PARALLELLE LIV, EN FREMTIDSVISJON. Bli med på reise i fremtiden (A)

I fremtiden blir ALLE tatt vare på. Det finnes ingen penger, politikere og ingen regjering. Menneskelig utvikling er det viktigste.

10746

Mange mener boken kan transformere verden!

Dette fordi den inneholder viktige nøkler vedr. menneskehetens fremtid, og Skandinavia står sentralt.

En ganske så unik og kontroversiell bok ble tilgjengelig på engelsk for et par år siden. Den bygger på notatene til en mann som reiste noen tusen år inn i fremtiden. Boken ble tidligere kun delt i lukkede frimurersirkler, og de så på forfatteren som en moderne profet. Notatene ble sett på som kritisk viktig vedr. menneskehetens fremtid.

Den viktigste hendelsen i fremtiden må vel sies å være menneskets utvikling av oversyn-sansen, vi overskrider våre fem sanser. En slags ny evne legges til våre allerede iboende mentale og spirituelle kvaliteter, vi får direkte kunnskap gjennom forbindelse med et åndelig lys. Det finnes heller ingen penger eller politikere. La oss gå i gang og se hva mer fremtiden har å by på 🙂

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler!

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen. Pris fra kr. 555,-.

Abonnerer du allerede kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.