UFO-KONTAKTEN BILLY MEIERS TALL. (A)

Det er stor forskjell på en profeti og en forutsigelse.

0
2803

Billy Meier fra Sveits er en av tidenes mest anerkjente og omdiskuterte UFO- og utenomjordiske sin kontaktpersoner her på jorden.

billymeyer2Billy Meyer må sies å ha levd et spennende liv. Han har visstnok reist og fartet rundt både på jorden og i universet sammen med sine utenomjordiske venner og er kilden til mange bilder av påståtte uidentifiserte flygende objekter eller UFO-er.

Han er også kjent for å ha hatt både fysisk og telepatisk kontakt med utenomjordiske vesener som ligner mennesker fra planeten Erra. 

Han presenterte mye kontroversielt materiale på 70-tallet, både metall-prøver, lydopptak, bilder og filmopptak av romskip eller UFO-er.  Meier har aldri blitt tatt i løgn eller forfalskninger.  Jeg anbefaler deg å se filmen «And did they listen».

Bildet nedenfor er visstnok tatt av Billy Meyer da han var ombord i en ufo. Du finner flere bilder på denne lenken.

bmufo1Vi ser nærmere på hva tallene avslører. Jeg gjør oppmerksom på at det er viktig å bruke riktig beregningsmetode for å komme frem til riktig sammensatt tall i både fødselsnavn og fødselsdato.

LESE MER? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Klikk her eller på bildet for å lese mer eller melde deg ordningen som koster fra kr. 333,-.

Er du allerede abonnent, logg deg inn nedenfor for å lese denne artikkelen.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Del din kommentar
Skriv inn ditt navn her