LYD-FREKVENSER DREPER KREFTCELLER. Fremtidens kreftbehandling?

Fremtidens kreftbehandling?

1
3551

Dr. Anthony Holland er en komponist og musiker som alltid har vært interessert i lydens påvirkning på vår fysiske verden.

(Jeg har tidligere skrevet artikkel om Raymond Rife i forbindelse med Solfeggio-skalaen. Han gjorde det samme på 1920-tallet. Lenke nederst i artikkelen.)

Novobiotronics er navnet grasrot-organisasjonen til Anthony som ikke mottar noe støtte fra regjering, akademia eller store selskaper. Hans selskap har som misjon og mål å skape en ny billig metode for kreftbehandling uten inngrep, stråling og bruk av giftstoffer. 

Det begynte tilbake i 2009-2010 med at Anthony lagde seg et laboratorium for å undersøkte effekten lydfrekvenser har på vår fysiske verden, og startet eksperimenter på harmløse mikroorganismer.

Han fant ut at en spesiell kombinasjon av to relaterte (resonnerende) frekvenser kunne ødelegge cellene fullstendig. Dette er den samme effekt som knuser krystallglass når man synger på rett tone (glassets egenfrekvens).

Alt i materiens verden har en egenfrekvens (du også, dine tall i Numerologi), og ved å identifisere og forsterke denne frekvensen så kan man ødelegge objektet.

Han ville så forsøke å finne ut den eksakte frekvensen som kunne ødelegge levende kreftceller.

Etter et år klarte han å lokalisere frekvensen som var nødvendig for å ødelegge bukspyttkjertel-kreft og blodkreft. I begge forsøkene klarte de å ødelegge opptil 60 % av kreftcellene. 

Laboratorieforsøkene er svært lovende, men han har visstnok ikke testet metoden på levende vesener enda. Det har vært lite oppdateringer de siste årene, men i fjor skrev han at arbeidet er svært detaljert og tar mye tid, men det skjer ting.

I mellomtiden så finnes det andre selskaper som driver med lignende forskning og behandling. Et av dem heter NovocureDeres flaggskip er å bruke elektriske felt for å bekjempe hjernekreft. Dette er et børsnotert selskap som har steget med 55% i verdi på børsen første halvår i år. De uttaler at det er en sjanse for at metoden kan fungere for andre svulster også. (Lenke)

Tilbake til Novobiotronics og Anthony Hollands visjon.

Kan dette være fremtidens kreftbehandling? En gruppe kreftsyke barn kommer inn i et koselig rom med masse leker og får samtidig nye venner. De kan se på TV, lese bøker, spille spill eller bare prate, uten at de engang vet at gjennom hele rommet pulserer og strømmer det elektriske felt som gradvis ødelegger kreftcellene. Barna blir ikke dårligere, og håret faller heller ikke av. De vet ikke engang at de blir behandlet.

Dette er spennende med tanke på hva studiene til Dr. Holland kan avsløre om hvilke andre områder man kan bruke lydfrekvens-medisin til videre fremover 🙂

Forskningspapirer og donasjonslenker m.m. finner du på denne lenken.  


Nærmer vi oss et moderne vitenskapelig gjennombrudd?

Nå spør vitenskapen seg om lyd påvirker hvordan våre gener virker. 

Så nytt er dette vel egentlig ikke alt dette. Det har gått over 2500 år siden Numerologiens far, Pythagoras mente at hele universet var lyd/musikk og lærte bort kunnskapen om hvordan hvert enkelt individ var en særegen toneart/ vibrasjon.

Masahiro Kumeta ved Kyoto-universitetet har ledet et forskningsprosjekt og i januar 2018 ble det lagt ut en interessant artikkel på «Science Daily».

Artikkelen handler om at de nå har funnet ut at lydstimulering fører til spesifikke og forskjellige genetiske responser i kroppens celler.
De skal fortsette videre med sine eksperimenter og er sikker på å avdekke mer av dette nye forholdet mellom liv og lyd. Det blir spennende å se hva de finner ut videre 😉Artikkelen i Science Daily finner du på denne lenken.

Relaterte artikler på Numerologen

SOLFEGGIO, UNIVERSETS HELBREDENDE LYD-FREKVENSER.

Pythagoras arv

Kommentarer er stengt.