«DEJA VU» & PARALLELLE UNIVERS

10598

De fleste av oss har opplevd Deja Vu, følelsen av at du plutselig befinner deg i en reprise av en tidligere hendelse. Du har sett og følt det før.

Som oftest er det over etter et par sekunder. Begrepet ble første gang brukt av franskmannen Emile Boirac i hans bok L’Avenir des sciences psychiques. Begrepet betyr «allerede sett». Følelsen av deja vu følges av en sterk fornemmelse av gjenkjennelse.

miko
Dr. Michio Kaku

Fysikere forsøker i dag å gjøre det samme som vismennene gjorde for tusenvis av år siden. De forsøker å beskrive universets grunnleggende natur.

I superstreng-teorien så består alt i universet av vibrasjonsmønstre som samhandler med andre vibrasjonsmønstre. Den første komponenten av materie er tråder/strenger av energi som vibrerer ved en viss frekvens eller karakteristisk bølgelengde og at den aggregerer for å danne partikler. (Aggregere betyr å koble sammen; samle; sammenstille; bygge opp).Altså samme teori som Pythagoras, Numerologiens far. Han gjorde vibrasjons-mønstrene om til tall. Det er vibrasjonene/tallene i ens personlige Numerologiske kart som avgjør ens personlighetstrekk, handlingsmønstre, tankemønstre og hva som skal skje med oss.

Nå mener enkelte forskere at det faktisk kan finnes flere univers ved siden av- eller parallelt med vårt og at dette kan gi oss svaret på DejaVu-opplevelser.

Teorien om parallelle univers blir støttet av flere forskere, blant superstrengforskeren Dr. Michio Kaku som mener at vi består av atomer som vibrerer. At vi er vibrerende bølger som splittes opp etter hvert som tiden går.

1111logo2Når to univers er koblet sammen kan du bevege deg frem og tilbake mellom disse. Etter hvert som tiden går, kobles disse universene fra hverandre og begynner å vibrere på forskjellige frekvenser.

Professor og Nobel-pris vinner Steve Weinberg mener at det er mulig at det i samme rom kan finnes utallige parallelle univers som sameksisterer. At når du opplever deja vu’ så vibrerer du i takt med et annet parallelt univers.

Tenk på en radio, du har den innstilt på en frekvens som gjør at du får inn kanalen P3. I stuen din så finnes det samtidig mange flere kanaler du kan bytte til.  Alle disse kanalene vibrerer samtidig i din stue, men du har din radio er innstilt på kun en frekvens.

Eller at du befinner deg i 1. etasje i en leilighet i en høyblokk. Selv om du ikke kan se etasjene ovenfor, betyr det ikke at de ikke er der.

Dr. Michio Kaku mener at Deja Vu kan være minner fra andre parallelle univers /liv som vi har koblet oss fra, men får et glimt av dette i form av minner. Koherens betyr «sammenheng». Koherente bølger er samstemte bølger som svinger i takt som har samme frekvens og samme fase.

Nedenfor video hvor han forklarer.

 

«Dr. Kaku says we might imagine God as we know him to be a mathematician: «The mind of God we believe is cosmic music, the music of strings resonating through 11 dimensional hyperspace. That is the mind of God.»

Da er i plutselig tilbake til Pythagoras filosofi om sfærenes musikk. Dr. Kaku mener Gud er en matematiker og at målet hans som fysiker er å finne en «ligning» som ikke er mer en tomme lang som vil forene naturens krefter og tillate oss å lese Guds tanker og sinn. Han mener også at nøkkelen til denne ligningen ligger gjemt i super-symmetrien.

Forfattet av: Åse Steinsland, 22.02.2016

Aktuelle artikler:  

Lenker: