HEALINGEVNER AVSLØRT MED NUMEROLOGI. Ny podcast.

0
8561

Oppdatering 9.11.2021.

Meg i uhøytidelig intervju med healer-Susanne og ektemannen Erik hvor vi diskuterer Numerologi. Du finner intervjuet på:

Spotify, https://open.spotify.com/show/6EOcdc7OvIbEFwkM1imsSa


Susanne Ertsland Askvik ble landskjent da NRK Migrapolis tok kontakt med meg.

De ville lage program om mennesker som har fått livet forandret ved hjelp av Numerologi, jeg sendte dem da til Susanne.

Kort fortalt. Hun tok hun kontakt fordi hun følte hun hadde stagnert. Jeg fortalte henne at tallene avslørte at hun var en naturlig healer med sterke helbredende evner. Nedenfor innslag fra Migrapolis. Litt dårlig bildekvalitet, men lyden er ok.

Hun avsluttet jobben som markedssjef og begynte å jobbe som healer på fulltid, og opplevde en enorm pågang fra hele landet. Hun er også en av healerne som er omtalt i boken «Healerne».

Jeg tok kontakt med Susanne noen år etter for å høre hvordan det har gått, og hun forteller at svært mye har skjedd i livet og hennes Numerologiske analyse har bekreftet en rekke dramatiske hendelser.

baby33Numerologien har vist seg å være skremmende riktig.

Susanne forteller at analysen bekrefter en rekke sentrale hendelser i hennes liv. Blant annet at hun skulle gjennom en noe tøff overgangsperiode da hun var 29 år. (Overgangen til et nytt utviklingstrinn markeres ofte med intense transformerende hendelser, på både godt og vondt)

Hun forteller at å vite det på forhånd var til stor hjelp, fordi analysen avslørte at ting ville bli lettere på sikt.

Hun forteller at 2010 var det verste- men også beste året i hennes liv. Hun mistet pappaen sin i september dette året .(I sitt Personlig år 9 og mnd. 9), tallet representerer avslutninger.)

På den positive siden flyttet hun inn i nytt hus høsten 2011, og datteren ble født i oktober 2010 (Personlig måned 1, ny begynnelse). Susanne er nå godt i gang med sitt nye liv på et nytt utviklingstrinn.

verden9

Hun forteller videre at hun skal gifte seg i mai 2012 etter at partneren fridde i april 2011.  Paret  forteller at de fikk seg en god latter da de hentet frem analysen til partneren som hadde lagt i skuff i over et år sommeren 2011.

I hans månedsanalyse for april 2011 leste de at » Kjærlighetsforhold har en tendens til å nå klimaks. Unge forelskede vil ofte forlove seg, er man gift fornyer mange ekteskapsløftene». Susanne sier til slutt at det er utrolig hvordan hennes numerologiske analyse og dens avsløringer har manifestert seg.

sus1Noen av Susannes helbredelses-historier.

Jeg spør om hun har noen gode historier om hvordan hun har hjulpet mennesker. Nå er det slik at markeds-føringsloven forhindrer healere å legge ut tilbakemeldinger, man kan ikke oppgi navn på klienter. Jeg tar meg den frihet å legge ut noen her.

  • Hun forteller om en liten baby som hun nylig helbredet for eksem på hele kroppen. Foreldrene trodde knapt hva var vitne til da eksemen forsvant mens de så. Alt skjedde i løpet av få minutter. I dette tilfellet kan Placebo-effekten utelates. En baby på 6-7 uker vet ikke om at den blir helbredet.
  • Hun forteller også at hun nylig var i et bryllup hvor hun kom i kontakt med kvinne hadde hatt sterke hodesmerter i 3 måneder, og var på jakt etter en paraset. Hun traff Susanne som da tok henne på armen og smertene forsvant. Kvinnen som i utgangspunktet var veldig skeptisk, tok kontakt med Susanne 3 uker etter hendelsen for å takke. Hun fortsatt smertefri.
  • En bekjent av Susannes familie, en eldre dame på 95 år, ble lagt inn på sykehus med enorme smerter i det ene benet. Legene mener det er ingenting mer å gjøre, og gir damen lindring i form av smertestillende. Susanne kommer på sykebesøk og legger hendene på benet. Dagen etterpå får Susanne telefon om at damen er så frisk at hun blir sendt hjem.
  • Susanne forteller videre om en kvinne som tok kontakt i forbindelse med en knust skulder. Skulderen ble «låst» av legene for å forhindre bevegelse, og det skal være umulig å bevege skulderen etter en slik låsing. Noen dager etter behandlingen mottar Susanne en MMS fra kvinnen med bilde hvor hun stuper ut i sjøen. Kvinnen har ingen smerter og har fått full bevegelighet i skulder og arm.
  • En kvinne hadde hatt lammelse i en fot i flere år. Etter behandling hos Susanne reiser kvinnen til utlandet. Datteren tar kontakt for å fortelle at mammaen er blitt helt frisk fra lammelsen og har begynt å danse!
  • En jente med ME ble helt frisk etter et par behandlinger.
  • En kvinne skriver at hunden hennes som var slapp og syk kom til hektene igjen og ville umiddelbart ut på tur og løp som aldri før!
    En annen tilbakemelder at hun er så og si blitt kvitt plagene i forbindelse med Parkinson sykdom.
  • Listen er lang, men Susanne påpeker at hun ikke har så gode resultater på forkjølelser, virusinfeksjoner og øresus.

Ønsker du å komme i kontakt med Susanne finner du informasjon på hennes hjemmeside http://www.healersusanne.no


Kilder

Forfattet av: Åse Steinsland