TALLENE BAK FORRETNINGSKVINNEN OG BLOGGEREN SOPHIE ELISE (A)

Svært mange mennesker med mestertall havner i offentlig søkelys.

0
900

På disse sidene analyserer vi kjente mennesker for at du skal få en dypere forståelse for hvordan kvalitetene i tall styrer menneskers liv og virke. 

Mange har spurt meg om jeg ikke kan skrive om Sophie Elise, en av Norges mest kjente og omdiskuterte bloggere.

Litt historie først. Hun er fra Harstad og startet bloggen sin som 16-åring i år 2011 og traff raskt en nerve hos yngre jenter. Hun klarte på relativt kort tid å bygge opp et betydelig og lojalt publikum og er i dag en av Norges mest kjente bloggere.

Hun livnærer seg av bloggen sin. Den handler om henne som person, hennes hverdag, sminketips, klær og tilbehør, men hun tar også opp samfunns- og miljømessige spørsmål.

Hun var med i realityserien «Bloggerne» og hun har gitt ut fem låter. I 2016 utga hun selvbiografien «Forbilde», og i 2018 utkom bok nummer to «Elsk Meg». Hun har vært med i «Skal vi danse» og hun har nå sin egen TV-serie kalt «Sophie Elises Verden» 😉

Kilde

Fødselsdata.

Da setter vi i gang. På bloggen sin nevner hun en superviktig detalj når man skal lage en Numerologisk analyse:

LESE MER? Artikkelen er merket (A) fordi den er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene. Som abonnent får du alltid tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 190 lærerike artikler.

Det koster fra kr. 333,-. Klikk her eller på bildet for å lese mer om ordningen/ melde deg på.

Er du allerede aktiv abonnent, logg deg inn nedenfor for å lese artikkelen.

Alt i alt reflekteres kvalitetene i tallene som kommer til uttrykk gjennom Sophie Elise svært så bra. Jeg ønsker henne lykke til videre!

Forfattet av: Åse Steinsland, 16.02.2019

Aktuell artikkel

STJERNESKUDDET AVICII. Overvekt av tallet 8? (A)

Kilder

Hjem Blogg

Ingen artikler å vise