PARALLELLE LIV, EN FREMTIDSVISJON. Bli med på reise inn i fremtiden (A)

I fremtiden blir ALLE tatt vare på. Det finnes ingen penger, politikere og ingen regjering. Mange mener boken kan transformere verden fordi den inneholder viktige nøkler til menneskehetens fremtid, hvor også Skandinavia står sentralt.

0
5284

Mange mener boken (som tidligere ble kun delt i lukkede frimurersirkler) kan transformere hele verden! Dette fordi den inneholder viktige nøkler til menneskehetens fremtid, og som du vil se så står Skandinavia svært så sentralt i fremtiden.

En ganske så unik og kontroversiell bok er nå tilgjengelig på engelsk. Boken bygger på notatene til en mann som reiste et par tusen år inn i fremtiden.

Den viktigste hendelsen i fremtiden må vel sies å være utviklingen av oversyn-sansen, evnen til å overskride de 5 fysiske sanser. En slags øyeblikkelig kunnskap og opplysning, en ny evne som legges til våre allerede iboende mentale og spirituelle kvaliteter.  Man oppnår direkte kunnskap gjennom forbindelse med et åndelig «lys».

 

Denne artikkelen er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene som merket med (A) i bloggen.

Vil du bli abonnent? Du får tilgang over 160 + lærerike og spennende undervisnings-artikler om Numerologi + flere online-tjenester. Klikk på på bildet til høyre for å lese mer om ordningen eller melde deg på.

Er du allerede registrert som abonnent kan du enkelt logge deg inn nedenfor.

God lesing!