MIRAKEL-HISTORIER OG TALL! Mange flere enn vi tror opplever mirakler.

1
5155

Mange flere enn vi tror opplever ekte mirakler!

Mirakler er et tema som kan være med på å utvide vår bevissthet rundt vår eksistens (og tallenes påvirkning) som dessverre får altfor liten plass i vår travle hverdag og i media, derfor denne artikkelen.

Vi setter gang rett og slett i med mirakel-historie nr. 1.

Mirakel-historie 1: En kvinnes «hjelper og guide» stod opp fra de døde i samme øyeblikk som hun ble født.

Denne unge kvinnen traff jeg personlig, hun fikk høre hva jeg jobbet med og ville fortelle sin historie. Tallet 11 er et parallelt tall, et speiltall (mirror) og et mestertall, her den utrolig tall-historien kvinnen fortalte da jeg var på reise sommeren 2017.

Hun vil være anonym, men hun fortalte sine fødselsdata. Hun ble født den 11.11.1990 og har også navnetall 11.

Hun fortalte om en dag hun besøkte det lokale markedet i en by i et nytt land hun nettopp hadde flyttet da hun observerte en eldre, ukjent og litt halt mann som bar tungt og slet med varene sine. (I denne kulturen så er de fattigere og mer hjelpsomme mot hverandre.) Hun tok kontakt med mannen og tilbød seg å bære varene hjem eller å kjøre ham hjem, og mannen takket ja til å bli kjørt.

De satte seg i bilen og han forklarte hvor han bodde. Etter en stund fortalte han henne at de kjente hverandre fra før. Hun som aldri hadde sett mannen før, ble selvfølgelig nysgjerrig.

Han spurte om hun ville vite mer, og hun sa ja.

Han sa så: «Du ble født 11.11.1990.» Hun ble rimelig nok forfjamset over at den ukjente mannen visste hennes fødselsdato.

Han sa videre: «Dagen før du ble født den 10.11., så døde jeg etter at jeg ble alvorlig skadet i en trafikkulykke. Etterpå ble jeg fraktet til det lokale likhuset. Det er derfor jeg halter. »

Dagen etter, PARALLELT med- og på klokkeslettet da du ble født den 11.11., så våknet jeg opp fra de døde på likhuset.

I tidsrommet før du ble født og da jeg var på andre siden og død, hadde vi kontakt. Du husker ikke det, men jeg husker alt.

Vi har en avtale, jeg fikk se alt om deg og dine tidligere liv og skal være din veileder og hjelper.»

Hun fortalte videre at hun fortsatt besøker mannen den dag i dag og at hun har fått veldig mye informasjon og gode råd som har hjulpet henne masse i livet.


Mirakel-historie 2. Kvinne står opp fra de døde 2 ganger!

Lyudmila med datter og barnebarn.

I mange av artiklene mine så har jeg fremhevet dette med de like tallene som har gått i tiden mellom speilhendelser eller parallelle hendelser, hendelser som er lik eller ligner hverandre.

Det handler om magnetisme, likheter og paralleller i tall & som gjenspeiler seg i hendelser.

Fra Sibir kommer en kvinne ved navn Lyudmila Steblitskaya som ble landskjent i Russland fordi stod opp fra de døde etter at hun hadde tilbrakt hele 3 dager på likhuset, for så å våkne opp få minutter før obduksjonen av henne skulle starte!

Historien

Mor, bestemor og tidligere kokk Luidmila Steblitskaya ble erklært død den 04.11. tilbake i 2011, kun 59 år gammel. Hennes 29-årige datter Anastasia ringte denne fredagskvelden til sykehuset for å spørre om morens tilstand, og ble så informert av legene at moren hadde dødd.

Datteren blir naturligvis fryktelig lei seg, men måtte ta ansvar og planlegge morens begravelse og ringe rundt å fortelle den dårlige nyheten til resten av familien og venner. Datteren brukte 60000 rubler (1200 pund) på å kjøpte blomster, kiste og andre begravelses-arrangementer.

