LIVSKRAFT, KRYSTALLER, VIBRASJONER OG TALL

1
15624

Krystaller spiller en viktig rolle i denne tiden med store transformasjoner på alle plan, og vi kan alle koble oss på krystallenes energier og stråler på egen hånd.

Behandling med grønn smaragd.
Behandling med grønn smaragd.

Steiner og krystaller påvirker hvordan vi føler oss, og kan være med på å forandre stemninger i oss, fordi vi også har krystaller i kroppen og derfor brukes krystaller i terapi og healing.

Det sies også at steiner kan bringe lykke. Bruk av riktig stein kan få deg til å føle deg avslappet og beroliget, og i motsatt fall få oss til å føle oss svak og nervøs om man bærer en stein som ikke passer en vibrasjonsmessig.

Pinealkjertelen forbindes i dag med det 6. chakra, også kalt det tredje øye, som igjen forbindes med metafysiske egenskaper, høyere bevissthet og åndelighet, synskhet og kontakt med andre verdener og dimensjoner.

Visste du at vi har mikrokrystaller i pineal-kjertelen?

Pinealkjertelen er vannbasert og inneholder mikrokrystaller av kalsitt. Kjertelen styrer reproduksjon, søvn, motorisk aktivitet, blodtrykk, immunforsvar, hypofysen og skjoldbruskkjertelen, cellevekst, kroppstemperatur, og mange andre vitale funksjoner.

Mennesker er elektromagnetiske vesener.  Pinealkjertelen er vannbasert, og væsken blir ofte beskrevet som vann, og væsken inneholder biologisk informasjon (DNA) sammen med kalsittkrystaller.

Krystallforskeren Marcel Vogel.
Krystallforskeren Marcel Vogel.

Ultrafiolett er den høyeste frekvensen i det tredimensjonale lysspekteret, og derfor fungerer fargen som inngangsport til høyere dimensjoner. Krystallforskeren Marcel Vogel, seniorforsker ved IBM i 27 år, avslørte at den krystallinsk vekst påvirkes av høye/lave frekvenser.

Mikro-krystallene i pinealkjertelen fungerer som en radio. De fleste frekvensene som mottas via pinealkjertelen er utenfor det vi mennesker klarer å oppfatte med det bevisste sinn. Derfor blir de oppfattet som farger, lyder og toner, og i følge Vogel kan med trening klare å oversette disse lys og lyd-meldingene.

Dette kalles piezoelektronisk-magnetisme, og denne magnetismen har koblings-egenskaper som gjør det mulig å kobles til et eksternt elektromagnetisk felt, som f.eks. andre dimensjoner. Vogel hevder at en kvartskrystall kan forsterke og fokusere energier i en terapeutisk sammenheng, og jeg er enig med han.

Lavfrekvente tanker påvirker pinealkjertelen til lavere frekvenser, akkurat som høyere frekvenser påvirker pinealkjertelen positivt.

Krystallene samler og balanserer energifelt som er i ubalanse

Krystaller og andre steiner kan påvirke kroppslige prosesser ved at de resonnerer med bio-krystallinske systemer og energifelt i kroppen vår.  Man kan derfor få pinealkjertelen til å vibrere på forskjellige hastigheter ved at man sentrerer og balanserer chakraene i kroppen med passende krystaller fra rotchakra og opp.

Hvilken krystall tiltrekkes du av?

Mennesker har alltid vært fasinert og betatt av vakre og skinnende edelstener. Det er noe inni oss som kan kjenne seg igjen i denne vibrasjonen og energien den utstråler. Vi leter etter noe som er verdifullt og som gir livet mening som gjør oss hele. Vår sjel er på vandring og vil finne seg selv.

Hva er det som gjør at liker forskjellige krystaller og farger?
Hva er det som gjør at vi blir tiltrukket av forskjellige krystaller og farger?

En krystall utstråler en kraft og energi som kan helbrede deg ved at den påvirker med de riktige vibrasjonene for nettopp deg.  Krystallene assisterer deg med letthet og glede fordi det strømmer livsenergi fra krystallene.

Før vi kom til verden valgte sjelen vår å komme gjennom en fargestråle, som er en av regnbuens 7 farger og fargene er indigo, blå, lilla, gul, oransje, grønn og rød.

Krystaller har 7 fargestråler, og mennesker har en fargestråle som er deres hovedstråle. Når et individ jobber med sin fargestråle, så får man alle fordelene av alle fargestrålene gjennom denne ene krystallen.

Tall og krystaller

Man kan også bruke krystaller og steiner numerologisk. Tall styrer livet ditt, og å bruke krystaller som resonnerer med dine personlige tall kan gi deg kraft og styrke.

