SOLENS AKTIVITET PÅVIRKER MENNESKEKROPPEN.

Mennesker er elektromagnetiske vesener som også påvirkes av solens aktivitet.

2
54594
Aktuell artikkel

Tror du at det er bare GPS-systemer, satellitter og fly som påvirkes av solstormer?

Forskning avslører at både moder jord og mennesker påvirkes av solen sine sprell.

Auroral forecast from AuroraWatch.ca

En skikkelig kraftig solstorm kan ødelegge satellitter og strømnett. Carrington-solstormen i 1859 er en av de kraftigste  noensinne dokumentert. I år 2003 inntraff Halloween solstormen, og for fraktale 9 år siden inntraff 2012-solstormen, den misset jorden med 9 dager.

Nordlys, formet som en spiral og tallet 9.Solvind og solstormer skaper også som kjent det vakre nordlyset / Aurora Borealis.

Det er kosmisk stråling (og solen) som styrer livet og klimaet på jorden. Elektrisk ladede partikler kringkastes ut fra galaksens sentrum og gjennom rommet. Via solen og dens aktivitet stråles partiklene inn i vår verden.

Jorden blir konstant bombardert med partikler fra solen. De reguleres av jordens magnetfelt og følger feltet ned mot polene. Etter en solstorm/solvind, lyser partiklene opp i forskjellige farger etter noen dager. Det er det som kalles nordlys. Sett fra verdensrommet blafrer de i en sirkel rundt jordens magnetiske poler som vist på bildet under. Moder jord påvirkes også og det er ikke uvanlig med kraftigere jordskjelv.

Nordlyset kalles Aurora Borealis.

Aurora er i gresk mytologi gudinnen for morgengry/soloppgang. Borealis er det greske navnet for nordavinden. Hun var en vakker kvinne som fløy over himmelen og varslet ”Solens komme». 

Her en grei video fra forskning.no som viser hvordan nordlyset oppstår.

Hvordan påvirkes vi mennesker?

Hjertet har vist seg å være svært så treffsikkert over mange år nå.
Jeg får ofte får urolig hjerte / hjertebank, men også støt når jeg tar i dørhåndtak, bilen osv. i slike perioder.

Hjertets magnetfelt fanger opp elektromagnetiske endringer i omgivelsene lenge før hjernen.

Derfor, når hjertet begynner å danse, er det et sikkert tegn på at noe er på gang på solen.

As above, so below og ofte danser jorden også.

Det blir økt geomagnetisk aktivitet og ofte det inntreffer jordskjelv kort tid etter. Som i september 2017 da vi fikk det kraftigste utbruddet på solen på 12 år. Det tok ikke lang tid, så fikk vi det kraftigste jordskjelvet på flere år i Mexico.

Alt vi gjør er styrt og aktivert av elektriske signaler som går gjennom kroppen vår.

Solstormer trigger frem forandringer i de underliggende lagene i cellene våre og utløser nye nivåer av bevissthet.

Noen opplever perioder med overspenning og blir derfor hyperaktiv. En slik periode etterfølges gjerne av en periode med lite energi og en følelse av utbrenthet. 

Andre blir nervøse, engstelige og bekymret, svimmel, irritabel, sløv og utmattet, andre får  hodepine og kvalme. Noen blir uvanlig glemsom. Mange føler tiden ikke strekker til og andre har vanskeligheter med å sove. 

jording1-300x199En solstorm kan også føre til at man føler seg lettet etterpå. Dette fordi man i stormens hete gav slipp på gammel emosjonell grums og får derfor ny energi og iver. 

Alt dette er helt normalt. Drikk mye vann, og få nok søvn. Har du mulighet så vil et sjøbad  også balansere de innkommende energiene.

Hvorfor påvirkes vi av solens aktivitet?

Vi vet fortsatt altfor lite om den store virkeligheten vi alle er en del av, men vitenskapen har nå kommet så langt at de forstår at alt har utstråling og består av elektromagnetisk energi. 

Aktivitet på solen påvirker vår bevissthet, sentral-nervesystem, hjerneaktivitet og våre atferdsmønstre / psyko-fysiologiske (mentale/emosjonelle/ fysiske) respons. Alt du ser, smaker og rører er elektromagnetisk energi i bevegelse. 

