NUMEROLOGENS TANKER OM ÅR 2020. Ny «verdensplattform» underveis?(A)

4
2097

Årets trippeldato i dag 4.4.

Hvert år går vi gjennom datoer som kan reduseres til tre identiske tall som vi kaller årets trippeldato. I år er det datoene 4.-13.-22. april 2020  som alle kan reduseres til 4-4-4.

År 2020 er et Globalt år 4 fordi 2+0+2+0=4. Året vil produsere frem en rekke hendelser som kan føre til store endringer i våre samfunnsstrukturer og plattformer (maler) både teknologisk, økonomisk og sosialt. Året varsler for større vitenskapelige gjennombrudd, revolusjon,  en ny teknologisk bølge samt saftige oppvåkninger og åpenbaringer (20, visjonens tall).

Tallet 4 symboliserer verden, jorden, grunnleggelse og stiftelse å bygge opp og etablere strukturer. Energien i tallet 4 er positiv forstand disiplinert og kontrollert, men uten visjon og fleksibilitet vil man oppleve den mer negative siden av tallet som kan være for restriktiv, ubøyelig og lukket.

Med tallet 4 er det bra å starte langsiktige prosjekter. 22-varianten av 4-tallet er bra om man vil sette i gang mer dristige prosjekter, som for eksempel å sette verden i «Lockdown»… Mer info lenger nede i artikkelen.

LESE MER? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Klikk her eller på bildet for å lese mer eller melde deg ordningen som koster fra kr. 333,-.

Er du allerede abonnent, logg deg inn nedenfor for å lese denne artikkelen.

4 KOMMENTARER

  1. […] Tallets struktur og firkanthet har virkelig vist frem sin makt gjennom året, menneskehetens rettigheter og bevegelsesfrihet har blitt kraftig begrenset. September kan nok bli utfordrende for våre strukturer & systemer på mange måter, husk at tallet også råder over elementene fire/ild-jord-luft og vann.September er også kalenderårets 9. måned, det siste i tallrekken fra 1 til 9 og på en måte markerer måneden starten på avslutningen på 4-året. Ingenting forblir det samme. I motsetning til andre tall gjenoppbygger tallet 9 ved å transformere, smadre og kollapse det gamle. Fordypningsartikkel om år 2020 her. […]

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Del din kommentar
Skriv inn ditt navn her