MÅNEDSHOROSKOP OKTOBER 2021 (A)

Hvordan vil tallene påvirke ditt liv i oktober?

0
233095

Hvordan vil tallene påvirke deg i Oktober?

Da er vi i gang, nye tall og tema for oss alle!

Horoskopet er basert på Numerologi, studiet av hvordan talls magnetisme påvirker oss. Hvert tall har sitt tema, og tallet som råder for deg i oktober trigger frem følelser og hendelser i henhold til tallets iboende kvaliteter. 

Vi skifter over til vinterdekk fordi vi vet den er på vei. Samme regel gjelder livet og dets tallsesonger. Det er lurt å kjenne til energien som råder månedlig. Informasjonen kan gjøre livet lettere, den hjelper oss å utnytte perioden på best mulig måte.

I tillegg til Personlige månedstall påvirkes verden som helhet av det Globale månedstallet, og Oktober er en Global måned 6 fordi:

  • År 2021=2+0+2+1=6
  • September=Kalendermåned=9
  • Vi summerer år + mnd.=6+9=15=1+5=Oktober 2021, Global måned 6  

Inni alt dette har vi alle våre individuelle sykluser. For å finne ditt Personlige tall for oktober, skriv inn fødselsdatoen din i kalkulatoren nedenfor. Velg først år, måned og så dag. Du finner tolkning nedenfor kalkulatoren. Er månedstallet ditt det samme som ditt Skjebnetall blir perioden ofte mer potent/skjebnesvanger.

LESE MER? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Er du allerede abonnent, logg deg inn nedenfor for å lese denne artikkelen.

Vil du bli abonnent? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen som koster fra kr. 333,-.

Forfattet av: Åse Karin Steinsland