I Media.

Nedenfor noen av intervjuene jeg har gjort i årenes løp.

INTERVJU MED PODCASTEN «UHØYTIDELIG SPIRITUELL».

Intervju fredag 7/11-21 med healer-Susanne og ektemannen Erik om Numerologi. I podcasten tar paret opp ulike tema innen healing, helse og spiritualitet. De prøver å forklare ting på en sånn måte at det blir mer forståelige for folk flest. Du finner det på:

Spotify, https://open.spotify.com/show/6EOcdc7OvIbEFwkM1imsSa

Intervju med Bergens Tidende

B.T. tok kontakt i forbindelse med datoen 12.12.12. de skulle lage artikkel om barn født denne dagen, som Emma Linea som ble født 11.11.11 kl. 11.11. Du kan lese artikkelen denne lenken.

Vedr. trippeldatoer, så frem til 2012 så foregikk årets trippeldato i media på datoer som 11.11.11. og 12.12.12, så nå er det slutt på trippeldatoer for dem, men i Numerologi er det egentlig slik at man tar summen av hele året (2+0+1+4=7) for å finne årets trippeldato som i år gikk av stabelen 7-7-7, eller 7. juli 2014.

Intervju med Dagbladet

Den kristne radioverten, amerikanske Harold Camping (89) var sikker på at dommedag var om få timer basert på  bibelbasert numerologi da jeg ble oppringt av en journalist sent en kveld og måtte avlyse dommedag.

I 1992 spådde han det samme, at dommedag ville komme i september 1994. Da spådommen ikke gikk i gjennom, skyldte Camping på en regnefeil og justerte datoen til en dato i mai og fikk mange tilhengere.

Rundt 300 mennesker solgte sine eiendeler for å betale for en busstur fra sine hjem til en samling cirka 100 mil unna. Du finner intervjuet på denne lenken: Les intervjuet her 

Sjaman på høye hæler.

Medforfatter Tove Lise Skagestad tok kontakt med meg skulle skrive boken om Gro-Helen Tørum, en av Norges mest kjente klarsynte kvinner, kjent fra programmer som «Åndenes makt» og «Fra sjel til sjel» .»Dette er jo som å lese om Gro-Helen! Jeg slår raskt fra meg tanken om at slike rapporter er skrevet på en måte som gjør at alle kan kjenne seg igjen, til det er den for spesiell. Selv om Numerologen vet hvem Gro-Helen var ut fra TV, forklarer ikke det hvorfor rapporten i detalj kan beskrive Gro-Helens innerste tanker og følelser, og hvordan hun hadde det som barn.  Du kan kapittelet «Budbringer mellom dimensjonene» på denne lenken: https://www.numerologensverden.no/utdrag-fra-boken-sjaman-pa-hoye-haeler/

Oppdaget healingevner ved hjelp av Numerologi,

Susanne Ertsland Tønnessen ble landskjent da NRK Migrapolis tok kontakt med meg fordi de ville lage program om mennesker som har fått livet forandret ved hjelp av Numerologi. Jeg sendte dem da til henne. Hele Migrapolis-episoden kan du se her, om Numerologi fra 15:22. Litt dårlig bilde, men lyden er ok på innslaget til venstre.

Intervju med ukebladet Allers

4-sider artikkel i ukebladet Allers tilbake i år 2006, ikke så lenge etter jeg startet nettsiden. Det ble tatt opp alt fra at tallet 11 hadde konkurrert ut tallet 13 som ulykkestall etter 11. september-hendelsene, til datoer å gifte seg på til en gjennomgang av tallenes betydning.

Intervju med VG

VG tok kontakt i forbindelse med Trym Vigander Mjølhus 10-års dag den 10.10.2010.
Han ble også født klokken 10 på halv 10 og spiller med drakt nr. 10 og tallet 10 har alltid vært lykketallet hans 🙂

Artikkelen kan du lese på denne lenken

TV2-Sporten, TV-innslag om tippeligaen 2009.

Klippet fra 2009 er dessverre ikke tilgjengelig lenger. Jeg forutså ved hjelp av Numerologi tabellen stort sett slik den ble dette året, Molde tok sølvet og jeg sa Bodø/Glimt ville rykke ned. Og de rykket ned.
Jeg levnet heller ikke Brann store sjanser de nærmeste årene og sa at neste gang de ville få en jubelsesong var i år 2032. Nå har det passert 14 år siden 2009 og tallspådommen, og Brann har fortsatt ikke vunnet Eliteserien.

Intervju med nettstedet Klikk.no

Nettstedet tok kontakt i forbindelse med en artikkel de skulle gjøre om barn og navn hvor jeg gjorde en enkel analyse på de mest populære og brukte navn i 2010.

Du kan lese intervjuet på denne lenken

Intervju med nettavisen IBERGEN

Journalisten Henrik Færevåg omtaler meg i sin nettavis etter en artikkel noen dagen før 17.juni 2009 etter at bloggeren Are Slettan i NA24 gikk til angrep.

«I en artikkel på sidene våre i løpet av de par siste dagene har vi latt numerologen Åse Steinsland komme til orde i vårt Q&A intervu. Det falt NA 24-bloggeren Are Slettan tungt for brystet og han hudfletter oss som kan bruke en nettavis til slikt.

Norges tøffeste journalist Henrik Færevåg døde dessverre i 2010, og avisen med han. Artikkelen kan du lese på denne lenken

Intervju med magasinet Medium
INTERVJU MEDIUM_Page_1