LIVSKRAFT, KRYSTALLER, VIBRASJONER OG TALL

1
16255

Krystaller spiller en viktig rolle i denne tiden med store transformasjoner på alle plan, og alle kan koble seg på krystallenes energier på egen hånd.

Mennesker har gjennom alle tider vært fasinert av krystallers skjønnhet og kraft. 

Steiner og krystaller har i alle tider blitt brukt til å beskytte mot- og helbrede sykdom, utvikle latente evner, fremheve spesielle personlige egenskaper, tiltrekke kjærlighet m.m.

Krystaller påvirker hvordan vi føler oss og kan forandre stemninger i oss fordi vi har krystaller i kroppen, derfor brukes krystaller i terapi og healing.

Behandling med grønn smaragd.

Alle har mikrokrystaller i pinealkjertelen.

Krystallforskeren Marcel Vogel mente at krystallinsk vekst påvirkes av høye/lave frekvenser. Pinealkjertelen forbindes med 6. chakra /det tredje øye, som forbindes med metafysiske egenskaper, høyere bevissthet og åndelighet, synskhet og kontakt med andre verdener og dimensjoner. Mennesker er elektromagnetiske vesener. Pinealkjertelen er vannbasert, og væsken blir ofte beskrevet som vannaktig og den inneholder biologisk informasjon (DNA) sammen med kalsittkrystaller.

Kjertelen styrer reproduksjon, søvn, motorisk aktivitet, blodtrykk, immunforsvar, hypofysen og skjoldbruskkjertelen, cellevekst, kroppstemperatur, og mange andre vitale funksjoner.

Krystallforskeren Marcel Vogel.
Krystallforskeren Marcel Vogel.

Ultrafiolett er den høyeste frekvensen i det tredimensjonale lysspekteret og fungerer som inngangsport til høyere dimensjoner.

Mikrokrystallene i pinealkjertelen fungerer som en radio (piezoelektronisk magnetisme). De fleste frekvensene som mottas via pinealkjertelen er utenfor det vi mennesker klarer å oppfatte med vårt bevisste sinn, og blir oppfattet som farger, lyder og toner. I følge Vogel kan vi lære å oversette disse lys- og lydmeldingene.

I Bibelen leser vi om yppersteprestens Arons brystplate som satte han i en spesiell kontakt med Gud, brystplaten besto av 12 steiner.

Vogel hevdet også at kvartskrystaller forsterket energier i terapeutisk sammenheng. Lavfrekvente tanker påvirker pinealkjertelen med lavere frekvenser og vice versa.

Hva er det som gjør at liker forskjellige krystaller og farger?

Krystaller balanserer energifelt som er i ubalanse.

Krystaller og andre steiner påvirker kroppslige prosesser ved at de resonnerer med biokrystallinske systemer og energifelt i kroppen. Man kan derfor få pinealkjertelen til å vibrere på forskjellige hastigheter ved å sentrere og balansere chakraene i kroppen med passende krystaller fra rotchakra og opp.

Hvilken krystall tiltrekkes du av?

Mennesker har alltid vært fasinert og betatt av vakre og skinnende edelstener, sikkert fordi vi leter etter ting som gir livet mening som kan gjøre oss mer hele. Det sies at før vi kom til verden valgte sjelen å komme gjennom en spesifikk fargestråle, en av regnbuens 7 farger (indigo, blå, lilla, gul, oransje, grønn og rød).

Tall og krystaller.

I Numerologi er det slik at hvert tall knyttes til en farge. Farger har energifrekvenser som påvirker kropp og sinn. Når fargene du omgir deg med matcher dine personlige tall, skaper du harmoni og balanse.

Man kan også bruke krystaller og steiner for styrke personlige og sjelelige egenskaper knyttet til ens Personlige tall. Generelt harmonerer krystaller/steiner til tall slik:

 • Tallet 1. Rubin, granat, smaragd og månestein.
 • Tallet 2. Perler, diamanter, månestein og agat.
 • Tallet 3. Topas, ametyst og katteøye.
 • Tallet 4. Diamant, korall og perler.
 • Tallet 5. Smaragd, diamant og safir.
 • Tallet 6. Turkis, smaragd, diamanter, perler.
 • Tallet 7. Topas, smaragd, månestein og katte-øye.
 • Tallet 8. Safir, svart perle, katte-øye og ametyst.
 • Tallet 9. Topas, perler, rubin, hematitt.

