FRANKRIKE 2016. «Demokratiets vugge» under serieangrep. (A)

Vandrer vi blindt inn i stendersamfunn og totalitære styrer nok en gang?

4
3271

Verden er nå i år -16, juli er en Global måned 16 og 1+6=7.

Hendelsene som gav oss demokrati og menneske-rettigheter skjedde for lenge siden, og datoen 14. juli står sentralt vedr. friheten europeere opplever i dag.

I denne artikkelen fordyper vi oss om hendelsene den siste tiden i demokratiets vugge Frankrike og om det nylige kuppforsøket i Tyrkia. Jeg tar med litt om totalitarisme, er vi i ferd med å vandre blindt inn i stendersamfunn og totalitære styrer nok en gang?

Alexander Solschenizyn (1918-2008), russisk forfatter, dissident og Nobelprismottaker sa:

«Vi står alle foran et stort historisk sammenbrudd. Det vil være som en flodbølge som endrer sivilisasjonen og tidsalderen totalt. Det moderne samfunn er hypnotisert, det lever i selvbedrag og illusjoner og har således mistet sansen for farer. Bundet som det er til materialismen, er det kun opptatt av velstand og underholdning. Derfor er det ute av stand til å oppfatte hva det er, som hurtigere og hurtigere kommer imot oss.»

Enkelte tall, datoer og måneder er mer potent vedr. programmering og forandring av folkemassenes bevissthet enn andre, og som vi vet står

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her