Vi mennesker er elektromagnetiske vesener som også påvirkes av solens aktivitet.

Under solstormer økes strålebelastningen, og dette påvirker vårt genetiske arvemateriale (DNA/RNA). Når DNA åpner og lukker seg, sendes det ut en elektrisk partikkel som inneholder så mye som 4 Mb data.

Mennesker er elektromagnetiske vesener.

Forskningsresultater 

I en studie gjennomført mellom 1981 og 2004 i Europa, Australia og New Zealand på mer enn 11.000 pasienter, kom det frem det var nesten 20 % større sannsynlighet for at hjerneslag ville inntreffe på dager med økt geomagnetisk aktivitet.
Studien sier også at i gjennomsnitt er vi rundt 70 år når hjerneslag inntreffer, men i tilfellene knyttet til solaktiviteten, viste resultatene også en en økning i slag hos mennesker under 65 år.

I studien «Journal of atmospheric and solar-terrestrial physics» avslørte dem også forskningsresultater sammenheng mellom solstormer og menneskers kardiovaskulære system. Lenke Her en lenke til nyere studie.

I urolige perioder, drikk masse vann, og pass godt på kropp og sinn!

En ny forskningsrapport basert på studie av 78 millioner journaler viser at hvis det var mye aktivitet på solen (solstormer, solvind) da vi ble født, forkortes levealderen gjennomsnittlig med 8 år. Det blir også født dobbelt så mange med multippel sklerose. Rapporten avslører også at effekten av solaktiviteten blir mer synlig når man kommer i reproduksjonsalder. Var det lite aktivitet på solen da vi ble født virker det motsatt. Kilde: Solar energy at birth and human lifespan

«As above, so below»

Nedenfor et bilde av DNA tåke som ble funnet i Melkeveien.

Solen stråler elektromagnetisk energi inn til jorden og oss, og jorden stråler denne ut via Aurora Borealis, og vi stråler vår energi ut via auraen vår. 

Statisk elektrisitet kan få håret til å reise seg på hodet.

Siden kroppene våre består av atomer, og atomer består av protoner, nøytroner og elektroner, så genererer også vi elektrisitet.

Elektriske signaler beveger seg raskt, du kan ikke se dem med det blotte øye. Du ser ikke strømmen som går gjennom ledninger som hjelper deg på de utroligste måter. Du kan kjenne på den hvis du tør, men du kan ikke se den. Det betyr ikke at strømmen ikke er der. Uten strøm hadde du ikke kunnet lese denne artikkelen. Datamaskiner ikke hadde virket og heller ikke hjernen din.

En kropp uten elektrisk utstråling er en død kropp!

For at vi skal ha det bra, må vi integrere denne kosmiske elektromagnetiske energien som strømmes fra solen, akkurat som datamaskiner må oppgraderes for at de skal virke optimalt.


Sammenheng mellom kroppens elektriske ladning og pH-verdi.

En bra pH-verdi motvirker vekst av uønskede bakterier, sopp og utvikling av kreft.

Det er også en sammenheng mellom den elektriske ladningen i kroppens cellemembraner og kroppens pH verdi. En frisk cellemembran har elektrisk ladning på 20-25 millivolt, og dette tilsvarer pH på omtrent 7,4.

Det er viktig at kroppen har nok energi og høy nok spenning. Har man for lav spenning og lav pH, blir kroppen «sur», og man vil da ofte føle at man har lite energi. Har man smerter, har man for lav volt i vevet.

I boken «Earthing: The most important health discovery ever?» avsløres forskning at ved å være i direkte kontakt med jorden, får kroppen tilført massevis av frie elektroner. Allerede etter 40 minutter begynner betennelser å avta og kroppens pH bedres. Man får altså massevis av gratis helbredelse ved rett og slett å være mer i naturen.


The Global Coherence Initiative

har påvist at menneskers kollektive utstråling, påvirker jordens magnetfelt, som igjen påvirker miljøet.

Når mange mennesker opplever det samme, så fanges det opp og kan måles i de globale elektromagnetiske feltene rundt jorden.

Følelsene våre er det som gjør oss unik, og det finnes en direkte forbindelse mellom følelser, hjerneaktivitet og hvordan vår kropp og jordens kropp virker.

