HEALINGEVNER AVSLØRT VED HJELP AV NUMEROLOGI

Hun ble landskjent da NRK Migrapolis tok kontakt fordi de ville lage program om mennesker som har fått livet forandret ved hjelp av Numerologi. Jeg satte dem da i kontakt med Susanne.

0
4740

hits

Susanne Ertsland Tønnessen (Nå Askvik) ble landskjent da NRK Migrapolis tok kontakt med meg da de ville lage program om mennesker som har fått livet forandret ved hjelp av numerologi.

Jeg sendte dem da til Susanne.

Kort fortalt så tok Susanne kontakt med meg fordi hun følte hun hadde stagnert i livet. Jeg fortalte henne at tallene hennes avslørte at hun var en naturlig healer og at hun hadde sterke helbredende evner. Nedenfor innslag fra Migrapolis. Litt dårlig bildekvalitet, men lyden er ok..

Susanne avsluttet jobben som markedssjef og begynte å jobbe som healer på fulltid, og opplevde en enorm pågang fra hele landet.  Hun er også en av healerne som er omtalt i boken «Healerne».

sus1Jeg tok kontakt med Susanne for å høre hvordan det har gått med henne, og hun forteller at svært mye har skjedd i livet hennes siden dengang. Hun sier at hennes personlige numerologiske analyse har bekreftet en rekke dramatiske hendelser i hennes liv.

Noen av Susannes helbredelseshistorier

Jeg spør henne om hun har noen gode historier om hvordan hun har hjulpet mennesker, og jeg tar meg den frihet å legge ut noen av Susannes fantastiske tilbakemeldinger.

Nå er det slik at markedsføringsloven forhindrer en healer å legge ut tilbakemeldinger, og man kan ikke oppgi navn på klienter.

Mirakler ser ut til å være dagligdags i hennes hverdag. Her et lite utdrag.
 • Hun forteller om en liten baby som hun nylig helbredet for eksem på hele kroppen. Foreldrene trodde knapt hva var vitne til da eksemen forsvant mens de så. Alt skjedde i løpet av få minutter. I dette tilfellet kan Placebo-effekten utelates. En baby på 6-7 uker vet ikke om at den blir helbredet.
 • Hun forteller også at hun nylig var i et bryllup hvor hun kom i kontakt med kvinne hadde hatt sterke hodesmerter i 3 måneder, og var på jakt etter en paraset. Hun traff Susanne som da tok henne på armen og smertene forsvant. Kvinnen som i utgangspunktet var veldig skeptisk, tok kontakt med Susanne 3 uker etter hendelsen for å takke. Hun fortsatt smertefri.
 • En bekjent av Susannes familie, en eldre dame på 95 år, ble lagt inn på sykehus med enorme smerter i det ene benet. Legene mener det er ingenting mer å gjøre, og gir damen lindring i form av smertestillende. Susanne kommer på sykebesøk og legger hendene på benet. Dagen etterpå får Susanne telefon om at damen er så frisk at hun blir sendt hjem.
 • Susanne forteller videre om en kvinne som tok kontakt i forbindelse med en knust skulder. Skulderen ble «låst» av legene for å forhindre bevegelse, og det skal være umulig å bevege skulderen etter en slik låsning. Noen dager etter behandlingen mottar Susanne en MMS fra kvinnen med bilde hvor hun stuper ut i sjøen. Kvinnen har ingen smerter og har fått full bevegelighet i skulder og arm.
 • En kvinne hadde hatt lammelse i en fot i flere år. Etter behandling hos Susanne reiser kvinnen til utlandet. Datteren tar kontakt for å fortelle at mammaen er blitt helt frisk fra lammelsen og har begynt å danse!
 • En jente med ME ble helt frisk etter et par behandlinger.
 • En kvinne skriver at hunden hennes som var slapp og syk kom til hektene igjen og ville umiddelbart ut på tur og løp som aldri før!
  En kvinne rapporterer at Susanne har kurert 27 år med migrene.
 • En annen tilbakemelder at hun er så og si blitt kvitt plagene i forbindelse med Parkinson sykdom.
 • Listen er lang, men Susanne påpeker at hun ikke har så gode resultater på forkjølelser, virusinfeksjoner og øresus.

baby33Numerologien har vist seg å være skremmende riktig.

Susanne forteller at hennes personlige numerologiske analyse bekrefter en rekke hendelser i hennes liv.

Hennes personlige analyse avslørte at hun skulle gjennom en noe tøff overgangsperiode da hun var 29 år. Høsten 2010 avslørte analysen hennes at hun for første gang i sitt liv skulle gå gjennom et skifte på utviklingstrinn.

Utviklingstrinnene er fire langvarige sykluser alle mennesker går gjennom i løpet av livet. Tallene som fremkommer på hvert trinn representerer egenskaper vi skal integrere i løpet av perioden som gjelder.

Urettferdige ting skjer, alarmen går for å skape rom for nye utviklingsmuligheter. Overgangen til et nytt utviklingstrinn markeres ofte med intense transformerende hendelser.

verden9Analysen avslørte altså at en rekke hendelser ville påvirke livet hennes på både godt og vondt. Susanne forteller at å vite dette på forhånd var til stor hjelp for henne, fordi hun så at ting ville bli lettere på sikt.

