DAGENS TALL LØRDAG 24. JULI. Global dag 9 og fullmåne!

0
31827

Jeg legger ut dagens tall stort sett hver dag. En grei måte å lære om beregningsmetoden og kvalitetene i tall.

Mer om fullmånen lenger nede i artikkelen. Det finnes en rekke syklustall som påvirker oss individuelt til enhver tid. Det Globale dagstallet råder globalt og påvirker oss alle. (Mer om ditt Personlige dagstall her).

Slik summerer man Globalt dagstall i henhold til Pythagoras foretrukne reduksjonsmetode. (Mestertallene 11,22,33 skal ikke reduseres i beregningsprosessen).

  • Dag: 24=2+4=6
  • Kalendermnd. Juli=7
  • År 2+0+2+1=5
  • Vi summ. dag, mnd. og år: 6+7+5=18=1+8=Global dag 9

På fullmåne er hele måneskiven på 360 grader belyst, og 3+6+0=9. Månen går også rundt jorden med en omløpstid på 27/9 dager og den er omtrent 27/9 % av størrelsen til jorden.

9 er universets tall og er i den kreative triologi. Det er limet i universet og representerer kvaliteter som brorskap og neste-kjærlighet, ærlighet, raushet, vidsyn og visdom, enhet, medfølelse og tilgivelse.

9 er tallet for avslutninger og oppfordrer oss til å tilgi, gi slipp på ting fra fortiden. Ta oppgjør gamle tankemønstre og handlingsmønstre som hindrer videre vekst og utvikling.

En 9-er dag er en bra dag å fullføre prosjekter. Ikke starte nye. Se det store bildet. Kom i kontakt med verden og utvid horisontene. Det er et sosialt, idealistisk og humanitært tall så en fin dag å samles rundt slike aktiviteter. Gi bort ting du ikke trenger, hjelp et medmenneske i nød. Idealistiske personer som miljøvernere, lærere, kunstnere og artister, prester og healere er ofte påvirket av tallet. Som Marcello Haugen eller den idealistiske organisasjonen Anonyme Alkoholikere. 

År 2021, Skjebneår for Netanyahu.

Han forlot sin post nylig som den lengst-sittende statsministeren i Israel med 12 år bak spakene. Binyamin Netanyahu ble født 21. oktober 1949 og har Skjebnetall 9. Og tallene ville det slik at han ble Israels 9. statsminister (fra 1996-1999 og fra 2009-2021). Han er nå i sitt Skjebneår 9. 9 er det siste tallet i tallrekken mellom 1 og 9 og representerer transformasjon, overganger og avslutninger, og avslutning ble det.

I september skjer tidenes viktigste stortingvalg. Da er Norge sitt Skjebneår 9 og i sin Skjebnemåned 9.

Nasjonen Norge fikk sin egen grunnlov 17. mai 1814. Det gir Norge Skjebnetall 9, og vi er i 2021 i vårt Skjebneår 9. Slike år er alltid mer potente, på godt og på ondt. Det har også passert 207/9 år siden vi fikk grunnloven og fraktale 81/9 år siden vi ble invadert forrige gang den 9.4.1940.


Hvorfor blir vi mer følsomme rundt fullmåne?

Symbolsk representerer solen ånden og månen er sjelen & forbindelsesleddet mellom ånden og materien (jorden).

Fullmånen gir inspirasjon og er en mulighet til å feire livet, akseptere alle følelser og føle seg hel.

Månen er forbundet med elementet vann, følelser og åndelighet og slik det er med tidevannets flo og fjære, er det også med følelsene våre. Følelser, minner og nedgravde traumer som har lagt skjult i oss kommer nå til overflaten for å bli bearbeidet.

krangle

Månekreftene og magnetismen er på sitt sterkeste, intensiteten stiger og følelser kommer til overflaten. 

Mange blir mer urolig og har problemer med å sove, noen får mer energi og blir mer rastløs opp oppspilt, mens andre igjen kan bli sint og nedstemt. Det er ikke uvanlig med sterkere reaksjoner og følelses-utbrudd i dagene rundt fullmåne. Mange blir mer oppblåst i kroppen.

Norsk elg-statistikk viser også at elgen er mest aktiv ved fullmåne. Det er da de legger ut på sine vandringer og statistikker viser at de fleste elg-påkjørsler skjer ved fullmåne.

Luna=måne. Det er ikke for ingenting at ordet «Lunatic» er knyttet til fullmånen.

Kriminalitet og rastløshet øker blant psykiatriske pasienter, skole-elever blir mer urolig.

Ambulansepersonell og jordmødre verden rundt merker at det er mer å gjøre rundt fullmåne.I følge gammel folketro hindrer fullmånen blodet i å koagulere skikkelig. Det er flere innleggelser på sykehus og blodet flyter mer under operasjoner.

Det er helt normalt med mer tankekjør og en følelse av usikkerhet disse dagene. 

Fullmåner får ting frem i lyset og kan produsere frem masse rare følelser. Benytt dagene til å se på hva den avslører om dine tema, hva du er klar til å transformere og gi slipp på.

Husk å telle til 10 og å være tålmodig og snill med deg selv og andre.

Ha en nydelig fullmåne alle sammen 🙂

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Del din kommentar
Skriv inn ditt navn her