TALLENE BAK FORRETNINGSKVINNEN OG BLOGGEREN SOPHIE ELISE (A)

Svært mange mennesker med mestertall havner i offentlig søkelys.

0
1545

På disse sidene analyserer vi kjente mennesker for at du skal få en dypere forståelse for hvordan kvalitetene i tall styrer menneskers liv og virke. 

Mange har spurt meg om jeg ikke kan skrive om Sophie Elise, en av Norges mest kjente og omdiskuterte bloggere.

Litt historie først. Hun er fra Harstad og startet bloggen sin som 16-åring i år 2011 og traff raskt en nerve hos yngre jenter. Hun klarte på relativt kort tid å bygge opp et betydelig og lojalt publikum og er i dag en av Norges mest kjente bloggere.

Hun livnærer seg av bloggen sin. Den handler om henne som person, hennes hverdag, sminketips, klær og tilbehør, men hun tar også opp samfunns- og miljømessige spørsmål.

Hun var med i realityserien «Bloggerne» og hun har gitt ut fem låter. I 2016 utga hun selvbiografien «Forbilde», og i 2018 utkom bok nummer to «Elsk Meg». Hun har vært med i «Skal vi danse» og hun har nå sin egen TV-serie kalt «Sophie Elises Verden» 😉

Kilde

Fødselsdata.

Da setter vi i gang. På bloggen sin nevner hun en superviktig detalj når man skal lage en Numerologisk analyse:

LESE MER? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Er du allerede abonnent, logg deg inn nedenfor for å lese denne artikkelen.

Vil du bli abonnent? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen som koster fra kr. 333,-.

Alt i alt reflekteres kvalitetene i tallene som kommer til uttrykk gjennom Sophie Elise svært så bra. Jeg ønsker henne lykke til videre!

Forfattet av: Åse Steinsland, 16.02.2019

Aktuell artikkel

STJERNESKUDDET AVICII. Overvekt av tallet 8? (A)

Kilder