HVILKE TALL PASSER SAMMEN?

En analyse gjør oss bevisst hvordan personer passer sammen både i kjærlighetsforhold og arbeidsforhold. Med kart over hvordan tall passer sammen.

1
31541

En kompabilitets-analyse kan hjelpe par & samarbeidspartnere å forstå hverandre bedre.

Når to personer kommer sammen i et forhold så blir man kjent over tid. I begynnelsen er man forelsket og overser ofte feil og mangler og gnisninger oppstår sjelden.

Etter hvert som tiden går og man blir bedre kjent så dukker det opp nye og ukjente sider ved partneren.

Det er viktig å ha felles drømmer.

Analysen hjelper oss å utvikle større toleranse for hverandres særegenheter fordi den øker vår forståelse for hvorfor vi er som vi er. Den kan brukes som  redskap til å se på alle slags relasjoner, også familie- og arbeidsforhold.

Kompabilitetskart

Jeg går ut fra at du har tallene klare, hvis ikke, her lenke til kalkulatorer for navnetall, vokaltall, konsonanttall og skjebnetall.

Vi starter med å se på arbeidsforhold. Det kan være lurt å analysere navnetall, vokaltall og konsonanttall først siden kodene i navnet avslører hvem en person er, selv om skjebnetallet også er interessant. Mestertallene blir redusert til et enkelt tall (arketypiske verdier i 2-4-6).

Slik går du frem

Du ser en tallrekke vertitalt og en horisontalt. Rekkene representerer personene som skal sammenlignes. Du finner først ditt tall i den oransje tallrekken og trekker en linje nedover til du møter på den andre partens tall i den grønne kolonnen. Bokstaven som står i rubrikken avslører kompabilitet.

De fleste par leter etter ting man kan ha til felles, og kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Håkon er gode eksempler her.

Mange 11-ere er personer som befinner seg i offentlighetens lys. Begge har skjebnetall 11/2, de ble hverandres skjebne. Begge liker å være to og har en høysensitiv og sårbar side. Mette-Marit har i tillegg vokaltall 11/2, det forsterker sensitiviteten hennes enda mer.

Like barn leker best? Begge har Skjebnetall 11/2 og Navnetall 8.

Av og til kan kombinasjonen med likt skjebnetall være fordelaktig. I dette tilfellet har begge en innebygget sunn respekt for følelser, men begge er også sårbar for kritikk. Den innebygde følsomheten og redselen for konfrontasjon som er iboende i 11/2-eren kan også hindre en i å ta opp ting i redsel for å såre partneren, som på sikt kan bli ødeleggende fordi sinne og smerte holdes for mye tilbake.

Number 8-240I dette tilfelle har begge også den direkte og tøffe 8-eren som navnetall, den styrker og løser litt opp i 2-tallets overfølsomhet.

Begge er ledere som kan være sta og liker ikke overgi seg. Det kan da være lurt å kanalisere konkurranse-energien ut på andre områder. Tallet 8 har nese for makt og penger, så det er stor sannsynlighet for at man med denne 8-8-kombinasjonen er en velstående familie. Barn av 8-ere får ofte det de trenger av materiell art, men 8-ere kan også være mer autoritær og streng.

Lykke til i din søken!


Analysen kan bestilles på lenken. Jeg gjør oppmerksom på at den er kun tilgjengelig på engelsk.
Analysen kan bestilles på lenken. Jeg gjør oppmerksom på at den er kun tilgjengelig på engelsk.

Numerologisk Par-analyse med 1-års fremtidsanalyse årlig/ månedlig

Partneranalysen tar for seg hvordan man passer sammen som par eller samarbeidspartnere. Den har også en 1-årig fremtidsanalyse som indikerer utvikling og omstendigheter i forholdet årlig og månedlig 1 år fremover.

Analysen har også en fremtidsanalyse hvor syklustallene veies opp mot hverandre og gir gode råd, så et flott hjelpemiddel til å komme seg gjennom vanskelige perioder i  forhold.

Jeg gjør oppmerksom på at analysen kun er tilgjengelig på engelsk!

Analysen kan bestilles på denne lenken eller ved å klikke på bildet til høyre.

Forfattet av: Åse Steinsland, 15.04.2015

Aktuell undervisningsartikkel:

ANGELINA JOLIE & BRAD PITT SKILLES. Hva avslører tallene? (A)

Relaterte artikler:

Kommentarer er stengt.