LESERNES TALLHISTORIER. Send gjerne inn din egen!

Har du hatt merkelige opplevelser hvor tall er involvert?

5
17124

Det sitter mange kloke hoder rundt omkring som har hatt merkelige opplevelser med tall.

Du er hjertelig velkommen til å dele den her med andre tallinteresserte!

Send historien din til epost@numerologen.no eller som via Facebook. Husk å opplyse om du vil stå frem med navn, ta med opplysninger om nettsted osv. Da håper jeg dere vil sende inn masse gode og lærerike tallhistorier! Hilsen Åse S.

oransjedeler

Lisbeth

Gomorn 🙂 Jeg og min mann solgte en leilighet som min mor hadde bodd i. Markedet her i nord er ikke galopperende kan man si, så vi hadde ingen enorme forventninger akkurat, men jeg hadde stadig tallet 4 i hodet. Altså enten kommer det 4 på visning, eller så er det 4 som byr. Ingen av delene slo til.

Det et tyvetalls mennesker på visning, og det var 2 som bydde. Jeg slo fra meg denne følelsen av 4, og satte det på kontoen for ønsketenking.
Så tok bud-runden av, og budene kom med 100.000 i slengen. Til slutt endte vi opp på en sum vi aldri hadde forventet, og langt over takst. Noe som egentlig er unormalt her i våre trakter. Min mann tar så kalkulatoren for å beregne kvadratmeterprisen. Og under her kommer bildet av den. Jeg er målløs, og takker universet på tvers og på langs 🙂

oransjedeler

Linda

For meg er det tallet 9 som forfølger meg, i tillegg til klokkeslettet 22.22.

 • Jeg er født 31. og mitt skjebnetall er 9.
 • Jeg fikk mitt første barn da jeg var 19 år.
 • Det ble brudd med faren til dette barnet i -99.
 • Jeg giftet meg med far til mitt tredje barn den 9. juli.
 • Jeg fikk mitt tredje barn da jeg var 31.
 • Det kom det til et brudd med faren hans i år -09, og samme år begynte jeg på lærerutdanningen.
 • Min far døde 9. mai.
 • Bilnummeret på bilen jeg har nå blir (med bokstaver og tall) 9.
 • Når jeg legger sammen tallene i fødselsnummeret mitt blir det også 9.

Jeg har mange ganger i de siste 2 årene lagt merke til at jeg ser på klokka akkurat klokka 22.22…

Mitt telefonnummer blir sammenlagt tallet 8. (Tenker nå på sammentreff med klokkeslettet 22.22). Dessuten blir tallet i kontonummeret mitt tilsammen 8.
Har lest at det å se dette er et tegn på at man «er på rett vei». I dag kjørte jeg og sønnen for å se på et hus som er lagt ut for salg. 200 meter før vi kom fram, lå det rundballer til høyre for veien, og disse var merket med 2-tall.
Jeg fokuserte ikke helt, men jeg tror det var 4 av de… Jeg skal kjøre tilbake og sjekke 🙂 Kanskje betyr dette at jeg skal kjøpe dette huset!

oransjedeler

Tommy F.

Hei Åse. Jeg må bare fortelle om en liten opplevelse jeg hadde for en stund siden, siden du driver med dette. Jeg hadde en meget sterk ut av kroppen-opplevelse en gang der jeg plutselig befant meg blant alle tall og symboler som universet er skapt på. Symboler som jeg ikke har sett enda i realiteten.  De var «skrevet» hulter til bulter på en «organisk» vegg, som hadde hjerterytme.

Utrolig vanskelig og forklare, «You had to be there»;) Det var da jeg fikk en aha-opplevelse om at tall og symboler har alltid eksistert og at universet er bygd på «fysiske» tall.

Det var en ekstremt interessant opplevelse, å se tall og symboler i sin «originale form». Tenkte bare du var interessert i å høre om det siden du driver med de profesjonelt 🙂  Uansett, takk for jobben. Setter pris på det 🙂

Numerologens svar:  Det var en svært interessant opplevelse du hadde, jeg har opplevd noe lignende selv noen år tilbake i tid, og det er noe av grunnen til at jeg driver på slik jeg gjør.

oransjedeler

Atle Teddy Sørlie

Tallet 2 forfølger meg, og det virker som om jeg alltid skal bli nr. 2.

