DAGENS TALL MANDAG 27. JULI. Global dag 2

0
12641

I Numerologi finnes det en rekke syklustall som påvirker våre personlige tall til enhver tid, og det Globale dagstallet påvirker alle, men aller mest dem som følger den Globale syklusen og nå er i sitt Personlige år 2.

Slik finner man det Globale dagstallet i henhold til Pythagoras reduksjons-metode.  

  • Dag 27=2+7=9
  • Mnd Juli=
  • År: 2+0+2+0=4
  • Vi summerer dag, måned og år:9+7+4=Global dag 20/2

Vi er i år 20 og vi har Global dag 20/2 i dag. Tallet 2 er i hellig geometri representert med to sammenkoblede sirkler. I motsetning til tallet 1 som er aktivt, maskulint og aggressivt er tallet 2 vennlig, feminint og varmt, passivt og mottagelig.

2 er tallet for vennskap og for diplomaten, så vi har en fin dag for godhjertede intensjoner,  samarbeid, konfliktløsning og samvær med familie og venner.

Mennesker påvirket av tallet sentralt i sitt tallkart har en medfødt evne til å se to sider av samme sak. Også en gunstig dag for nærhet, kjærlighet og romantikk siden tallet liker nærhet og å være 2.

Dagens tall forsterker intuisjon og fantasi og kan gi merkelige hendelser/ åpenbaringer, livaktige drømmer med beskjeder, forvarsler m.m., så det er lurt å lytte til intuisjonen i dag.

Ikke så bra dag for konfrontasjoner, stress, kav og tidstidsfrister. Dette fordi tallet opplever følelser mer intenst og gjør oss mer sårbar for stress og kritikk.

Robin Williams

Robin Williams sjarmerte hele verden med sin varme og vennlighet. 

Påvirket av tallet har man i seg masse vennlighet og neste-kjærlighet. Skuespilleren Robin McLaurin Williams var kodet med vokaltall 11/2 og konsonanttall 20/2 og er et godt eksempel på hvordan kvalitetene i tallet 2 kommer til uttrykk.

Truffet av meteoritt, født 2.2.-20.

Tallet 2 står også frem vedr. Ann Elizabeth Fowler Hodges, det eneste mennesket som har blitt truffet av en meteoritt og overlevd. Hun ble født den 2.2.1920 og pikenavnet hennes var Ann Elizabeth Fowler. Dette gir henne både Skjebnetall 7 og Navnetall 7.

Hendelsen skjedde på 33 ° 11 N på datoen 30.11.1954.

Da var Ann med Skjebne- og navnetall 7 blitt 34/7 år (Alderstall) og hun var også inne i sin Personlige Skjebnemåned 7.

Hun ble brutalt vekket i middagsluren da meteoritten som var på størrelse med en grapefrukt suste gjennom taket. Den traff først radioen og spratt så bort på armen og hoften hennes. Hun ble sterkt forslått, men overlevde og ble verden-kjent på grunn av denne hendelsen. Hun var og er det første og eneste dokumenterte menneske som hadde blitt truffet av et utenomjordisk objekt og overlevd.

Steinen kalles Sylacauga-meteoritten, og hun donerte den til Alabama Museum of Natural History hvor den ligger den dag i dag til allmennhetens skue. Ann døde 10.9.1972 kun 52/7 år og 7 måneder gammel. (Kilde).

Flere artikler om tallet 2 finner du ved ved å klikke på tallet 2 øverst på siden. Fordypningsartikkel om 2020 på lenken under.

NUMEROLOGENS TANKER OM ÅR 2020. Ny plattform underveis?(A)

 

Ha en fredelig uke 🙂