MÅNEDSHOROSKOP AUGUST 2022 (A)

Hvordan vil tallene påvirke ditt liv i august?

0
236336

Hvordan vil tallene påvirke ditt liv i august?

Da er vi i gang ny måned som gir nye talltema for oss alle!

Horoskopet er basert på Numerologi, studiet av hvordan talls magnetisme påvirker oss. Hvert tall har sitt tema, og tallet som råder for deg i august trigger frem følelser og hendelser i henhold til ditt talls iboende egenskaper.

Vi skifter over til sommerdekk fordi vi vet vinterens dårligere er over. Samme regel gjelder livet og dets tallsesonger. Lurt å kjenne energien som råder månedlig, informasjonen kan gjøre livet lettere og hjelpe deg i å utnytte perioden mest mulig.

I tillegg til ditt Personlige månedstall påvirkes verden som helhet av det Globale månedstallet, og august er en Global måned 5 i et Globalt år 6 fordi:

  • År 2022=2+0+2+2=6
  • August=Kalendermåned=8
  • Vi summerer Globalt år + kalender mnd.= 6+8=14=1+4= August, Global måned 5. 

For å finne ut Personlige månedstall for august, skriv inn fødselsdato i kalkulatoren nedenfor. Velg først år, måned og så dag. Du finner tolkning under kalkulatoren. Er tallet det samme som ditt Skjebnetall, blir perioden ofte mer intens/potent/skjebnesvanger.

LESE MER? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Er du allerede abonnent, logg deg inn nedenfor for å lese denne artikkelen.

Vil du bli abonnent? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen som koster fra kr. 333,-.

Forfattet av: Åse Karin Steinsland