MÅNEDSHOROSKOP MARS 2024 (A)

Hvordan vil tallene påvirke ditt liv i mars 2024?

0
240773

Hvordan vil tallene påvirke deg i mars?

Vi er i gang med ny måned som gir nye talltema for oss alle.

Numerologi er studiet av hvordan talls magnetisme påvirker oss. Hvert tall har sitt tema, og ditt personlige månedstall for mars trigger frem følelser og hendelser i henhold til tallets kvaliteter.

Vi skifter til sommerdekk fordi vi vet sommeren er på vei. Samme regel gjelder livet og dets tallsesonger. Derfor er det lurt å kjenne til månedens periodiske energi. Da kan du synkronisere deg med- og utnytte perioden mest mulig.

I tillegg til Personlig månedstall påvirkes verden som helhet av det Globale månedstallet, og mars er en Global måned 2 fordi:

  • År 2024=2+0+2+4=8
  • Mars=Kalendermåned=3
  • Vi summerer reduserte tall: 8+3= Mars, Global måned 11/2  

For å finne ditt Personlige månedstall for mars, skriv inn fødselsdatoen i kalkulatoren nedenfor. Velg først år, måned og så dag. Du finner tolkning under kalkulatoren. Er tallet likt  Skjebnetallet kan perioden fort bli mer intens/potent/skjebnesvanger.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler!

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent allerede kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.