 • Jeg er født den 22.2.
 • Min bror er 22 år eldre enn meg.
 • Min stemor, mor nr. 2 var født 20/2-22.
 • Jeg har 2 stebrødre som er døde, og vi er 2 brødre igjen.
 • Jeg har 2 halvsøsken jeg aldri har sett, fordi min mor og min far har vært gift 2 ganger hver.
 • Jeg er den eneste i slekta som ble døpt med kun 2 navn. (fornavn og etternavn).
 • Jeg ble alltid nr. 2 i konkurranser under oppveksten.
 • 2 ganger har jeg søkt forfremmelse på jobben, og blitt oversett hver gang.
 • Akkurat nå er jeg i Spania, og det er 2. gangen jeg er her.
 • Da jeg var 2 år så reiste min mor fra oss.
 • 2 år og 2 mnd. senere fikk jeg min mor nr. 2 (stemor).
 • Jeg er nest eldst, og nest yngst. Hvis man deler fra hverandre mors og far side.

For meg føles 2 eller 22 som uhells-tall, og jeg kommer meg ikke unna.

oransjedeler

Tore Andre Ekerhovd

En ting jeg lurer på er at jeg flere ganger i uken ser tallet 1807, spesielt på klokken. Dette  er også noe jeg kan se på bygninger som nr. 187.  1807 er min fødselsdato, så jeg lurer på hvorfor dette skjer kanskje 4-5 ganger i uken. Har du svar på det?

Svar: Alt er tall, og tall kommuniserer med oss om man lærer seg språket og «lytter»:) Det handler om resonans. Når man ser samme tall gjentatte ganger som f.eks. tall som du har i fødselsdatoen din slik du gjør, så er det en slags påminner til deg selv om å ha fokus på oppgavene som ligger skjult i skjebnetallet ditt og navnekodene dine.

oransjedeler

Roy Smedsli

Hei Åse. Jeg har et par tallhistorier og tallanalyser og litt annet med numerologisk vinkling.
7/7-16  (7-7-7) var det semifinale mellom Tyskland (0) og Frankrike (2).

Begge Frankrikes mål ble scoret av Antoine Griezmann (25 år 2+5=7).  Frankrikes straffe var forårsaket av Bastian Schweinsteiger (31 år). Både Griezmann og Schweinsteiger var nr 7 på banen på hvert sitt lag. Legg også merke til de svineaktige og griselike etternavnene.

Første mål kom i det 47 spilleminutt av 1 omgang. Her definerer alderen til begge spillerene tidspunktet dvs 31 år = 3+1= 4 og 25 år 2+5=7. Siste mål ble puttet i det 72 spilleminutt…..7 2ganger
Tidligere på dagen (7/7) drev jeg og støvsugde på arbeidsplassen min før ferien. Jeg feier over tastaturet på PC en og vips ble en av tastene sugd inn……….7-tasten på det numeriske tastaturet selvfølgelig.

Etter jobb skulle jeg handle to steder og tro det eller ei men begge handlelappene havnet på 151 kr….1+1+5=7. Vel hjemme satt jeg på PC en og hørte på musikk og den siste låta jeg hørte på var Nirvanas «Come as you are.» Rett etterpå skulle jeg hente dattera mi ute hos venninna si. Når jeg trer inn på kjøkkenet spilles faktisk «Come as you» are på radioen gitt. Artig opplevelse for den som legger merke til det 🙂

oransjedeler

N.N.

Jeg har tallet 22 etter meg hele tiden.
Hesten min ble født 22 juli 2000 (døde fredag 13 mai)
22 juli 2008 blir jeg sittende fast i Bø hele natten med noen venner da vi ikke rakk siste buss hjem.
22 juli 2009 blir det brudd mellom meg og en ex.
Klokken er alltid 22:22 når jeg skal se på mobilen på kveldstid.

oransjedeler

Linn A.

