ROSWELL-HENDELSEN DEN 7/7-47 PÅ DEN 33. PARALELL

Ifølge FBI-sjef Edgar Hoover var ikke UFO-krasjet den største hemmeligheten...

6
4872

Roswell-hendelsen i juli 1947 er den mest sagnomsuste UFO-saken i verden.

Ifølge ritualer i frimureriet er XXXIII betraktet som et hellig tall. Det er den høyeste graden i ordenen. «Alt vil bli åpenbart i den 33 grad».

Den 33. parallell.
Den 33. parallell.

Roswell-hendelsen skjedde på den 33. parallell. Vi finner mange merkelige esoteriske hendelser opp gjennom historien langs den nordlige 33. breddegrad, også kalt den 33. parallell hvor også Roswell-hendelsen skjedde i -47 den 7.7.

Øvre del av Bermuda triangelet og Djevelens triangel (Japan) hvor mystiske hendelser og forsvinninger har skjedd,ligger også langs den 33 parallell. (Aktuell artikkel) 

FBI offentliggjorde nylig flere tusen dokumenter i en database de kaller «The Vault» (hvelvet). De konkluderer med at byggesteinene for livet på jorden kan ha kommet fra oven. 11.04.2011 gikk FBI ut med hemmelige dokumenter som bekreftet funnet av UFOer. Disse ble beskrevet som sirkelformet med en diameter på rundt 15 meter. De utenomjordiske var kledd i metalliske klær laget av ukjent materiale. De utenomjordiske vesenene ble angivelig tatt med til militærbasen for obduksjon.

Avisforside vedr. hendelsen.
Avisforside vedr. hendelsen den 8.7.1947.

I 1947 fikk Roswell-saken flere presseoppslag, men ble senere endret til at det folk trodde var en flygende tallerken egentlig var en værballong. Historien ble tatt for god fisk av pressen og folket, men konspirasjonsteoretikere har hele tiden påstått at myndighetene la lokk på saken.

Denne artikkelen er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene merket (A) i bloggen.

Abonner på Numerologens undervisningsartikler, fra kr. 222,- for 3 måneder. Klikk på bildet for å lese mer eller melde deg på.

Som abonnent får du tilgang til over 160 lærerike undervisningsartikler om Numerologi + mer.

Er du allerede registrert som abonnent kan du enkelt logge deg inn på denne lenken

God lesing!