VERDEN PÅ NYTT UTVIKLINGS-TRINN 2017-2025. Uroen i Spania og tallet 9. (A)

Det er uro i Spania igjen 9x9=81/9 år etter den spanske borgerkrigen herjet. Hva avslører tallene?

4
12454

Verden er inne i et større skifte, og for å finne likheter til det vi skal gjennom de neste 9 år, må vi tilbake til årene 1936-1944.

Dersom man analyserer tall bak hendelser i verden, ser man at det ligger bemerkelsesverdige tall-mønstre bak, og de neste 9 år så står tallet 9 sentralt.

Oppdatering 23/10-2015. Kanskje ikke så rart det er uro i Spania igjen 9×9=81/9 år etter den spanske borgerkrigen startet den år 1936? Vi startet nemlig på et såkalt fraktal-år av igangsettelsen av denne krigen den 17. juli i år, og dette mønsteret ser vi igjen og igjen.

1. oktober 2017 ble det avholdt folkeavstemning i Catalonia for løsrivelse fra Spania. Ca 90% stemte for selvstendighet, men resultatet kom helt i skyggen av store opptøyer i forbindelse med valget.

Tall definerer oss både som individer og som gruppe, og de neste år vil tallet 9 stå sentralt.

Akkurat som hvert individ og nasjon går gjennom sine utviklingstrinn, så finnes det også universelle sykluser som påvirker verden som helhet.

 

Denne artikkelen er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene som merket med (A) i bloggen.

Vil du bli abonnent? Du får tilgang over 160 + lærerike og spennende undervisnings-artikler om Numerologi + flere online-tjenester. Klikk på på bildet til høyre for å lese mer om ordningen eller melde deg på.

Er du allerede registrert som abonnent kan du enkelt logge deg inn nedenfor.

God lesing!