VERDEN PÅ NYTT UTVIKLINGS-TRINN 2017-2025. Hva kan vi forvente? (A)

5
15201

Verden er inne i et større skifte, og for å finne likheter til det vi skal gjennom de neste 9 år, må vi tilbake til årene 1936-1944.

Dersom man analyserer tall bak hendelser i verden, ser man at det ligger bemerkelsesverdige tall-mønstre bak, og de neste 9 år så står tallet 9 sentralt.

Oppdatering. Kanskje ikke så rart det er uro i Spania igjen 9×9=81/9 år etter den spanske borgerkrigen startet den år 1936? Vi startet nemlig på et såkalt fraktal-år av igangsettelsen av denne krigen den 17. juli i år, og dette mønsteret ser vi igjen og igjen.

1. oktober 2017 ble det avholdt folkeavstemning i Catalonia for løsrivelse fra Spania. Ca 90% stemte for selvstendighet, men resultatet kom helt i skyggen av store opptøyer i forbindelse med valget.

Tall definerer oss både som individer og som gruppe, og de neste år vil tallet 9 stå sentralt.

Akkurat som hvert individ og nasjon går gjennom sine utviklingstrinn, så finnes det også universelle sykluser som påvirker verden som helhet.

Artikkelen er merket (A) fordi den er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene.

Vil du lære mer og bli abonnent? Det koster fra kr. 222,-. Klikk her eller på bildet for å lese mer om ordningen og melde deg på.

Som abonnent får du tilgang til over 190 lærerike artikler om Numerologi + mer.

Er du allerede abonnent kan du enkelt logge deg inn her.

God lesing!