NYHETS-SNUTTER! Litt om Oktober 2020. Gigantisk 2-tall på solen. (A)

2
16288

Vi ser på aktiviteten i tall hos personer og situasjoner i nyhetsbildet.  

Les om: Gigantisk 2-tall på solen – Kobe Bryant – Samuel Massie – Spiondømte Frode Berg & Arne Treholt – Skal vi danse 2019 – Bokseren Patrick Day – Svein Ludvigsen – Liv Marit Wedvik – Hvalstrandinger-  Kim Larsen – Bill Cosby – Per Sandberg – Harvey Weinstein – Nudlekongen Mr. Lee – Trine Skei Grande – Sylvi Listaug – Ubåten San Juan – Ulf Lerstein & Trond Giske – president Mugabe m.m.

Her lenker til forskjellige kalkulatorer. Skjebnetall, Personlig årstall & Navnekoder. Vil du telle dager finner du kalkulator på denne lenken.


Litt om september og oktober 2020.

I september får verden dobbelt trykk på tallet 4 fordi vi er i et Globalt år 4 og september er en Global måned 4.

Les mer

Tallets struktur og firkanthet har virkelig vist frem sin makt gjennom året, menneskehetens rettigheter og bevegelsesfrihet har blitt kraftig begrenset. September kan nok bli utfordrende for våre strukturer & systemer på mange måter, husk at tallet også råder over elementene fire/ild-jord-luft og vann.
September er også kalenderårets 9. måned, det siste i tallrekken fra 1 til 9 og på en måte markerer måneden starten på avslutningen på 4-året. Ingenting forblir det samme. I motsetning til andre tall gjenoppbygger tallet 9 ved å transformere, smadre og kollapse det gamle. Fordypningsartikkel om år 2020 her.

Oktober. Global måned 5, hvordan påvirkes verden kollektivt?

I oktober får vi alltid en førfilmpremiere på hva som kommer året etter fordi måneden alltid bærer samme tall som det kommende året. Vi er nå i et Globalt år 4. Oktober er en Global måned 5 og år 2021 er et Globalt år 5.

I tallet 3 kommer fantasi og kreativitet til utrykk. I 4 tall tar kreativiteten form og manifesteres i en mer stiv og regelbundet struktur med lov og orden og detaljer. Men, verden må utvikle seg videre og med 5 så brytes regelrytteren 4`s urokkelige form og mangel på fleksibilitet. Som 1 og 3 er 5 et maskulint handlingstall. 5 er i den mentale kategori og er det mest aktive alle tall. 5 bryter ut av 4 tallets strenge begrensende form. 5 utvider og overskrider grenser. Derfor er det tallet for frihet, rastløshet, uforutsigbarhet, risiko og eventyr og blir assosiert med den allsidige, nysgjerrige og eventyrlystne. Og med det kan det fort følge både revolusjoner og andre kriser. Det er best å forvente det uventede!

Virus-hendelsen har avslørt hvor lett verden kan manipuleres gjennom frykt om man har kontroll over media, akademia og medisinindustrien. 

Menneskeheten er allerede lei begrensningene og i gang med å kjempe for sin frihet, sine rettigheter og demokrati. Mesterplanleggeren klarte å dra med seg massene i dragsuget, men det har allerede vært en rekke demonstrasjoner mot de strenge tiltakene.

September kan føles treg og som en tvangstrøye, men det er bare å holde hodet over vannet. Dette fordi vi får dobbelt trykk på årets tema og som forventet har smittetallene gått opp. Snart vil den gamle tunge energien falme bort og forfriskende 5 vil ta mer og mer over. Nylig sjokkerte amerikanske CDC da de nedjusterte C19-dødsfallene kraftig. Det viser seg at kun 6 % av registrerte Covid-19 dødsfall døde utelukkende av det. Flere andre land har også nedjustert. Mange vil nok få noen aha-opplevelser om hvordan verden faktisk fungerer i løpet høsten. Det er bare å feste setebeltet 😅

Kilde: https://steigan.no/2020/09/overraskende-fakta-om-koronadodsfall-i-usa/

Oppdatert 1/9-2020.


Gigantisk 2-tall på solen i går!

Artig sak. En UFO-entusiast mener utenomjordiske prøver å kontakte oss ved å legge igjen meldinger i form av symboler på solen.

LESE MER? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Klikk her eller på bildet for å lese mer eller melde deg ordningen som koster fra kr. 333,-.

Er du allerede abonnent, logg deg inn nedenfor for å lese denne artikkelen.

Comments are closed.