HENT FREM ENTUSIASMEN!

1
530

Livet har forandret seg dramatisk siden begynnelsen av året og det råder mye usikkerhet.

Vente-tilstanden vi befinner oss i gjør det lett å gå i stress- og fryktfella. Man holder tilbake fordi fremtiden fortsatt er ukjent.

Da er det viktig å huske at vi alle er med-skapere. Blir vi værende i frykt skaper vi negative følelser og vibrasjoner som i lengden ikke er bra for noen.

I motsetning til stress og frykt så har vi entusiasme!

Entusiasme er vel den mest smittsomme av alle følelser, følelsen er på en høyere frekvens og får oss til å vibrere i takt med universets kreative kraft.

Ordet entusiasme betyr «Gud i oss» og slekter på ordet inspirasjon, som betyr «innåndet». Og ordet begeistret betyr «åndsfylt». Og det er vel få som slår Steve Irwins iver.

Klikk for å lese undervisningsartikkel om Steve Irwin

I motsetning til fryktens lammende påvirkning, så vet entusiasmen hvor den skal og hva den vil. Den løfter oss forbi begrensninger, frykt og ego. Den er skaperverkets ut-pust.

«Når du var ett med det som sitret i deg, da var du tro!» André Bjerke

Entusiasmen er selvgående, man trenger ikke hente energi og påfyll fra andre. Den er ikke-konfronterende og skaper verken vinnere eller tapere. Den inkluderer, den trenger ikke utnytte og manipulere.

Det sies også at «En entusiast er en som tror 4 ganger mer enn han kan bevise, og beviser 8 ganger mer enn noen er villig til å tro.»

Det er forfriskende å møte entusiaster, de drives av en egen indre glød (lys).

Er man entusiastisk blir man automatisk mer «smittsom», og tenner lettere begeistringen i andre.

Får man andre med, har man plutselig et team eller en bevegelse som samlet kan oppnå og påvirke mer.

Mange kunstnere, forfattere, forskere, lærere m.m. som har endt opp med å berike andres liv, gjør det de liker best. Ikke fordi de ville oppnå noe eller bli noe i utgangspunktet.

«Enhver stor og ledende bevegelse i verdens historie er et resultat av entusiasmens triumf. Intet stort er oppnådd uten den,» skrev Ralph Waldo Emerson

Møter entusiasmen på hindringer går den aldri til angrep. Den tar omveier, gir etter eller godtar. Da blir ofte også den opponerende energien hjelpsom, fienden kan bli venn.

Entusiasme ønsker seg ingenting fordi den ikke bærer i seg savn. Den er kun i nuet og i samklang med livet. Man er i harmoni med det skapende prinsipp uten at man identifiserer seg med det som skapes.

Uten identifikasjon, ingen binding. Ingen binding og ingen lidelse.

Ingen kan leve i entusiasme eller på ut-pust hele tiden, men når den kreative bølgen har passert har spenninger forsvunnet og gleden ved det du skapt blir værende. Også er det bare å vente på neste ut-pust.

Ha en entusiastisk uke alle sammen 🙂

Aktuell artikkel:

FØLELSER OG FREKVENSER. Bli en dyktig frekvensleser og bli kvitt negative vibrasjoner.

 

1 kommentar

Comments are closed.