PARALLELLE LIV, EN FREMTIDSVISJON. Bli med på reise i fremtiden (A)

I fremtiden blir ALLE tatt vare på. Det finnes ingen penger, politikere og ingen regjering. Menneskelig utvikling er det viktigste.

0
10055

Mange mener boken kan transformere verden!

Dette fordi den inneholder viktige nøkler vedr. menneskehetens fremtid, og Skandinavia står sentralt.

En ganske så unik og kontroversiell bok ble tilgjengelig på engelsk for et par år siden. Den bygger på notatene til en mann som reiste noen tusen år inn i fremtiden. Boken ble tidligere kun delt i lukkede frimurersirkler, og de så på forfatteren som en moderne profet. Notatene ble sett på som kritisk viktig vedr. menneskehetens fremtid.

Den viktigste hendelsen i fremtiden må vel sies å være menneskets utvikling av oversyn-sansen, vi overskrider våre fem sanser. En slags ny evne legges til våre allerede iboende mentale og spirituelle kvaliteter. Man får direkte kunnskap gjennom forbindelse med et åndelig «lys». Det finnes heller ingen penger eller politikere. La oss gå i gang og se hva mer fremtiden har å by på 🙂

LESE MER? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Er du allerede abonnent, logg deg inn nedenfor for å lese denne artikkelen.

Vil du bli abonnent? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen som koster fra kr. 333,-.