MÅNEDSHOROSKOP FOR MAI 2021 (A)

Hvordan vil tallene påvirke ditt liv i mai?

1
231349

Hvordan vil tallene påvirke deg i mai?

Da var vi i gang med ny måned som gir nye tall og tema for oss alle. 

Horoskopet er basert på Numerologi, studiet av hvordan talls magnetisme påvirker oss. Hvert tall har sitt tema, og tallet som råder i mai trigger frem følelser og hendelser i henhold til tallets iboende kvaliteter. 

Vi skifter over til sommerdekk fordi vi vet sommer er snart vei. Samme regel gjelder livet og det tallsesonger. Det er lurt å vite hvilke grunnleggende tallenergier som råder månedlig, informasjonen hjelper oss å tilpasse oss og utnytte perioden på best mulig måte.

I tillegg til en Personlige månedstall påvirkes alle av det Globale månedstallet, og mai er en Global måned 1 fordi:

  • År 2021=2+0+2+1=5
  • Mai=Kalendermåned=5
  • Vi summerer år + mnd.=5+5=10=1+0=Mai 2021, Global måned 1 
Litt om mai måned generelt. Det er alltid mørkest før det blir lyst. Vi er i et Globalt år 5 og skal de neste månedene tallmessig bevege oss gjennom senteret eller toppunktet i den inneværende Globale 9-års-syklusen vi befinner oss i. 4 år har passert, og 4 år gjenstår. Vi er også straks ferdige med årets 4. kalendermåned, en Global måned 9 som representerte avslutninger. Og etter å ha vært kontrollert og innesperret i 13/4 måneder sier tallene endelig at nå er det lov å gå på fremover. Så 4 tallet møter sitt endelikt, i det overskriftene forteller om 44 israelere som har dødd under en feiring.
2021=2+0+2+1 er et Globalt år 5, og i morgen starter vi på årets kalendermåned nr. 5. Fjoråret og 4 tallets noe tunge energier vil endelig miste sitt grep og det aktive, uforutsigbare og forfriskende frihetstallet 5 VIL vise seg mer frem og gjøre seg mer gjeldende i tiden fremover. 5 representerer dynamiske og mer radikale bevegelser/ endringer. Tallet bryter ned barrierer og vegger på sin jakt mot frihet, det på tide å tenke- og bevege seg fremover. Tyranniet vi har opplevd er ikke særlig hyggelig, se gjennom illusjonene og løgnene du blir servert. Kampen om friheten er i gang.
5 representerer også journalister og media (den 4. statsmakt) og har de siste 4-5 år gjort det motsatte av jobb-beskrivelsen og har i stedet blitt talerør for politikerne. Det hadde vært skikkelig artig om de hadde dukket opp igjen og gjort jobben sin?

Mai måned er dette årets Globale måned 1 og lover nye begynnelser. Sammen med frihetstallet 5 ser det fyrrig og lovende ut. Vi går en riktig så intens og spennende måned i møte som nok vil produsere frem en del uforutsigbare hendelser. Det er bare å feste setebeltet.


For å finne ditt Personlige tall for mai, skriv inn fødselsdatoen din i kalkulatoren nedenfor. Velg først år, måned og så dag. Du finner tolkning for tallet nedenfor kalkulatoren. Er månedstallet ditt det samme som ditt Skjebnetall blir perioden ofte mer potent/skjebnesvanger.

LESE MER? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Klikk her eller på bildet for å lese mer eller melde deg ordningen som koster fra kr. 333,-.

Er du allerede abonnent, logg deg inn nedenfor for å lese denne artikkelen.

Forfattet av: Åse Karin Steinsland