Mandag den 7/11 kom, og datteren dro til sykehuset for å hente morens kropp til begravelsen, men ble fortalt at hun måtte vente, fordi de ikke var ferdig med obduksjonen.

Hun ventet en stund, så kom det en forskremt lege og fortalte henne at moren hennes allikevel ikke var død, hun lå i en seng og var sprell levende. Litt av et sjokk vil jeg tro, men datteren ringte rundt og avlyste begravelsen.

Lyudmila selv kunne ikke huske hva som hadde skjedd. Hun husket at hun var på sykehus på fredagen ​​og at hun våknet opp likhuset. Da hadde hun lagt merke til at huden var begynt å skrelle av på grunn av kulden.

En utrolig MIRakel-historie dette, men hva avslører tallene?

Numerologi handler om tall-reduksjon, alle tall over 9 kan reduseres til et tall mellom 1 og 9 når vi summerer sammen tverrsummen. Vi vet også at kodene i skjebnetallet i stor grad avslører når ting skal skje med oss.

Fødselsnavnet hennes er vanskelig å spore siden mange forandrer navn, og det var heller ikke enkelt å finne Lyudmilas fødselsdato, men da jeg oversatte «Lyudmila birthdate» til russisk på Google så fant jeg den. Hun ble født den 25.11.1951.

Tallet 7 et sentralt tall skapelsesberetningen av vår verden.

Lyudmilas fødsel nr. 1 & tall

Vi reduserer for å finne hennes skjebnetall som bygger på hennes fødselsdato.

  • Dag: 25=2+5=7
  • Mnd.: 11=11 (mestertall, reduseres ikke)
  • År: 1951=1+9+5+1=16=1+6=7
  • Vi summerer dag, mnd. og år for å finne skjebnetall: 7+11+7=
  • Skjebnetall 25/7.

Tallene 7 og 11 står også veldig frem i hennes fødselskoder, og  7 x 11 = 77.

Lyudmilas fødsel nr. 2 & tall

Så stod Lyudmila opp fra de døde (ble på en måte gjenfødt) etter å ha tilbrakt 3 dager på likhuset i kuldegrader på datoen den

7.11 nok en (om)gang!

  • Dag: 7=7
  • Mnd.:11=11 (mestertall, reduseres ikke)
  • 2011=2+0+1+1=4
  • Vi summerer dag, mnd. og år for å finne dagstallet da hun fikk en ny sjanse: 7+11+4= Dagstall 22.
  • Tallet 22 er som kjent tallet for ekstreme prestasjoner. Hun var også i sitt Personlige år 22/4 i 2011.

Dag og måned i datoen hun våknet opp fra de døde er LIK eller reflekterer hennes fødselsdato.

As above (med det mener jeg tall), so below (symbolske hendelser på jorden).

Ord er symboler, og speil på engelsk er MIRROR og MIRakelet skjedde nettopp på en speildato av hennes fødselskoder.

Kanskje ikke så rart at hun stod opp fra de døde for 2. gang den 7.11. allikevel? 😉

Nå slutter ikke miraklene her, Lyudmila stod også opp fra de de døde en gang senere. Hun har lenge hatt hjerteproblemer og fikk nok en nær-døden opplevelse under et sykehusopphold i oktober 2012.

Jeg har ikke klart å spore den eksakte datoen for denne hendelsen, men det skjedde 11 måneder etter hun stod opp igjen fra de døde første gang. Jeg antar at det også var aktivitet i tallet 7.

Denne gangen var legene mer forberedt og klarte å hjelpe henne tilbake til livet flere timer etter hun ble erklært død. Så vidt jeg vet så lever hun enda.

Mirakel-historie 3.

Du må gjerne sende inn din mirakelhistorie om du ønsker å dele den til epost@numerologen.no

 

Lenker:

Forfattet av: Åse Steinsland den 16.10.2017

[/ihc-hide-content]

Comments are closed.