Hun sier at 2010 var det verste- men også det beste året i hennes liv. Hun opplevde blant å miste pappaen sin i september 2010. (Personlig år 9/ Personlig måned 9 – Tallet 9 representerer avslutninger.) På den positive siden flyttet hun inn i nytt hus høsten 2011, samt at datteren Aurora ble født i Oktober 2010 (Personlig måned 1 – Ny begynnelse). Susanne er nå godt i gang med sitt nye liv på et nytt utviklingstrinn.

Hun forteller videre at hun skal gifte seg i mai 2012 etter at partneren fridde i april 2011. Susanne og parteren forteller at de fikk seg en god latter da de hentet frem analysen til partneren som hadde lagt i skuff i over et år sommeren 2011. I hans månedsanalyse for april 2011 leste de at » Kjærlighetsforhold har en tendens til å nå klimaks. Unge forelskede vil ofte forlove seg, er man gift fornyer mange ekteskapsløftene».

Susanne sier til slutt at det er utrolig hvordan hennes numerologiske analyse og dens avsløringer har manifestert seg i hennes liv.

snaasaOmtales som «Snåsakvinnen»

Hun blir også omtalt som «Snåsakvinnen», men sier selv at hun aldri har påstått at hun har de samme evnene. Her får de skylde på numerologens tall-sammenligning.

Andre som er i samme kategori tallmessig er Gro-Helen Tørum, Magnetgutten Ivan Stoiljkovic, Nicola Tesla m.fl. Alle har kjernetallene 11/2-4-7 i kombinasjon i sitt kart, så Susanne er i godt selskap.

Hun sier hun har nevnt Snåsamannen i sammenhenger for at folk skal kunne skjønne hva hun driver med. Mange kjenner til begrepet healing, men enda flere kjenner til personen Snåsamannen.

Snåsamannen healer gratis og valgte å jobbe ved siden av. Susanne valgte å gjøre det annerledes ved å åpne egen praksis på heltid fordi hun har lang utdannelse bak seg, hus og hjem, og regninger som må betales.

Hadde hun valgt å fortsette i en spennende, men svært krevende jobb i næringslivet ville hun ikke ha hatt overskudd til å hjelpe syke på det lille hun har av fritid. Eller å ta betalt, og hjelpe mange mennesker i uken.

Dine personlige kjernetall avslører hvem du er.

Kan Numerologi avsløre evner utover det vanlige?

Ja, det mener jeg. Etter å ha analysert kjernetallene til healerne Joralf Gjerstad og Susanne Ertsland Tønnessen,  Gro-Helen Tørum, Magnetgutten Ivan Stoiljkovic, Nicola Tesla m.fl. viser det seg at alle disse har kjernetallene 11/2-4-7 i kombinasjon i sin numerologiske sammensetning.

Mennesker med rare og omdiskuterte evner de fleste ikke forstår seg på.

4 av de ovennevntes kjernetall er like. Alle er klarsynt og har blant annet helbredende evner m.m.

Det skal sies at det er mange forskjellige tallkombinasjoner som spiller inn på beregningene i en analyse, men kjernetallene er viktig. Noen genererer kreative mennesker,  andre tallkombinasjoner genererer mer intellektuelle mennesker osv.

Jeg gjør oppmerksom på at det er svært viktig å bruke riktig beregningsmetode for å komme frem til riktig sammensatt tall.

Dåpsnavn & Fødselsdato Navnetall Vokaltall Kons.tall Skjebnetall
Thomas Alva Edison, 11.02.1847 34/7 11/2 14/5 15/6
Albert Einstein,  14.03.1879 27/9 7 11/2 15/6
Nikola Tesla, 10.07.1856 11/2 13/4 7 10/1
Isaac Newton,  25.12.1642 7 22/4 12/3 14/5
Benjamin Franklin, 06.01.1705 9 7 11/2 14/5
Johann Gensfleisch zum Gutenberg, Fødselsdato ukjent 22/4 33/6 7 Ukjent
Antoine Henri Becquerel, 15.12.1852 22/4 17/8 32/5 16/7
Ludvig van Beethowen, 16.12.1770 11/2 7 13/4 16/7
Joralf Gjerstad, 11.04.1926 11/2 13/4 7 24/6

 

Menneskekroppen består av atomer som produserer strøm.

Mennesker er elektromagntiske vesener.

Vi er alle elektromagnetiske vesener. Vi består av atomer, og atomer består av protoner, nøytroner og elektroner, og vi produserer elektromagnetisme.

Alt vi gjør er styrt og aktivert av elektriske signaler som går gjennom kroppen vår.  Du ser ikke strømmen som går gjennom ledninger og som hjelper deg hver eneste dag på de utroligste måter. Du kan kjenne på den hvis du tør, men du kan ikke se den. Det betyr ikke at strømmen ikke er der.

På samme måte vil jeg tro det fungerer med Snåsamannen og andre omdiskuterte mennesker, de styres av en tallsammensetning som produserer en spesiell elektromagnetistiske frekvens, som igjen gir utslag i allverdens slags rare evner.

Ønsker du å komme i kontakt med Susanne, så finner du informasjon på hennes hjemmeside: http://www.healersusanne.no

Hva er Numerologi?

Røttene til moderne Numerologi stammer fra Pythagoras, en gresk teoretiker, matematiker, astrolog og filosof som mente at alle tall hadde unike egenskaper, og hvis man kjente til hvilke tall som dannet en persons vibrerende energi, ville man forstå vedkommendes egenskaper og liv. Hvem vet – kanskje du også har evner du aldri har vært bevisst?

2016-komplett

Lenker:

Forfattet av: Åse Steinsland