NUMEROLOGI, FIRMANAVN, EVALUERINGER OG ANSETTELSER

Skal du starte eget firma eller du skal ansette nye folk, kan det være lurt å sjekke tallene bak.

1
5248
Klikk her for å lese undervisningsartikkel.

I denne artikkelen ser vi nærmere på Numerologi i forbindelse med bedrifter og ansettelser.

Går du med tanker om å starte eget firma, kan det være lurt å ansette personer som er kompatibel med bedriftens tall & jobben som skal gjøres. 

Når det gjelder firmaer og ansettelser, så vet de fleste at det kan være en vanskelig prosess.

Når det gjelder bedrifters kjernetall, er det akkurat som med en person. Navnetall, vokaltall, konsonanttall avslører hvilke aktiviteter som vil komme til uttrykk i bedriften og skjebnetall (stiftelsesdato) utviklingsvei m.m..

Musikeren Ed Sheeran har f.eks. det kreative og uttrykksfulle tallet 3 som både navnetall og skjebnetall. Navnetallet avslører bedriftens/personens hovedfokus, vokaltallet avslører virksomhetens motivasjon, og konsonanttallet avslører hvordan andre ser på og oppfatter virksomheten og Skjebnetallet angir veien å gå.

Kjernetall som analyseres i en numerologisk evaluering er:

Navnetall avslører bedriftens/personens hovedfokus, kvaliteter og jobben som skal gjøres. Dette tallet bør være kompatibelt med jobben som skal gjøres for best mulig resultat.

I Apple-grunnleggeren Steve Jobs sitt tallkart står f.eks. tallet for pioneren og oppfinneren frem, nemlig leder- og oppfinnertallet 1. Og oppfinner ble han.

En bedrift/person som har navnetall 7 er f.eks. kompatibelt med å jobbe med dypere analyser, innen psykologi/psykiatri/økonomi, etterforskning, forskning osv., men også innenfor det alternative som healer, astrologi osv.

Navnetallet bygger summen av vokaltall og konsonanttall, så det er viktig å også se på disse tallene. Er man f.eks. opptatt av bygging, organisering og konstruksjon vil f.eks. tallet 4 passe bra for en tømrer, murer, entreprenør, hotelleier osv.

Vokaltall avslører bedriftens/ personens primære motivasjon, og motivasjonen bør kompatibel med firmaets motiver. For dem som jobber innenfor salg/ markedsføring/ media vil f.eks. tallet 5 være kompatibelt (mediatall og tallet for skriftlig og muntlig kommunikasjon. Internett og adressen www. oversatt til tall blir f.eks. 555. Skal du ha en sanger til et band, kan personer med de kreative og utadvendte tallene 3-6-9 passe.

 Jobber man i skjønnhetsbransjen, så vil tallene 3 og 6 passe bra.
Jobber man i skjønnhetsbransjen, så vil tallene 3 og 6 passe bra.

Konsonanttall.  Dette tallet avslører bedriftens/personens ansikt utad, hvordan man blir oppfattet ute i verden. Er man f.eks. skuespiller/ sanger og skal sette opp et show, er f.eks. ikke 7-tallet gunstig om man da ikke vil fremstilles veldig mystisk, det passer bedre med mer oppløftende og kreativt tall.

Skjebnetall. Dette tallet beregnes ut fra stiftelsesdato/ fødselsdato og avslører en bedriftens/personens utviklingsvei.

 

Journalisten Michael Hastings hadde f.eks. tallet «mediatallet» 5 to ganger blant sine kjernetall.

Hvordan velge rett person til rett jobb?

En hver ansettelsesprosess bør begynne med en behovsanalyse som kartlegger kompetansen man er på jakt etter. Det avslører igjen krav som bør stilles til evner, ferdigheter og motivasjon og hvilken type personlighet som vil passe inn i stillingen, bedriften og kulturen.

Bruk av personlighetsanalyser er blitt veldig vanlig, men bør selvfølgelig brukes som tillegg til intervju. 

Med intervju og sjekk av CV kan man fort sile ut de som definitivt ikke passer inn. Og med en numerologisk sjekk i tillegg blir det enda enklere å finne frem til personer med kvalitetene du er på jakt etter.

 

Veiledning firmanavn

Skal du starte firma eller gå i gang med andre prosjekter som skal navngis, kan jeg være behjelpelig med å finne et numerisk gunstig navn og stiftelsesdato. Klikk på bildet over eller her for mer info om denne tjenesten.

Mer om telefonveilednings-tjenesten her.

Oversikt over andre Numerologiske analyser her. 

Hilsen Åse S

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Del din kommentar
Skriv inn ditt navn her