Hei Åse og tusen takk for råspennende side. Tallet 16. har forfulgt meg hele livet, og takket være dine artikler så forstår jeg hvorfor.  Jeg er født den 16. februar og har skjebnetall 16/7 i følge din side.
Min pappa ble også født den 16. i mars, og kjæresten min har bursdag 16. juni.
Den ene broren min døde 16. oktober, den andre broren min var i en motorsykkelulykke 16. mai.
Vi hadde en hund som døde etter en påkjørsel den 16. mars. Jeg ble forsøkt voldtatt da jeg var 16 år og min bestemor døde den 16. juli.

oransjedeler

Christer

Jeg har navnetall 16/7 og etter å ha lest i artiklene dine undersøkte jeg om dette samstemte med en dramatisk hendelse i mitt liv, nemlig da min far døde 28/7 – 2005.
Jeg fant ut at jeg hadde et personlig år 7 dette året da han døde. brått og uventet. Han var 63 år det året han døde (6+3= 9)
Jeg giftet meg samme året og på nøyaktig samme dato som han døde, 10 år seinere og med antakeligvis bare noen minutters mellomrom så fikk jeg en sønn som ble født 28/7-2015. Han har skjebnetallet 16/7.

oransjedeler

Karl

Hei Åse Jeg har lest masse på sidene dine, og fikk lyst å gi deg følgende historie. Jeg er nå godt oppe årene og har vært forfulgt av tallet 9, på godt og vondt.

Lykken var stor da jeg som 27-åring fikk min første sønn den 27. januar 1979. Alder og dato var lik. 2+7=9, og summen av hele datoen blir 9,  så gutten min fikk skjebnetall 9. Rett etter at han hadde fylt 18/9 år, ble han utsatt for en ulykke og døde. Da var jeg 45/9 år. Ulykken skjedde også den 9.

oransjedeler

Marianne

«Jeg er født den 22. og har skjebnetall 33. Gjennom mange år, siden 70-80 tallet har tallet 22 dukket opp på seteplasser på tog eller fly, på kølapper, på hastige blikk på klokken etc. Fortsatt dukker 22 opp,  men det har også fått følge av 33 – noen ganger også 3333 – flere 3-tall etter hverandre. Jeg ser tallet 22 ofte – og det har jeg gjort  jevnlig siden 70-80 tallet. En dag for et par år siden var spesielt merkverdig.

Jeg satt på Gardermoen og ventet på gate 14 – tror det var til Bergen (navnetall 33) jeg skulle. Denne gang fikk jeg IKKE gate 22. (Noe jeg stadig hadde fått ved tidligere reiser.)  Rett før vi skulle gå ombord så kom det en beskjed over høyttaleren: «Passasjerer på gate 14 må vennligst bytte til gate 22″. Jeg holdt på  å reise meg å si beklager over at jeg hadde påvirket gatebyttet, men lot det være. Smilte for meg selv istedet… »

oransjedeler

Siri S. Svendsen

Hei! Tallet 17 dukket opp flere ganger i løpet av året 2007! Min dåpsdag er 17. januar, 17. april er vår Guddatters fødselsdag. Min mors fødselsdag er 17. mai, min bror 17. juni. Dette er året hvor min far døde, 17. juli. Samt at min mann og jeg hadde vært sammen i 17 år i 2007. Min nevø fylte også 17 år i 2007!

oransjedeler

Maria

Bursdagen min i dag 12.04. Startet ikke så bra, følte meg litt deppa og tok meg en lang tur i marka…. Da jeg kom på toppen, kom sola og lyset og gleden over livet, jeg tar tilfeldigvis opp klokka, og den viser 12.04. Helt utrolig:-) Takk for at du har gjort meg oppmerksom på tallene…. Klem Maria

oransjedeler

Helen A.

Hei Åse. Vil gjerne fortelle deg noe. Jeg forsøkte å finne ut hvor mange dager det hadde gått mellom to dramatiske opplevelser i livet mitt for mange år siden. Jeg har både navnetall og fødselsdato 16/7 og den gangen hadde jeg nettopp startet på min pyramidesyklus/utviklingstrinn nr 2 som var 16/7.

Dagene mellom disse to begivenhetene ble 1644. Jeg ble svært forbauset fordi min fødselsdato er 16.4.44. Den siste hendelsen skjedde også på årets kalenderdag 252, altså et speiltall. Virkningen av disse to begivenhetene har fulgt meg hele livet siden.
Hadde også et lårbrudd i fjor. Etter 133 dager falt jeg igjen og skadet det andre låret. Legger jeg sammen tallene, blir det 7. Datoen jeg falt den andre gangen var 7.7.2014 (7+7+7). Heldigvis ble det ikke noe brudd. Kanskje trippeldatoen med 7 x 3 innebar hell i uhell med sine tre 7-tall.