Det viktig å finne din personlige fargestråle og krystallen som bærer denne energien.

Krystaller som verktøy for å balansere sinn og følelser.

I dagens hastige og foranderlige samfunn er det lett for å miste balansen og få tanker som er i kaos og uten struktur.

 • Hvordan skape balanse og struktur i sinnet?
 • Hvordan løse opp i vanskelig tanker og emosjoner som helt tar overhånd?

Bruksområder

Som krystallterapeut har jeg sett at det er mange som vil opp i høyere vibrasjoner veldig fort. Først er det viktig å finne din personlige fargestråle og krystallen som bærer denne.

 • Kvartskrystallen balanserer tankene, deretter følelsene og til slutt den fysiske kroppen.
 • Lavendelkrystallen er bra når det gjelder mestring på alle plan. Den hjelper til med å gi fri flyt på alle plan. Den gir deg følelsen av at du er på rett plass til rett tid.
 • For å roe nervesystemet brukes ametyst av beste kvalitet. Mange sliter med angst og uro, og å gi slipp på gamle tankemønstre, og er for opptatt av hva andre synes. Ametyst beroliger og lindrer et stresset nervesystem. Den åpner opp for spirituell visdom, fremhever prestasjoner og hjelper med å gi slipp på en situasjon.

Det sies også at det er viktig å bruke riktige steiner på viktige datoer som når du f.eks. skal gifte deg, ha eksamen, på jobbintervju osv. Man kan også plassere juveler og steiner i hjemmet, i bilen og på kontoret. På soverommet er det viktig at man for eksempel har steiner som har en beroligende virkning.


 • Hvite perler representerer visdom fra havet. Perlene står for "mare"/mors kjærlighet.
  Hvite perler representerer visdom fra havet. Perlene står for «mare»/mors kjærlighet.

  I bryllup kan man bruke Ametyst og kvartskrystall. Kvartskrystallen balanserer tanker og emosjoner. Den balanserer og forsterker  enhver situasjon der du trenger mer energi og harmoni.

 • Skal du holde bryllupstale, snakke i store forsamlinger eller holde foredrag,  er det bra å bruke f.eks. ametyst fordi den gir kraft og selvtillit til halschakra.
 • Er du bekymret for penger og jobben osv., så lukker rotchakraet seg og livsenergien trekker seg ut.  Det føles som røttene forsvinner og du får ikke fullført dine oppgaver med letthet og glede. Da er Onyx krystallen noe for deg!  Det gir næring og stabilitet til rotchakra.
 • Onyx gjør det lettere å gjennomføre en ting av gangen. Det gir deg balanse og fokus og energi til å fullføre prosjekter. Når du føler at du har mange oppgaver må sjonglere mellom, gir Onyx og gir deg stabilitet og energi til å fullføre dine oppgaver med nøyaktighet.
 • Ved fødsler burde alle nyfødte få steinen Mother of Pearl til gave. Denne gir samme følelse som å være i mors mage, man føler seg trygg og ivaretatt. Steinen lager en beskyttende energi rundt barnet. Perlene representerer den dype visdommen fra havet.
 • Ved eksamen og jobbintervjuer kan man benytte Aquamarine. Det har en vakker lyseblå farge som minner om vakre delfiner som svømmer i havet. Aquamarine gir ro og fleksibilitet til hjerne og kropp og åpner opp for kreativitet. Aquamarine beroliger oss når vi blir satt på prøve, slik at vi kan prestere best mulig.
 • I hjemmet så er det lurt å bruke kvartskrystallen for å gi følelse av velvære og god energi.

Forfatter: Personen som opprinnelig var med på å skrive artikkelen vil være anonym.

Kilder

http://www.vogelcrystals.net/legacy_of_marcel_vogel.htm

Aktuell artikkel om Auraens farger

Kommentarer er stengt.