MÅNEDSHOROSKOP FOR JANUAR 2021 (A)

Hvordan vil tallene påvirke ditt liv i januar?

1
230228

Hvordan vil tallene påvirke deg i januar?

Da var vi i gang med årets første måned som gir nye tall og tema som påvirker oss alle gjennom måneden. 

Horoskopet er basert på Numerologi, studiet av hvordan talls magnetisme påvirker oss. Hvert tall har sitt tema, og tallet som styrer januar vil trigge frem følelser og hendelser i henhold til tallets iboende kvaliteter. 

Vi skifter over til vinterdekk fordi vi vet vinteren snart er på vei. Samme regel gjelder livet og det tall-sesonger. Det er lurt å vite hvilke grunnleggende tallenergier som råder månedlig, informasjonen hjelper oss å tilpasse oss og utnytte perioden på best mulig måte.

I tillegg til det Personlige månedstallet påvirkes vi alle av det Globale månedstallet og januar er en Global måned 6 fordi:

  • År 2021=2+0+2+1=5
  • Desember=Kalendermåned=1=1
  • Vi summerer tallene, år + mnd. 5+1=Januar 2021, Global måned 6 

For å finne ditt Personlige tall for januar, skriv inn fødselsdatoen din i kalkulatoren nedenfor. Velg først år, måned og så dag. Du finner tolkning nedenfor kalkulatoren. Er månedstallet ditt det samme som ditt Skjebnetall blir perioden ofte mer potent/skjebnesvanger.

LESE MER? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Klikk her eller på bildet for å lese mer eller melde deg ordningen som koster fra kr. 333,-.

Er du allerede abonnent, logg deg inn nedenfor for å lese denne artikkelen.

Forfattet av: Åse Karin Steinsland