DAGENS TALL SØNDAG 9. JUNI. Global dag 5.

0
21174

Jeg legger ut dagens tall stort sett hver dag. En grei måte å lære om talls iboende kvaliteter og beregningsmetode.

Slik kalkuleres det Globale dagstallet. Alle gode ting er 3. Prinsippet er inkl. i Pythagoras metode hvor vi deler fødselsdatoen opp i dag, måned og år. Mestertall skal ikke reduseres når de dukker opp i beregningsprossen.

Barn født i dag får skjebnetall 5.
  • Dag: 9=9
  • Mnd.: Juni=6
  • År 2024: 2+0+2+4=8
  • Vi summerer dag, mnd. og år: 9+6+8=23=2+3=Global dag 5.

Tallet 5 er i den mentale kategori og kalles eventyrerens tall. Det er tallet for de 5 sanser og handler om frihet, kommunikasjon, variasjon, nysgjerrighet og bevegelse.

En super dag å være sosial, reise på tur, filosofere, eksperimentere, skrive og drive med salg/ markedsføring.

Nye muligheter kan også dukke opp ut av det blå!

5 råder over bokstavene NEW (555), alle internettadresser starter med www (555). Bevegelige 5 er også tallet for uventede hendelser, muligheter, spill og risiko. 

Snartenkte 5 er ofte å se i tallkartet til skuespillere / mediepersoner, lærere, filosofer, journalister, spekulanter, selgere, forfattere m.m. På den negative siden kan 5 være for uansvarlig, likegyldig, rastløs og lett å lede. 

Kilde

5 kalles «Skriverens tall» og «Det store mediatallet». 

Gregory John Gutfeld f. 12.9.1964 er en TV-vert, forfatter, komiker og populær politisk kommentator i USA. Han har Vokaltall 5 og Konsonanttall 5, i tillegg har han også Skjebnetall 5. Ikke tilfeldig han ble en 5 verter i det politiske talkshowet «The Five»?

Oversikt over gratis analyser & kalkulatorer m.m. finner du her

Ha en fin søndag 🙂