Numerologens svar: Hei igjen Helen. Så artig at du har begynt å gå i dybden og studere dette. Veldig interessante tall du nevner, og tiden som går mellom hendelser er svært viktig.
Tallet 16 er også 4+4+4+4 eller 4 x 4 så du har en spesiell fødselsdato kan man si, fordi den kan gjøres om til 4+4+4+4+4+4+4 om vi regner kun to tall i året.
Trekker man fra 133 dager fra den 07.07. så lander man på datoen 24.2. Dette er årets 55 dag, og 5=14=7+7. Palindromer, speiltall, speilhendelser, doble og triple tall. Slik jobber universet, likt tiltrekker likt.  Det er også 311 dager igjen av året den 24.02. eller 44 uker…
oransjedeler

Evy

Jeg har (så lenge jeg kan huske) alltid vært ‘forfulgt’ av tall og det er først og fremst tallet 8 som går igjen. Jeg er født 8.8.80, har navndag samme dag 8.8 og jeg er født 8 minutt på halv åtte. Jeg heter Evy.

8 tallet er som kjent ‘evighetstallet’. Litt morsomt og veldig rart. Når vi flyttet inn i nytt hus var det selvfølgelig med husnummer 8.

I tillegg har jeg de siste årene vært forfulgt av ulike tallkombinasjoner ( særlig klokkeslett men også datoer) og det virker som tallene vil fortelle meg noe. Klokken er alltid 00.00, 1.11, 11.11, 22.22, 12.12, 21.21, 22.22 osv.. Det er veldig merkelig. Men også veldig interessant! Etter at jeg begynte med meditasjon har dette eskalert enormt og tallene er der hver dag. Noen ganger har klokken også stoppet på noen av dei overnevnte tidspunkta som t.d 1.11, 2.22. Noen andre med like opplevelser?

Det er først nå disse tallene har aktivert noe i meg og jeg har av den grunn virkelig fått øynene opp for numerologi og tallenes kraft.

oransjedeler

Ingeborg

Dette er en snodig historie. Jeg hadde en ulykke 28.5.2002. Jeg overlevde heldigvis etter å svevd mellom liv og død i 5 døgn.

Siden har jeg hatt merkelige opplevelser ang. tallene i datoen, tallene 285. Det kan skje i hvilken som helst sammenheng, men oftest som et forvarsel eller advarsel.

5. sept. 2008, døde moren min på rom 285. kl. 08.  Etter det har jeg hatt de rareste opplevelser med at disse tallene dukker opp hvor som helst.

Jeg spurte Numerologen om hun hadde noen tanker om hva disse tallene kunne bety. Hun ba meg sende henne mitt fulle fødselsnavn og min fødseldato. Hun avdekket at jeg hadde navnetall 22, vokaltall 5, konsonanttall 8 og skjebnetall 11/2.

Altså tallene 22-5-8-2. Samme tall som i datoen for ulykken.

Jeg visste ingenting om dette på forhånd, men tydeligvis så handler tallene om både hvem vi er og hva som skal skje med oss. Jeg har et svakt håp om at i fremtiden så kan det kanskje også bli slik at tallene mine slår til på mer heldige datoer og i mer heldige situasjoner.

oransjedeler

Solveig Fjelli

I den siste måneden har jeg sett tallet 69 veldig ofte, overalt. Det begynte på mobilen hvor du ser prosentdelen av strøm.  69% sto det, og da løftet jeg blikket mitt automatisk hver gang den var der. Rart tenkte jeg, at det skulle skje så ofte.. etter hvert begynte jeg å legge merke til det tallet flere steder. på bilskilt, husnummer 69c , klokka (06:09), taxi nummer, små beskrivelser, for eks, 69% vann i en kontakt linse, sosialt media ( 69 liker eller 469 liker eller 69 kommentarer), kvitteringer, hvor som helst.

