Home Butikk Analyser Fremtidsanalyse for 2 år (år/mnd.)
Tilbud!

Fremtidsanalyse for 2 år (år/mnd.)

Opprinnelig pris var: kr 798,00.Nåværende pris er: kr 698,00.

Prognoser for de neste 2 år årlig og månedlig.

Fremtidsanalysen passer også utmerket for deg som har kjøpt Komplett analyse før og ønsker påfyll på fremtidsanalysen. Les produktbeskrivelsen lenger nede på siden for detaljert informasjon om analysens innhold.

Vil du bestille, vennligst fyll inn personlige data jeg trenger for å lage analysen i feltene nedenfor. Vær nøyaktig!

Deretter trykker du på «KJØP» og «VIS HANDLEKURV». Da sendes du videre til adresse- og betalingsopplysninger. Her er det et kommentarfelt for ekstra opplysninger.

FØDSELSNAVN/ DÅPSNAVN

FØRSTE registrerte fulle navn som enten er fødselsnavn eller dåpsnavn. ALLE navn må registreres for at analysen skal bli riktig! F.eks. Ola Ingolf Normann

BRUKSNAVN

Fullt navn slik det er registrert i dag, f.eks. Ola Normann

FØDSELSDATO

Dag-måned-år, f.eks. 31.10.1967

GATEADRESSE

Skriv inn riktig gateadresse for den som skal ha analysen (for analyse av adressen).

TELEFON NUMMER

Skriv inn telefon nummer som skal analyseres.

VELG LEVERINGSMETODE *

Få analysen tilsendt gratis på e-post som PDF-fil eller pr. post som innbundet dokument. (Gebyr for porto og rekvisita kommer i tillegg).

Beskrivelse

Innhold, hva får du vite?

Analysen er på norsk og bygger på fødselsdato og første registrerte navn som enten er fødselsnavn eller dåpsnavn. Betydningen er forklart på en slik måte at du ikke trenger kunnskap om Numerologi for å ha glede og nytte av analysen, som er på ca. 30 sider.

Sykluser, horoskop og transitter.

PERSONLIG ÅR. Av alle de forskjellige syklusene du gjennomgår, er det først og fremst denne, som går fra 1 til 9 som påvirker vår opplevelse av livet. Hvert år har sitt tema, og hva som trigges frem av muligheter og lekser avhenger av tallkvalitetene i årstallet. Hver 9-års syklus har sitt spesielle særpreg, som igjen avhenger av tallene på utviklingstrinn m.m.

ESSENSTALL. Essenstallet er viktig og jobber side om side med årstallet. Det har sin syklus fra bursdag til bursdag og indikerer leksjoner du er klar til å trekke til deg og integrere, hvordan du oppfatter omgivelser. Det gir råd om hvordan du kan få suksess gjennom perioden, og vice-versa.

TRANSITTENE avslører hvordan bokstavene påvirker livet gjennom gjeldene periode. De påvirker på tre plan, fysisk, mentalt og spirituelt.

MÅNEDSHOROSKOPET går gjennom de neste 12, 24 eller 36 måneder i dybden.

UTVIKLINGSTRINN. Disse primærsyklusene er 4 langvarige sykluser som representerer spesielle egenskaper som skal opptas i- og tilpasses ditt vesen. Tallet former deg videre. Starten på et nytt trinn markeres ofte med intense transformerende hendelser. Analysen beskriver syklusene tallpåvirkning fra livets begynnelse til livets slutt.

LIVSPERIODER. Den første perioden finner ut av hvem vi er i forhold til resten av verden. Den andre syklusen avslører gradvis våre individuelle og kreative talenter og kampen vi gjennomgår for å finne vår plass i verden. I den siste periode har vi oppnådd større grad selvbeherskelse og evner å påvirke våre omgivelser. Den tredje og siste syklusen representerer vår blomstringstid, vår sanne natur bærer frukter. Det er gjennom denne syklusen man har mest personlig styrke.

REALISERINGSTALLET representerer underliggende behov som gradvis kommer til overflaten i 30-35 års alder.  Når du har større kjennskap til deg selv, blir du mer bevisst hvem du er og ditt egentlige mål.  Karakteristikken av tallet er vanligvis synlig i barndommen, men forsvinner ut av synsfeltet for en periode, for så å vende tilbake. Tallets påvirkning øker ettersom årene går.

ADRESSETALL gir deg en pekepinn på hvilken energi adressen fremmer.

ANALYSE TLF. NUMMER. Er det kompatibelt med dine kvaliteter eller ambisjoner?

Jeg gjør oppmerksom på at alle priser er inkl. mva.