PRESIDENT VLADIMIR PUTIN. Hva avslører tallene? (A)

Både profeten Edgar Cayce og Fatima-åpenbaringene pekte ut Russland som Verdens håp. Vi ser derfor nærmere på president Putins tall.

4
5653

Med 76,66 prosent av stemmene sikret Vladimir Putin seg over sju ganger så høy oppslutning som sin nærmeste konkurrent og den største valgseieren noensinne. Lenke


Den sovende profeten Edgar Cayce mente Russland ville spille en sentral og svært viktig rolle i vår tid.

Edgar Cayce
Edgar Cayce

Mange av hans syn skjedde i første del av det 20. århundre. Før sin død i 1947 hadde Cayce allerede sett mange av sine «spådommer» gå i oppfyllelse, både børskrakket i 1929 og andre hendelser knyttet til verdenskrigene. Han advarte også om at to amerikanske presidenter ville dø altfor tidlig.

Vedr. verdens tilstand i fremtiden, kom Cayce med mange bemerkelsesverdige ut-talelser om verdensøkonomien og verdens ledelse.

Cayce mente at Russland ville bli «Verdens håp» og at et sårt tiltrengt åndelig lederskap ville komme fra Russland som skulle spille en viktig rolle i den kommende globale uroen som vi ser utfolde seg i dag.

Denne artikkelen er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene merket (A) i bloggen.

Abonner på Numerologens undervisningsartikler, fra kr. 222,- for 3 måneder. Klikk på bildet for å lese mer eller melde deg på.

Som abonnent får du tilgang til over 160 lærerike undervisningsartikler om Numerologi + mer.

Er du allerede registrert som abonnent kan du enkelt logge deg inn på denne lenken

God lesing!