Deretter begynte jeg å se nr. 68 ganske mye, og deretter 28.. så innså jeg at 68+28 =96 som da er motsatt av 69.. creepy spør du meg.

oransjedeler

Espen Lund

Jeg fikk en sterk følelse av min døde bestefars tilstedeværelse på en løpe tur i fjellet. I forkant av løpe turen hadde jeg bedt om hjelp til å forstå en utfordrende situasjon jeg var i, og jeg følte min avdøde bestefar hjalp meg på veien……. Jeg ba om bevis på at dette var tilfelle. Navnetall på hans sjel er for øvrig 11, vokal 13, og kons 11..
Impulsivt måtte jeg se på klokka, tverrsummen på tidspunktet ble 11,  jeg fortsatte å løpe noen minutter og tok opp tlf igjen fra lomma for å se på klokka, fikk tverrsummen 13 på tidspunktet.  Dette bekreftet min sterke indre følelse, men ble forbauset, tenkte at hans siste tall kan umulig dukke nå den 3 gangen…..! Noen minutter senere fikk jeg en sterk følelse for å sjekke klokka og tverrsummen ble 11!!!. Jeg kunne ikke annet enn å gi meg hen i å rope ut å takke for hans tilstedeværelse i en litt utfordrende situasjon i livet mitt.  Fantastisk opplevelse, og hva tall gir meg muligheten til å oppleve!:)

oransjedeler

Inger Johanne Hellan

Hei, jeg har i ganske mange år sett på klokka 22.22. Det kan være på tv, telefon, mikrobølgeovn osv.
Ble snakk om det hos min datter en gang, og hun forteller at hun opplever det samme med akkurat samme tall.

Det går en stund, og jeg forteller dette til min eldste sønn som nå er 22 år. Så forteller han at han også alltid ser på klokka 22.22. Og tror du ikke minstemann på 12 kommer å sier det samme!
Jeg mistet pappa 22 juli i 2001, og i den forbindelse tok jeg for tre år siden kontakt med en klarsynt for å prøve å få kontakt med pappa. Dette fordi han døde så brått, og jeg hadde ikke pratet med han på en del år. Der får jeg fortalt at pappa’s hjerte sluttet å slå 22.22!!
Lurer på om du kan si noe om det at vi alle fire, uavhengig av å vite om den andre i flere år har sett på klokka 22.22.

oransjedeler

Anonym

Oldemor døde i april, og da jeg tok en nærmere titt på tallene hennes, gikk det opp for meg at alt  har en mening.
Hun ble født 6.11.1922 og hadde skjebnetall 22. (6+11+5= 22/=11 + 11)
Hun var dobbel kodet med 22 i tillegg hadde hun 13/4 i sitt numerologiske kart.

Hun ble 92 år og 146 hele dager. ( 9+2=11 1+4+6 = 11) hun døde 2.4.2014 (2+4+7= 13/4) på årets 92. dag. Hun fikk først et hjerteinfarkt kl. 10.11, men ble erklært død kl. 11.11 etter gjennopplivingsforsøk. Hun ble lagt inn 1.1.2014 på sykehus pga et lite hjerteinfarkt. Hun hadde da romnr. 127, (1+2+7 = 10/1) men ble senere flyttet til rom nr. 111. Det var også her hun døde. Hun ble gravlagt 11.4.14 kl 11.00 (11+4+7 =22)
Iløpet av livet fikk hun 11 barn og hadde to naturlige aborter (11+2=13/4)
Hun var en fantastisk kvinne. Det kom 92 mennesker i begravelsen, (9+2=11).

oransjedeler

Marte Tvedt

Marte: Heisann! Jeg har sett tallet 1349 minst to ganger daglig i 14-15 år, jeg har også hatt en del merkelige opplevelser rundt det. Jeg har syntes at det var litt pussig og ledd det bort, men nå begynner jeg å bli nysgjerrig på om det kan bety noe.
Vet du hvordan jeg lettest kan finne ut om det har noen betydning? Eller vet du hva det betyr? Jeg kan også tilføye at det uttales i hodet 13-49, ikke 1349. Håper du har tid til å svare meg
Hilsen Marthe

Numerologen: Hei Marthe. Artig sak. Det første som slo meg er et det kanskje er et viktig årstall for deg? Vi lever mange liv og har levd gjennom mange tider. Eller så er det vanskelig å si uten å ha sett hele ditt numerologiske tallkart.