Generelt harmonerer krystaller/steiner til de forskjellige tallene slik:

 • Tallet 1, Rubin, smaragd og månestein.
 • Tallet 2, Perler, diamanter, månestein og agat.
 • Tallet 3,  Topas, ametyst og katte-øye.
 • Tallet 4, Diamant, korall og perler.
 • Tallet 5, Smaragd, diamant og safir.
 • Tallet 6, Turkis, smaragd, diamanter, perler.
 • Tallet 7, Topas, smaragd, månestein og katte-øye.
 • Tallet 8, Safir, svart perle, katte-øye og ametyst.
 • Tallet 9, Topas, perler, rubin, hematitt.

Krystaller blir også brukt i kombinasjoner hvor de blir satt sammen numerologisk. Krystallene blir programmert ved hjelp av numerologi, og forskjellige tall blir brukt for å få forskjellig fokus.

Tallet 7 for eksempel brukes til å bevisstgjøre hva som skjer bevisst og ubevisst i sinnet. Tallene 11 og 21 brukes for å manifestere sine drømmer. Partall og oddetall brukes  til å innhente informasjon om moder jord og mennesket ved å komplimentere på for eksempel partall; 2-4-6-8-10.

Dette er mulig fordi krystaller lagrer informasjon om menneskehetens historie og om planetene, galaksen og stjernesystemet.

Det viktig å finne din personlige fargestråle og krystallen som bærer denne energien.
Det viktig å finne din personlige fargestråle og krystallen som bærer denne energien.

Krystaller som verktøy for å balansere sinn og følelser.

I dagens hastige samfunn som stadig er i forandring, er det lett for å miste balansen og få tanker som er i kaos og uten struktur.

 • Hvordan kan vi skape balanse og struktur i sinnet?
 • Hvordan kan vi løse opp i vanskelig tanker og emosjoner som helt tar overhånd?

Bruksområder

Som krystallterapeut har jeg sett at det er mange som vil opp i høyere vibrasjoner veldig fort. Først er det viktig å finne din personlige fargestråle og krystallen som bærer denne.

 • Kvartskrystallen balanserer tankene, deretter følelsene og til slutt den fysiske kroppen.
 • Lavendelkrystallen er bra når det gjelder mestring på alle plan. Den hjelper til med å gi fri flyt på alle plan. Den gir deg følelsen av at du er på rett plass til rett tid.
 • For å roe nervesystemet brukes ametyst av beste kvalitet. Mange sliter med angst og uro, og å gi slipp på gamle tankemønstre, og er for opptatt av hva andre synes. Ametyst beroliger og lindrer et stresset nervesystem. Den åpner opp for spirituell visdom, fremhever prestasjoner og hjelper med å gi slipp på en situasjon.

Det sies også at det er viktig å bruke riktige steiner på viktige datoer som når du f.eks. skal gifte deg, ha eksamen, på jobbintervju osv. Man kan også plassere juveler og steiner i hjemmet, i bilen og på kontoret. På soverommet er det viktig at man for eksempel har steiner som har en beroligende virkning.

 • Hvite perler representerer visdom fra havet. Perlene står for "mare"/mors kjærlighet.
  Hvite perler representerer visdom fra havet. Perlene står for «mare»/mors kjærlighet.

  I bryllup kan man bruke Ametyst  og kvartskrystall. Kvartskrystallen balanserer tanker og emosjoner. Den balanserer og forsterker  enhver situasjon der du trenger mer energi og harmoni.

 • Skal du holde bryllupstale, snakke i store forsamlinger eller holde foredrag,  er det bra å bruke f.eks. ametyst fordi den gir kraft og selvtillit til halschakra.
 • Er du bekymret for penger og jobben osv., så lukker rotchakraet seg og livsenergien trekker seg ut.  Det føles som røttene forsvinner og du får ikke fullført dine oppgaver med letthet og glede. Da er Onyx krystallen noe for deg!  Det gir næring og stabilitet til rotchakra.
 • Onyx gjør det lettere å gjennomføre en ting av gangen. Det gir deg balanse og fokus og energi til å fullføre prosjekter. Når du føler at du har mange oppgaver som du må sjonglere mellom, så gir Onyx og gir deg stabilitet og energi til å fullføre dine oppgaver med nøyaktighet.
 • Ved fødsler burde alle nyfødte få steinen Mother of Pearl til gave. Denne gir den samme følelsen som å være i mors mage hvor man føler seg trygg og ivaretatt. Barnet vil føle den guddommelige kjærligheten, og steinen lager en beskyttende energi rundt barnet. Perlene representerer den dype visdommen fra havet.
 • Ved eksamen og jobbintervjuer kan man benytte Aquamarine. Det har en vakker lyseblå farge, som minner om vakre delfiner som svømmer i havet. Aquamarine gir ro og fleksibilitet til hjernen og kroppen, og åpner opp for kreativitet. Aquamarine beroliger oss når vi blir satt på prøve, slik at vi kan prestere best mulig.
 • I hjemmet så er det lurt å bruke kvartskrystallen for å gi følelse av velvære og god energi.

Nedenfor lenke til en grei nettbutikk som selger krystaller m.m.

Kilder

http://www.vogelcrystals.net/legacy_of_marcel_vogel.htm

Comments are closed.