MÅNEDSHOROSKOP MARS 2023 (A)

Hvordan vil tallene påvirke ditt liv i mars 2023?

0
238467

Hvordan vil tallene påvirke deg i mars?

Det er snart vår og vi er i gang med mars som gir nye talltema for oss alle.

Horoskopet baseres på Numerologi, studiet av hvordan talls magnetisme påvirker oss. Hvert tall har sitt tema, og tallet som råder for deg i mars trigger frem følelser og hendelser i henhold til tallets kvaliteter.

Vi  skal snart skifte over til sommerdekk fordi vi vet sommeren er på vei. Samme regel gjelder våre liv og dets tallsesonger. Det er lurt å kjenne til energiene som råder månedlig, informasjonen kan hjelpe oss å utnytte perioden mest mulig.

I tillegg til ditt Personlige månedstall påvirkes verden som helhet av det Globale månedstallet, og mars er en Global måned 1 fordi:

  • År 2023=2+0+2+3=7
  • Mars=Kalendermåned=3
  • Globalt år 7 + kalender mnd. 3=10=1+0= Mars, Global måned 1. 

For å finne ditt personlige månedstall, skriv inn fødselsdato i kalkulatoren nedenfor. Velg først år, måned og så dag. Du finner tolkning under kalkulatoren. Er tallet likt ditt Skjebnetall kan perioden bli mer intens/potent/skjebnesvanger.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

 

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen som koster fra kr. 333,-.

 

Er du allerede abonnent kan du logge inn nedenfor for å lese artikkelen.

Forfattet av: Åse Karin Steinsland