Marte: Åj, så morsomt. Jeg har nemlig vært opptatt av svartedauden siden første gang jeg hørte om den. Har også studert epidemihistorie på grunn av dette hmmm.. Tusen takk for svar!

oransjedeler

Silje Hystad

Eg oppdaget numerologi for noen år siden. Bestillte en analyse og ble overasket over kor bra det stemte med meg!
Reknet på navn og fødselsdato til familie og venner m.fl. Lærerikt å sjå tallene som påvirker kvar enkelt.
Det som har fasinert meg mest var da eg møtte to personer som eg opplevde en egen ro rundt. Eg reknet på navnet og fant da dei samme tallene eg har, hos 1. var dei på samme sted, hos 2. var vokal og konsonant omvendt fra mine.Har oppdaget at når eg skal lære noe nytt trenger eg lærere med 2 og gjerne 6 i kjernetallene sine 🙂

Eg ser ofte tall som går igjen, da er det godt å ha denne siden https://www.numerologensverden.no/ser-du-samme-tall/

Silje Hystad, www.Livsring.no

oransjedeler

Rita Tonheim

Eg er forfulgt av tallet 1 og 11 ,når eg ser på kl så er ho 11.11 ,eller en eller annen hel time men nesten alltid 11 på eller over.Og når eg ser på likes her på fb ,så er det nesten alltid 11 eller 111.Og min yngste datter er født den 11 ,og barnet hennes er født den 11. Min yngste datter ble født kl 13 10 (1 på dagen ) og min eldste datter ble født kl 13 06 (kl 1 06 på dagen ).Ellers generelt ser eg 11 eller 111 eller 1 overalt.

oransjedeler

Anita

Jeg har vært begeistret og imponert over dine kunnskaper i numerologi. Du deler raust, og jeg har blitt stadig mer obs på tallenes tale. Jeg har fått nummerologisk analyse, og også ringt deg på talltelefonen for utdyping. Jeg anbefaler dette.

Nu sist gjaldt det å finne dato for oppstart av bedrift, den optimale datoen var «fullspekket» av 6 tall, når du tok med hele din beregning, noe som passer fint i og med at jeg er i et 6 er år og i tillegg har det som et av mine kjernetall. I forbindelse med bedriftoppstart tar jeg Workshop/Kursrekke med tre samlinger. For hver samling utdeles det diplom da de kan taes separat.Til min forundring viser det seg at alle diplomene blir på en 6 dato, noen må brytes ned 15 , 1+5 =6, osv.

Du sier også at en skal være obs på tallene mellom begivenheter. Mellom hvert kurs er det 69 dager, 6+9 = 15, 1+5= 6, Tilsammen blir de sekstallene som er involvert 42 , 4+2=6 ( da harjeg kun tatt med det som er spesielt aktuelt for dette året,altså ikke kjernetall og utviklingstall som også er 6) Ja jeg må jo bare si at jeg er jo veldig spent på hvordan de neste åtte måneder blir,til nu har detteåret vært ganske interessant for å si det slik. Og når man har fått litt kunnskap om hvilken energi som ligger i de tallene som gjelder, så kan man være mer bevisst i sine valg og observant.

oransjedeler

I.K. Knutsen

Er ikke lært på noe vis, men er overveldet med tall magi hver eneste dag! Ser de samme tallene på de utroligste steder, på landeveien hele veien fra Østfold til et godt stykke inn i Sverige en gang f.eks, i aviser med spesielle hendelser, her på face for ting som tilfeldig får min oppmerksomhet, tv, bil o.l. og skilt i familien, adr vår, fødselstall og datoer i fam. utregning av navnene i vår fam på 7 barn + 2 voksne (der var vist tallet ni igjen) og d bare fortsetter… Har lest et par bøker om selve tallene, men skulle ønske jeg forsto den høyere betydning er d noen på den andre siden som prøver å komunisere, er d ment som lykke, hva?

Ser jo at tallene hovedsaklig kommer med d gode, men de kan også bringe den rake motsetning! Føler meg nyskjerrig, oppmerksom og uvitende… Tallene som har vist seg bare i denne kommentar er 22 likes og 33 min siden siste kommentar nå. Tallene som rår i familien er 9,11, 22 og litt sjeldnere enn de andre nr. 33. Legger til at alle mine 4 jenter er født den 11 i hver sin mnd, og de har 11, 22 i mestertall på hele datoen 3 av de, mens den 4 har tallet 11 når en regner sammen alle tall som har med fødselen hennes å gjøre…dato + kl. slett, altså født kl 11.58 den 11.08.2013. Forunderlig!

oransjedeler

Scott

Min kone og jeg giftet oss da vi var 33 år gamle, og skjebnen ville det slik at vi unnfanget vårt første barn på bryllupsnatten. Samme kveld som vi oppdaget at hun var gravid, ble vi brått vekket av takviften over sengen vår som slo seg på på «høy», pluss viftelysene som lyste opp rommet. Forbløffet og litt rystet kastet vi et blikk på klokkeradioen og så at den var 01.54.  Vi tok det som et tegn på åndelig kunngjøring om guttebarnet som ble født omtrent 9 måneder senere.

