TALL-TELEFONEN. Ring Numerologen.

Hva avslører tall om ditt liv?

1
11368

Er du i en vanskelig livssituasjon, eller står du foran viktige valg?

Jeg har over 25 år erfaring som livsveileder & numerolog med svært gode tilbakemeldinger.

Jeg har julefri nå, men er tilbake mandag 27. desember. Ha en riktig god jul!

Oppdatering! Vi lever i en tid med store endringer og etter 25 år med teletorglinje har jeg valgt å legge den ned. Men, jeg er fortsatt å treffe på telefon og det blir faktisk billigere! Info om pris og fremgangsmåte finner du nederst på siden.

 Å få veiledning kan være alt fra forløsende og oppløftende til nyttig og kreativt. Det er så mangt og mye du kan stille spørsmål om. Livet er stort så det er opp til deg, her litt generelt om hva du kan få vite:

  • Mer om veien din forut. Gode- og vanskelige perioder, kjærlighet, økonomi, strategi, jobb, skjebne, viktige valg osv.
  • Hvordan dine energier er skrudd sammen. Hvem du er, medfødte evner & egenskaper, studieretning/ yrkesvei som passer og styrker og svakheter.
  • Se nye muligheter i fastlåste situasjoner. Få påfyll og ny inspirasjon.
  • Kompabilitet. Mer om hvordan man passer sammen med partner.
  • + andre spørsmål du måtte ha om livet, tall m.m.

Priser, fremgangsmåte og åpningstider. 

Du må være 18 år for å benytte deg av denne tjenesten. Jeg har taushetsplikt og følger etiske retningslinjer.

Tjenesten koster nå kr. 20,- pr minutt, dvs. kr. 300,- for 15 minutter osv. (på Teletorg var prisen 26,- pr./min.)

  • Du ringer meg først og bestiller time. Samtidig oppgir du fødselsdato og fødselsnavn. Det må jeg ha for å kunne kalkulere frem dine tall. Vi avtaler så tidspunkt for veiledningssamtalen. (Vipps gir nå muligheten til å ringe rett etterpå).
  • Du må forskuddsbetale beløpet for tiden du har tenkt å bruke, enten via Vipps til tlf. 952-73772 eller via nettbank. (Du får opplysningene du trenger i innledende samtale).
  • Du ringer til avtalt tid. Jeg gjør oppmerksom på at veiledningssamtalen blir brutt når tiden du har betalt for går ut.

Jeg er stort sett å treffe mandag-fredag mellom kl. 09.00-18.00. Tar jeg ikke telefonen, prøv igjen senere eller send meldingen «Veiledning» til telefon nr. nedenfor, så ringer jeg deg opp igjen når jeg er ledig for å avtale nærmere. Velkommen til en hyggelig samtale på

 Tlf. 952-73772 

Hilsen Åse S

Comments are closed.