DAGENS TALL 26. DESEMBER. Global dag 9 og fullmåne!

0
32670

Jeg legger ut dagens tall stort sett hver dag. En grei måte å lære om beregningsmetoden og talls kvaliteter.

Håper du har hatt en fin julefeiring. Mer om fullmånens påvirkning lenger nede i artikkelen. Det finnes en rekke syklustall som påvirker oss til enhver tid, det Globale dagstallet råder globalt og påvirker oss alle. (Mer om ditt Personlige dagstall her).

Slik summerer man Globalt dagstall i henhold til Pythagoras foretrukne reduksjonsmetode. (Mestertallene 11,22,33 skal ikke reduseres i beregningsprosessen).

  • Dag: 26=2+6=8
  • Kalendermnd. desember=1+2=3
  • År 2+0+2+3=7
  • Vi summ. dag, mnd. og år: 8+3+7=Global dag 18=1+8=9.

Det er fullmåne og en Global dag 9 i Krepsens tegn. Samtidig beveger solen seg gjennom Steinbukken. Månen går rundt jorden med en omløpstid på ca. 27/9 dager og den er omtrent 27/9 % av størrelsen til jorden. Ikke for ingenting at 9 kalles universets tall.

Som syklustall er 9 et grensetall som representerer avslutning, overgang, renselse, fullførelse, transformasjoner og eksplosjoner.

En 9-er dag er en bra dag å fullføre prosjekter, ikke starte nye. Vi popper ut etter 9 måneders modning, og akkurat som en fødsel er en overgang, slik er det også med døden.

Ellers så oppfordrer 9 oss til å tilgi og gi slipp på ting fra fortiden. Ta oppgjør gamle tanke- og handlingsmønstre som hindrer videre vekst og utvikling.

9 er i den kreative triologi, kalles limet i universet og representerer kvaliteter som brorskap og nestekjærlighet, ærlighet, raushet, vidsyn og visdom, enhet, medfølelse og tilgivelse. Det er et sosialt, idealistisk og humanitært tall så en fin dag å samles rundt slike aktiviteter. Gi bort ting du ikke trenger, hjelp et medmenneske i nød. Som Marcello Haugen eller den idealistiske organisasjonen Anonyme Alkoholikere. 


Hvorfor blir vi mer følsom rundt fullmåne?

Symbolsk representerer solen ånd, månen er sjel & forbindelsesleddet mellom ånden og materien (jorden).

Fullmåner gir inspirasjon og mulighet til å feire livet, akseptere alle følelser og føle oss hel.

Månen er forbundet med elementet vann, følelser og åndelighet. På jordens overflate merkes effekten av magnetismen ved at den trekker mer i jorden, geologisk aktivitet øker, det blir mer uberegnelig vær og økt fare for geomagnetisk aktivitet som jordskjelv, vulkanutbrudd m.m.

krangle

Slik det er med tidevannets flo og fjære er det også med følelsene våre. Følelser, minner og nedgravde traumer som har lagt skjult kommer til overflaten for å bli belyst. Våre kollektive reaksjoner blir mer følelsesbasert, følelser brister lettere på godt og på vondt. Se på hva fullmånen avslører om dine tema, hva du er klar til å transformere og gi slipp på.

Månemagnetismen er på sterkeste, intensiteten stiger og følelser kommer til overflaten.

Mange blir mer energisk, rastløs og oppspilt. Andre har problemer med søvnen. Personer i ubalanse blir ofte enda mer ustabile /LUNEfulle. Det er lett å ty til selvbedrag om virkeligheten blir for brutal, så lurt å ikke utfordre skjebnen altfor mye.

Luna=Måne, ordet «Lunatic» er knyttet til fullmånen. Kriminalitet og rastløshet øker, skoleelever blir mer urolig. I følge gammel folketro hindrer fullmånen blodet i å koagulere skikkelig. Det sies det er flere innleggelser på sykehus og at blodet flyter mer under operasjoner. Mange får mer vann i kroppen, og blir mer oppblåst og mer stiv og støl i kroppen. Husk å telle til 10 og vær tålmodig med deg selv og andre  🙂

Vil du vite mer om hva tallene avslører om ditt personlige tema for år 2023 m.m. finner du mer info her.


 Nysgjerrig på år 2024-2025?

Klikk på bildet for oversikt over analyser du kan bestille.


Aktuell artikkel

MÅNEMAGI & NEDBØR, BARNS KJØNN OG FØDSLER (A).

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her