TALLENE BAK FORRETNINGSKVINNEN OG BLOGGEREN SOPHIE ELISE (A)

0
1976

På disse sidene analyserer vi kjente mennesker for å gi deg en dypere forståelse for hvordan tall styrer menneskers liv og virke.

Mange har spurt om jeg ikke kan skrive om Sophie Elise, en av Norges mest kjente og omdiskuterte bloggere.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

Litt bakgrunn først. Hun er fra Harstad og startet blogg som 16-åring i år 2011. Hun traff raskt en nerve hos yngre jenter. På relativt kort tid klarte hun å bygge opp et betydelig og lojalt publikum og er i dag en av Norges mest kjente bloggere.

Hun livnærer seg av bloggen som handler om henne som person og hennes hverdag, sminketips, klær og tilbehør, men hun tar også opp andre tema. Hun var med i realityserien «Bloggerne» og har gitt ut fem låter. I 2016 utga hun selvbiografien «Forbilde» og i 2018 kom bok nummer to med tittelen «Elsk Meg». Hun har vært med i «Skal vi danse» og har sin egen TV-serie, «Sophie Elises Verden».

Kilde

Fødselsdata.

Da setter vi i gang. I bloggen nevner hun en superviktig detalj når man skal lage en Numerologisk analyse:

«Da jeg ble født het jeg kun Elise et par uker. Mamma heter Lise, så det ble nok litt for likt i lengden regner jeg med. Jeg er glad mamma og pappa byttet navnet mitt til Sofie, som etter hvert ble Sophie Elise. Mellomnavnet mitt er Steen etter mamma. Sophie Elise Steen Isachsen er da altså mitt fulle navn!» Kilde

I Numerologi skal man alltid ta utgangspunkt i det første gitte navn og fødselsdato selv om det er endret i ettertid.

  • Fødselsnavn: Elise Steen Isachsen
  • Fødselsdato: 18.12.1994

Sophie Elises kjernetall

  • Skjebnetall: 17/8
  • Navnetall: 11/2
  • Vokaltall: 8
  • Konsonanttall: 21/3
  • 1. Utviklingstrinn: Tallet 3
  • 2. Utviklingstrinn, fra 29 år: Tallet 5
  • 1. Livsperiode: Tallet 3

Hvilket tall er det som motiverer henne?

Leder- og forretningstallet 8

Vi starter denne gangen med å se på tallene som bygger opp og leder ut til navnetallet hennes som er mestertallet 11. Navnetallet bygger på:

Vokaltall 8 + Konsonanttall 3 = Navnetall 11.

Sophie Elise har tallet 8 som både skjebnetall og vokaltall. Å ha to like tall i kartet  forsterker alltid kvalitetene i tallet. Vokaltallet kalles også eller sjeletall. Dette tallet avslører hva det er som motiverer oss. Skjebnetallet avslører vår livsvei, vår tiltenkte skjebne og det ser ut som hun er godt i gang. Nedenfor litt om hva som ville ha stått skrevet i hennes analyse.

Tallet 8 er kanskje den mest misforståtte av alle fordi mange holder fast i troen på at 8 representerer kun penger og makt. Nå er 8 er et visjonært ledertall som assosieres med makt og penger og påvirket av tallet er man ambisiøs, sterk, resultat-orientert, sjenerøs og sikter mot toppen.

8-ere stiller store krav til seg selv og personer påvirket av tallet 8 er ofte målrettede handlingsmennesker som er utholdende og sterk og ofte er å finne i lederposisjoner. 8-ere kan ha problemer med å forstå mennesker som er svake og skjønner sjeldent hvordan mennesker kan la seg undertrykke.

I 2015 kåret nettstedet Medier24 Sophie Elise til den mektigste kvinnen i Medie-Norge.

I 2017 tjente hun 2,5 millioner kroner og hadde en formue på 7,5 millioner kroner. 8-ere har et behov for å utmerke seg vet hvordan de skal komme seg frem i verden. 8 er maktens tall, og hun har en egen teft til å skaffe seg bekjente med makt og innflytelse hun kan få bruk for.

Tallet er misforstått fordi 8 kan være like åndelig som det er materialistisk. Den åndelige siden av 8 er praktisk, realistisk og intelligent. Mange med et sterkt 8-talls kart er også misjonærer, healere, humanitære osv. eller ledere i prosjekter som f. eks. pengeinnsamlinger til gode formål. (Nå skriver hun også en del om samfunns- og miljømessige spørsmål).

På det materielle plan er 8 svært resultatorientert, men bryr seg ikke om penger for pengenes skyld. I balanse er ikke tallet grådig, men ser på penger mer som et verktøy, ikke et mål i seg selv.

Disse egenskapene kommer godt frem i et intervju gjort med henne i Dagsavisen om bakmennpåstander

«Når du er blitt kalt alt fra landssviker til hore svir det kanskje mindre å bli stemplet som en rå forretningskvinne som vet å utnytte sin posisjon. Men når noen påstår at Sophie Elise Isachsen er kjøpt og betalt blir hun forbannet.

