EX-PRESIDENT GEORGE W. BUSH. Endelig på rett hylle? (A)

Bush var blant USAs minst populære presidenter, nå gjør han stor suksess som kunstmaler. Hva avslører tallene?

0
2030

På disse sidene analyserer vi kjente mennesker for at du skal få en dypere forståelse for Numerologi.

bush77

George Walker Bush var blant USAs minst populære presidenter, nå gjør han stor suksess som kunstmaler. Hva avslører tallene?

I denne artikkelen er fokus på langvarige syklustall, hvordan hans fire utviklingstrinn har påvirket han gjennom livet. Vi ser også litt på hans personlige tall.

de-4-utviklingstrinnKan man ved hjelp av Numerologi avsløre hva fremtiden bringer? I Numerologi så er det syklustallene som avslører hva som skal skje med oss. En av beregningene som kalkuleres frem er «De fire Utviklingstrinn.» 

Hvert trinn representerer en lengre syklus som sakte men sikkert gir oss læring og utfordringer. Dette skal gjenspeiles i kvalitetene i tallet vi er under påvirkning av. Overgangsår mellom trinnene (fra 9/1) føles sterkt av alle på grunn av de intense forandringene periodene medfører.

LESE MER? Artikkelen er merket (A) fordi den er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene. Som abonnent får du alltid tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 190 lærerike artikler.

Det koster fra kr. 333,-. Klikk her eller på bildet for å lese mer om ordningen/ melde deg på.

Er du allerede aktiv abonnent, logg deg inn nedenfor for å lese artikkelen.

Hjem Blogg

Ingen artikler å vise