Nå er det også slik at jordens magnetfelt er svekket. NASA oppdaget et brudd i jordens magnetfelt som er ti ganger større enn tidligere antatt. Når magnetfeltet er svekket, slipper partikler lettere inn i jordens atmosfære og til oss. Også lenger syd i verden, hvor jo mesteparten av verdens befolkning bor.

Den kosmiske strålingen sies å bli dirigert mot jorden for å trigge vår kollektive bevissthet opp på et høyere nivå. 

Tilstrømmingen av forfriskende ny elektromagnetisk universell energi forsterker vår tankekraft, vår hastighet og evne til å manifestere. Sjekk solstormen nedenfor, ser ut som et øye.Vakkert bilde av en solstorm, ser ut som et øye.


solstorm

Nordlyset snakker eller synger!

Tromsø Geofysiske Observatorium har studert nordlysfenomenet siden 1928, og Truls Lynne Hansen  har hørt mange troverdige beretninger om at mennesker har hørt lyder i forbindelse med nordlyset. 

Han mener nordlys ikke kan sammenlignes med noe annet på himmelen!

Oppdatering 25.01.2018!  Det kan han ha rett. Det viser seg at partiklene i tillegg til fargene, også lager lavfrekvente elektromagnetiske bølger som fungerer som en slags naturlig radio. Nå har Steve McGreevy fanget disse lydbølgene opp med hjelp av spesielle mottakere.

Var det ikke Pythagoras teori som sa at eteren rundt oss bestandig er full av musikk, og at VI er musikk?

Det var han som fant opp den musikalske teorien kalt «Sfærenes harmoni» etter at han oppdaget at planetene og stjernene flyttet på seg i henhold til matematiske ligninger og mønstre som korresponderer med noter. Sfærenes musikk er den matematiske, kosmiske, harmoniske musikalske skala.

Undervisningsartikkel

Sammen lager de en universell symfoni, og i tusenvis av år ble harmoniske 432 Hz brukt på musikkinstrumenter. Pythagoras lærte også mennesker å fokusere på disse rene tonene som helbreder, beroliger og lyser opp sinnet. (bedre enn lykkepiller!)

(NASA har også oppdaget sfærenes musikk, at planeter og stjerner gir fra seg lyd. Om de forstår hva det betyr er en annen sak. På denne lenken kan du høre hvordan de høres ut.

I gamle dager trodde man også at nordlyset var meldinger fra Gudene. Da gjenstår jo bare jobben med å oversette beskjedene som sendes oss fra kosmos via lyd og lys? 🙂

I videoen nedenfor kan du høre hva nordlyset har å si oss.

I denne videoen kan du høre lyden av hvordan solstorm høres ut med sine kraftige vibrasjoner gjennom rommet på sin vei mot oss.


Pythagoras, Numerologiens far
Pythagoras, Numerologiens far

Hva er Numerologi?

Spirituelle evner, mental styrke, sjelsforbindelse og tanker er også bygget opp av forskjellige hastigheter i lysets bølgespekter, som igjen avsløres av ens personlige tallsammensetning.

Numerologi er basert på konseptet reinkarnasjon. Før vi blir født, velger sjelen selv genetiske og miljømessige omstendigheter. Vår menneskelige bevissthet og vårt DNA arvemateriale er kodet med tall, i likhet med et dataprogram. Numerologi identifiserer og oversetter vår sjels valg ved hjelp av matematiske mønstre i form av tall og bokstaver som fungerer som skapelseskoder.

Du har alle kjernen av alle tall i deg, men ikke alle kodene er aktiverte. Du har valgt tall med kvaliteter som hjelper deg og som er til bruk for deg i denne inkarnasjonen.
Det kan bli forvirrende å leve ut flere personligheter og roller på en gang.

Visse tall gjentar seg i sykluser og skapererfaringsmønstre og forskjellige livssykluser. Ved hjelp av numerologi kan også man regne seg frem til underliggende positive og negative tallmønstre som styrer vår oppførsel og våre handlinger og fungerer som en katalysator til hendelser i våre liv.

Forfattet av: Åse Karin Steinsland 20.11.2012, oppdatert 29.9.2020


Nyttige lenker & redskap


Kilder

Kommentarer er stengt.