Home Butikk Analyser Numerologisk fremtidsanalyse for 2 år (år/ mnd.)

Numerologisk fremtidsanalyse for 2 år (år/ mnd.)

kr 698,00

Analysen avslører hvordan syklustallene vil påvirke livet ditt de neste 2 år blant annet årlig og månedlig.

For mer detaljert informasjon om innhold i analysen, les produktbeskrivelsen lenger nede på siden. Betydningen av dine tall er forklart på en slik måte at du ikke trenger kunnskap om Numerologi for å ha glede og nytte av denne analysen.

Denne analysen passer også utmerket for deg som har kjøpt Komplett analyse før og trenger påfyll på fremtidsanalysen.

For å bestille analysen, vennligst fyll inn de personlige data jeg trenger for å lage analysen i feltene nedenfor. Vær nøyaktig!

Deretter trykker du på «KJØP» og «VIS HANDLEKURV».Du blir da sendt videre til adresse- og betalingsopplysninger. Her er det et kommentarfelt for ekstra opplysninger.

FØDSELSNAVN/ DÅPSNAVN

FØRSTE registrerte fulle navn som enten er fødselsnavn eller dåpsnavn. ALLE navn må registreres for at analysen skal bli riktig! F.eks. Ola Ingolf Normann

BRUKSNAVN

Fullt navn slik det er registrert i dag, f.eks. Ola Normann

FØDSELSDATO

Dag-måned-år, f.eks. 31.10.1967

GATEADRESSE

Skriv inn riktig gateadresse for den som skal ha analysen (for analyse av adressen).

TELEFON NUMMER

Skriv inn telefon nummer som skal analyseres.

VELG LEVERINGSMETODE *

Få analysen tilsendt gratis på e-post som PDF-fil eller pr. post som innbundet dokument. (Gebyr for porto og rekvisita kommer i tillegg).

Beskrivelse

2 års detaljert fremtidsanalyse (årlig & månedlig), samt utviklingstrinn og livssykluser gjennom livet.

Innhold i Fremtidsanalysen.

Analysen bygger på din fødselsdato og ditt første registrerte navn gitt deg fødsel eller dåp, og avslører hvordan syklustallene vil påvirke livet ditt de neste 2 år årlig og månedlig. Du kan lese mer om innholdet lenger nede på siden.

Betydningen av dine tall er forklart på en slik måte at du ikke trenger kunnskap om Numerologi for å ha glede og nytte av denne analysen.

Analysen passer også utmerket for deg som har kjøpt Komplett analyse før og trenger påfyll på fremtidsanalysen. Analysen er på ca. 30 +- sider.

Sykluser, horoskop og transitter

PERSONLIG ÅR.  Av alle de forskjellige syklusene du gjennomgår, er det først og fremst Personlig-År Syklusen som påvirker din opplevelse av livet. Hvert år av ditt liv er en del av et utviklingsmønster som går i sykluser. Disse syklusene starter ved fødselen og utvikles en og en gjennom en 9-års periode før de er komplett. Hver 9-års syklus har sin spesielle særpreg. Man kan fornemme dette gjennom mulighetene man blir tilbudt og leksene man lærer gjennom denne perioden. Etter en endt 9-års syklus, skal man gjennom en helt ny syklus og lære helt nye ting gjennom nye 9 år.De personlige årene kan ses på som trappetrinn i din modning og utvikling gjennom livet. Hver ni-års syklus markerer begynnelsen og slutten på en spesiell fase i din utvikling.

ESSENSTALL. Essenstallet er også svært viktig, og avslører hvilke krefter utenfor deg som vil påvirke livet ditt gjennom perioden du bestiller. Mens et personlig år påvirker deg innenfra, er dette kreftene som vil påvirke deg utenfra. Tallet har sin syklus fra bursdag til bursdag.Tallet indikerer hvilke leksjoner du er klar til å trekke til deg og integrere i ditt liv. Det avslører svært mye om hvordan du vil oppfatte omgivelsene dine. Det gir også råd om hvordan du kan få suksess gjennom perioden, hvordan du bør oppføre deg for at du skal få mest mulig igjen, og selvfølgelig vice-versa.

TRANSITTER. Transittene er en del av din Fremtidsanalyse og avslører hvordan de aktuelle bokstaver påvirker ditt liv gjennom gjeldene periode. Transittene påvirker oss på tre plan, fysisk, mentalt og spirituelt.

MÅNEDSHOROSKOP. Den månedlige analysen går gjennom de neste 12, 24 eller 36 månedene i dybden. Denne delen av Horoskopet/ Fremtidsanalysen er nylig blitt oppdatert. Hver måned er nå tilpasset det Personlige År man er inne i, noe som gir mye mer detaljert og utfyllende informasjon enn tidligere!

4. UTVIKLINGSTRINN. Primærsyklusene er de 4 langvarige syklusene i våre liv. De representerer spesielle egenskaper som skal opptas i og tilpasses ditt vesen. Du må leve opp til de krav og forventninger tallet gir deg. Prosessen tvinger deg til å forhandle med de utfordringene og kvalitetene tallet gir. Tallet former deg videre. Starten på en ny primærsyklus markerer intense transformerende hendelser i våre liv. Analysen beskriver primærsyklusene fra livets begynnelse til livets slutt.

3. LIVSPERIODER. Den første åpningssyklusen grupperer vi oss for at vi skal finne ut av hvem vi egentlig er i forhold til resten av verden, samtidig som vi må hamle opp med sterke utenforstående krefter som f.eks. våre foreldre, og de sosiale betingelser som dette påfører oss. Den andre syklusen vil gradvis vise oss våre individuelle og kreative talenter. Starten av denne andre syklusen, som er i begynnelsen eller midten av 30-årene, representerer kampen vi gjennomgår for å finne vår plass i verden. I den siste fasen av denne syklusen vil vi ha oppnådd større grad av selvbeherskelse, og større evne til å påvirke våre omgivelser.Den tredje og siste syklusen representerer din blomstringstid. Din sanne natur bærer frukter. Det er gjennom denne syklusen man har mest personlig styrke og utfolder seg mest.

REALISERINGSTALL. Dette tallet representerer et underliggende behov som gradvis kommer til overflaten i 30-35 års alderen. Når du har større kjennskap til deg selv, blir du mer bevisst hvem du er og hva ditt egentlige mål er. Karakteristikken av dette tallet er vanligvis synlig i barndommen, men forsvinner ut av synsfeltet vårt for en periode, for så å vende tilbake. Dette er en gave i seg selv, for du trenger ikke bruke tid og energi på ting som du ikke identifiserer deg med lenger. Uansett hvor gammel du er nå, er du på vei mot et større mål. Dette tallets påvirkning øker ettersom årene går.

ADRESSETALL. Når man jobber med Numerologi forstår man etter hvert at alle tall som er knyttet opp mot hjem påvirker energi og aktivitetsnivå på en positiv eller negativ måte. Noen tall fremmer positive energier mens andre tall kan ha en mer hemmende energi. Ditt adressetall gir deg en pekepinn på hvilken energi din adresse fremmer, og legger mest vekt på den delen av adressen som peker mest direkte mot deg som gatenummer og gatenavn.

ANALYSE TELEFON-NUMMER. Analyse av telefon-nummeret ditt. Er det kompatibelt med dine kvaliteter eller ambisjoner?

Jeg gjør oppmerksom på at alle priser er inkl. mva.