– Jeg misliker sterkt når folk sier at jeg er styrt av bakmenn. Hvis du ser på mange av meningsytringene mine, så er det ting som gjør meg svært lite attraktiv for annonsører, og jeg kunne tjent mye mer dersom jeg bare hadde skrevet om utseende, interiør og stil. Dersom mitt motiv kun var å tjene mest mulig penger ville jeg aldri sagt noen av de tingene jeg sier.»

8 er også tallet for rebellen som mangler «verbale støtdempere» og liker å provosere.

Hun er ikke redd for å si sin mening og innrømmer at hun i starten ble veldig påvirket av den svenske bloggverdenen og der holdt man på med mest mulig slanking og provosering.


Konsonanttall 21/3

Dette tallet avslører blant annet hvordan hun blir oppfattet av oss i den ytre verden og det er vel her glamour-faktoren til Sophie Elise kommer inn.

Tallet 3 er i den kreative triologi og mange artister og kunstnere er påvirket av tallet. Hun er den fødte skuespiller, og nyter enhver anledning hvor hun kan være midtpunkt og underholde andre. Tallet 3 er optimistisk, utadvendt og uttrykksfullt. Disse egenskapene fører ofte til at mennesker påvirket av tallet blir trukket mot underholdningsbransjen eller i yrker som forfatter, komiker, skuespiller eller musiker. Hun har lett for å skrive, dette tallet liker alle former for kommunikasjon.

Hun er flink å markedsføre seg og trekker til seg muligheter. Mange påvirket av dette tallet som konsonanttall er svært vakre, utstråler en viss selvsikkerhet og blir lett festens midtpunkt.

Noen ganger gjør 3-ere hva som helst for å få oppmerksomhet og bør vokte seg for å være bli for overfladisk i forsøk på å bli enda mer populær og få enda mer oppmerksomhet.


Tallet 11 kalles den spirituelle budbringer.

Navnetall 11

3+8 leder ut i mestertallet 11 som navnetall og mange med Mestertall havner i offentlighetens søkelys.

Tallet 11 gnistrer av elektromagnetisk energi, vi har 1-tallets energi i dobbel dose. Tallet 11 representerer «Visjonen».

I gamle dager mente man at mennesker påvirket av palindromer som jo 11 er (tall som er lik, uansett hvilken vei du leser dem) ville få ekstraordinære liv og det har hun fått.

Den elektromagnetiske kraften i Mestertall gir større gjennomslagskraft, man treffer flere og når ofte lengre ut, men det er på både på godt og på ondt. (Det samme gjelder hendelser på datoer påvirket av mestertall).

Personer påvirket av feminine, inspirerende og visjonære 11 er intuitive, følsomme og åndelige. Mange imponerende personligheter opp gjennom historien har hatt karismatiske 11 som navnetall. (Både Kim Kardashian, Rihanna og Adele har 11 som Navnetall).

Man er oppfinnsom, drømmende, perfeksjonist og har en instinktiv forståelse av metafysiske spørsmål. Mange kjente inspiratorer, veiledere, synske, lærere, forfattere, musikere og kunstnere er påvirket av tallet.

På den negative siden kan sensitiviteten slå ut i frykt og fobier, her støttes Sophie Elise mye av kraften i tallet 8.

Hun var med i TV-programmet Skal vi danse i år 2018, men hoppet av i oktober. Dette året var hun i inne i sitt Personlige år 5, dette tallet kalles også «Mediatallet». Oktober var hennes måned 6 og da skiftet fokuset til familie og venner. Hun skrev selv at det ble for vanskelig fordi hun uken før hadde danset for å hylle en død venn og fikk vonde kommentarer. «Enhver negativ tilbakemelding føltes som et slag i ansiktet, og jeg falt enda lengre ned».


Det heldige tallet 3 som syklustall.

Hun fikk gjennombrudd tidlig i livet og hun har det store lykketallet 3 som markør både på første utviklingstrinn og første livsperiode.

3 som syklustall forsterker kvalitetene i tallet 3 og hennes evne til selvutfoldelse, 3 er kommunikativt, sosialt og livlig. Har man talent innen skriving, teater, synging eller dansens verden, vil egenskapene nå nye høydepunkt. Man skal også passe på at man ikke sprer energien for mye eller blir for overfladisk.

Til slutt skal det sies at det er vanskelig å være forbilde når man er kun 16 år og holder på å finne ut hvem man selv er. Alt i alt reflekteres kvalitetene i tallene som kommer til uttrykk gjennom Sophie Elise svært så bra.

Forfattet av: Åse Steinsland, 16.02.2019

Aktuell artikkel

STJERNESKUDDET AVICII. Overvekt av tallet 8? (A)

Kilder