NANCY RYNES. Ateisten og forskeren som reiste til himmelen.

Interessante tall viser seg frem den skjebnesvangre dagen.

0
379

Skapelseskodene et liv bygger på er spesialdesignet før sjelen går gjennom fødselskanalen og mister bevissthet om hvem den egentlig er.

I den forbindelse, her en interessant historie. Den 3. januar 2014 var forskeren Nancy Jean Rynes ute og syklet da en stor SUV nærmet seg.

Sjåføren, som var opptatt med å skrive tekstmeldinger kjørte på henne. Nancy ble dratt under bilen og endte opp med over 100 brukne bein, bekkenskader og en knust ryggrad.

Hun visste hun var døende og det var da hun fikk sin første av 2 livsendrende NDO/nær-døden-opplevelser.

Vennene kaller henne ateisten som reiste til himmelen. Hun vokste opp i en kristen katolsk familie og ble ateist i 20-årene. Hun hadde jobbet i vitenskapelige miljøer i over 20 år da ulykken inntraff og hadde tilpasset seg den utbredte skepsisen i miljøet.

Mens hun lå der skadet på fortauet fikk hun plutselig dobbel bevissthet, den delte seg bokstavelig talt i 2=1+1.

Del 1 var den redde og skadde henne. Del 2 var hennes høyere selv, en rolig upartisk observatør som så på og forsikret henne om at det kom til å gå bra mens førstehjelpene kjempet for å holde henne i live. Denne bevisstheten «smeltet» så inn i kroppen igjen.

Nancys andre og noe lengre /NDO kom under operasjonen da legene forsøkte å reparere hennes ødelagte kropp. Hjertet stoppet og blodtrykket gikk i null. Denne gangen kjente hun ingen panikk og frykt, men var forvirret fordi noe var annerledes og hun tenkte:

 «Jeg må ha dødd, men hvorfor er jeg fortsatt her? Jeg tror ikke på noe av dette!»

Så møtte hun et vesen som ga henne innsikt i livet, kjærligheten og åndens mirakler og  sa: «Dette er ditt hjem og du er en del av meg». Ordene trigget frem gamle minner i Nancy og hun husket alt, også at jordelivet er midlertidig.

Vesenet fortalte at Nancy ville lære det hun trengte, så skulle hun returnere og bruke kunnskapen til å gjøre livet på jorden verdt og leve, og hjelpe andre til det samme.

Hun fikk også vite at hun hadde avtalt å snu ryggen til det guddommelige og bli ateist en periode, for så å vende om og bli åndelig igjen før hun inkarnerte.

Hun hadde også programmert inn tre- fire muligheter til å våkne. Fungerte det ikke skulle hun gi seg selv en skikkelig vekker, og det var denne vekkeren hun opplevde nå.

(Christian Sundberg er en av få som husker hva som skjedde før han ble født, hvorfor han kom til jorden og hvordan frekvensen ble skrudd ned i tilpasningsprosessen, video her).

Kilde

Etter omvisningen og opplæringen i himmelen fikk Nancy litt healing, returnerte til kroppen og startet prosessen med å komme seg på beina igjen, etter skader kirurgen bekrefter burde ha drept henne. Hun burde også ha blitt lam, det ble hun heller ikke.

Etter hendelsen ble jordelivet snudd opp ned. En liten del av henne ønsket gamlelivet tilbake, men det var ikke noe alternativ.

I dag deler hun velvillig av sin visdom og har hjulpet mange. Hun har skrevet flere bøker, og i «I Awakenings from the Light» forteller hun om opplevelsen og innsiktene hun fikk med seg fra den 2. siden 🙂

Hvilke tall var på jobb denne dagen?

Dualistiske 2 kan splittes eller forenes, fordi 1+1=2=1+1.

Kodene i fødselsdatoen har med skjebnen vår og timing å gjøre og avslører bl.a. når sentrale hendelser inntreffer. Nancy ble født den 2. november 1966, denne dagen feires døden, Dias de los Muertos i Mexico? Tallene 2.11. står frem i hennes fødselsdato.

11/2 er kjent som de synskes tall, tallet for åpenbaringer, andre dimensjoner, parallelle virkeligheter, spirituelle budbringere osv. og slik ble det 🙂

Vedr. timing, sjekk Nancys syklustall den skjebnesvangre dagen da bevisstheten delte seg i 2!

  • Hun er født 2/11 og var i sitt Personlige år 2 og under påvirkning av Essenstall 11/2.
  • Alderstall, teller vi hennes levde år, mnd. og dager var hun nøyaktig 47/11/2 år, 2 mnd. og 2 dager gammel.
  • Ulykken inntraff 2 måneder og 2 dager etter Nancys 47/11/2-års-dag den 2.11. året forut.
  • Hun var også under påvirkning av 2-tallet på sin andre Livsperiode fra hun var 29-55 år.

Nancys Skjebnetall, uendelighetstallet 8.

Evighetssymbolet Ouroboros fremstilles ofte som et liggende 8-tall og illustrerer livet- og dødssyklusens uendelighet.

I Numerologi handler 8 også om balansen mellom den materielle og spirituelle verden. I analysen står det passende nok at hun skal lære:

«…å utvikle større forståelse for den materielle verdens illusoriske natur. Å demonstrere ledelse og fremgang – og gå foran som et godt eksempel»

I dag, 9 år senere er hun 56/11/2 år og nok engang i sitt Personlige år 2. Hun har nettopp startet på sin tredje og siste Livsperiode og Mesterbyggeren 22/4 har kommet på jobb.

Denne syklusen representerer normalt sett vår blomstringstid, livet bærer frukter.

Siden ulykken har hun jobbet som motivatør, foredragsholder og kunstner. Den 1. august i år lanserte hun den nye nettbaserte plattform «Awaken U Academy«, godt støttet av 8-tallet som Essenstall de kommende år. Jeg ønsker henne lykke til!

Nedenfor kan du høre henne fortelle.

Forfattet av: Åse Steinsland, 25.8.2023

Vil du telle dager finner du kalkulator her.

Nancys nettsted finner du her

Kilder


Hva venter deg i tiden fremover?

Klikk på bildet for oversikt over analyser.

Aktuelle artikler

MIRAKEL-HISTORIER OG TALL! Mange flere enn vi tror opplever mirakler.

Gratis online analyser