Det gikk tre år til neste lignende hendelse, og i denne perioden hadde vi forsøkt å få flere barn, uten hell. Nok en gang ble vi vekket av vår dype søvn av viften og dens lys, som sendte et kraftig vindgufs ned mot oss og lyste opp det bekmørke rommet. Som forrige gang, oppdaget vi at klokken var 01.54. Samme tidspunkt som forrige gang det skjedde. Neste dag fant vi ut at vi skulle ha et nytt barn. Kvelden etter var vi hos foreldrene mine og ble vekket av deres klokkeradioalarm. Jeg fomlet for å finne «av»-kanppen, og så at klokken var 01.54.  Er denne meningsløse tallsekvensen rett og slett et bisart sammentreff? Eller en erklæring om kjærlighet og støtte fra andre siden? Forøvrig var alarmen på «av», og den var satt på kl. 6.

Det gikk nye 3 år, og vi fikk nok en vifteopplevelse da vi satt å så på et program på TV som handlet om uoppdagede svangerskap. I samme øyeblikk som kvinnen i programmet fant ut at hun var gravid, så slo viften og lyset seg på, men ikke kl. 01.54 denne gangen. Dagen etter fikk vi (til vår STORE overraskelse) vite at vi hadde et nytt barn på vei.

oransjedeler

Lea

Lea var i dyp sorg etter at sønnen Mark døde altfor tidlig på grunn av kreft. Han var i midten av 40 årene. Kort tid etter at han hadde gått bort, rett før minnegudstjenesten, våknet moren av en overveldende følelse av at han var tilstede. Hun så på klokkeradioen, og merket seg at den alltid stod på repeterende tall: 11:11, 12:12, 2:22, 5:55 osv.

Dette skjedde nesten hver natt, og noen ganger på dagtid og alltid med samme repeterende tall. Hver gang det skjedde, følte hun sønnens «emosjonelle berøring». Til slutt bare smilte hun og sa «Hei Mark».  Det faktum at følelsene uten unntak sammenfalt med den anormale tallsekvensen på klokken, gjorde det ubeskrivelig virkelig.

Dette fortsatte en god stund, for så å svekkes med årene. Selv om han nå har vært død i omtrent 20 år, så opplever hun fortsatt slike øyeblikk, og vet alltid at kontakten blir fulgt av at han etterlater seg en «numerisk stadfesting» på klokkeradioen.

oransjedeler

Peter Gersten

Han er tidligere direktør for Citizens Against UFO Secrecy og skriver følgende om 11.11-triggeren. Han mener at den fysisk virkelighet er en illusjon – en del av et intelligent utformet kosmisk dataprogram som manifesteres av digitale koder.

Hellig geometri, frekvens og vibrasjon definerer vår eksistens. Vår genetiske hukommelse utløses av disse digitale kodene til spesielle tidspunkter i våre liv. De vekker sinnet for forandringen og utviklingen av bevissthet. 11.11 er en slik kode og metafor for de forskjellige syklusene og manifesterer og gjenmanifesterer fysisk virkelighet som om den følger en kosmisk planskisse. 11:11 er en slags portal.

oransjedeler

Jim

Jeg er født 18. mai 1962 (1+9+6+2=18). Jeg ble født kl. 9:54 (9+5+4=18). Jeg var 18 tommer lang ved fødselen. Jeg ble født i Louisville i Kentucky (Luisville består av 10 bokstaver mens Kentucky består av 8 bokstaver =18 bokstaver). Jeg ble offisielt adoptert da jeg var 18 måneder gammel (13. november 1963). Tallet 18 er et niertall i numerologien ettersom 1+8=9. Jeg ble 18 år 18 mai 1980 (1+9+8=18). De fire siste sifrene i personnummeret mitt blir 18 tilsammen.

Postnummeret mitt slutter på 18 (41018). På jobben ble jeg opprinnelig ansatt som befrakter i shippingavdelingen, og befrakternummeret jeg fikk var 18. I 2000 installerte firmaet vårt for første gang stemplingsur, og strekkoden på stemplingskortet mitt blir 18 tilsammen.

oransjedeler

Kilder + div.

 

Kommentarer er stengt.