MIRAKEL-HISTORIER OG TALL! Mange flere enn vi tror opplever mirakler.

1
6390

Mirakler er et tema som kan utvide vår bevissthet som får altfor liten plass i vår travle hverdag. Vi setter i gang.


Mirakel-historie. Daniel feiret nylig 11-års dagen sin, han ble født kl. 11:11 den 11-11-11.

Det var nylig 11.november 2022 og takk til leseren som sendte følgende historie om Daniel Saunders. Han skulle egentlig ha blitt født seks dager senere fordi terminen var 17.11.2011, men en uke før fikk moren vite at barnet lå vanskelig til.

Legene prøvde å få han i posisjon uten hell, så de bestilte keisersnitt til 11. november.

Familien ankom sykehuset den 11.11. i 6-tiden om morgenen. I følge moren sa legen det var ingen mulighet for at barnet ville bli født klokken 11.11.

Men så ble operasjonen forsinket. I tillegg satt Daniel fast under morens ribbein og det tok enda lenger tid å manøvrere han ut! Og mirakuløst nok så 11-åringen dagens lys første gang den 11.11.11. kl. 11.11.

Moren Charlotte uttaler at 11 har vært lykketallet hennes siden hun var liten, og en lykkedag ble det.

Daniel fikk 11 gaver 11-års dagen sin. Som han sier: «Ingen glemmer bursdagen min».

Daniel uttaler at han er bevisst 11/2-tallets metafysiske egenskaper, at det er et Mestertall i Numerologi, den spirituelle budbringer osv.

I Numerologi har han 11+11+2011/4=26=2+6=Skjebnetall 8. Vedr. 11/2, hvis Daniel Saunders er hans fulle fødselsnavn har han også Navnetall 20/2. Vi får ønske han lykke til, flere artikler om 11-tallet finner du her 🙂

Kilde


Mirakel-historie. En kvinnes hjelper og guide stod opp fra de døde samme øyeblikk som hun ble født.

Denne unge kvinnen traff jeg personlig, hun fikk høre hva jeg jobbet med og ville fortelle sin historie.

Tallet 11 er et parallelt tall, et speiltall (mirror) og et mestertall, her den utrolig tall-historien hun fortalte da jeg var på reise sommeren 2017.

Hun vil være anonym, men hun fortalte sine fødselsdata.

Hun ble født den 11.11.1990 og har også navnetall 11.

Hun fortalte om en dag hun besøkte det lokale markedet i en by i et nytt land hun nettopp hadde flyttet da hun observerte en eldre, ukjent og litt halt mann som bar tungt og slet med varene sine. (I denne kulturen er de fattigere, men mer hjelpsomme.) Hun tok kontakt med mannen og tilbød seg å bære varene og kjøre ham hjem, mannen takket ja.

De satte seg i bilen og han forklarte hvor han bodde. Etter en stund fortalte han henne at de kjente hverandre fra før. Hun som aldri hadde sett mannen før, ble selvfølgelig nysgjerrig.

Han spurte om hun ville vite mer, hun sa ja.

Han sa så: «Du ble født 11.11.1990.» Hun ble rimelig nok forfjamset over at den ukjente mannen visste fødselsdatoen hennes.

Han sa videre: «Dagen før du ble født den 10.11., så døde jeg etter at jeg ble alvorlig skadet i en trafikkulykke. Etterpå ble jeg fraktet til det lokale likhuset. Det er derfor jeg halter. «

Dagen etter, parallelt med- og på klokkeslettet da du ble født den 11.11., så våknet jeg opp fra de døde på likhuset.

I tidsrommet før du ble født og da jeg var på andre siden og død, hadde vi kontakt. Du husker ikke det, men jeg husker alt.

Vi har en avtale, jeg fikk se alt om deg og dine tidligere liv og skal være din veileder og hjelper.»

Hun fortalte videre at hun fortsatt besøker mannen den dag i dag og at hun har fått veldig mye informasjon og gode råd som har hjulpet henne masse i livet.


Mirakel-historie. Kvinne står opp fra de døde 2 ganger!

Lyudmila med datter og barnebarn.

I mange av artiklene mine så har jeg fremhevet dette med de like tallene som har gått i tiden mellom speilhendelser eller parallelle hendelser, hendelser som er lik eller ligner hverandre. Det handler om magnetisme, likheter og paralleller i tall & som gjenspeiler seg i hendelser.

Fra Sibir kommer en kvinne ved navn Lyudmila Steblitskaya som ble landskjent i Russland fordi stod opp fra de døde etter at hun hadde tilbrakt hele 3 dager på likhuset, for så å våkne opp få minutter før obduksjonen av henne skulle starte!

Historien

Mor, bestemor og tidligere kokk Luidmila Steblitskaya ble erklært død den 04.11. tilbake i 2011, kun 59 år gammel. Hennes 29-årige datter Anastasia ringte denne fredagskvelden til sykehuset for å spørre om morens tilstand, og ble så informert av legene at moren hadde dødd.

Datteren blir naturligvis fryktelig lei seg, men måtte ta ansvar og planlegge morens begravelse og ringe rundt å fortelle den dårlige nyheten til resten av familien og venner. Datteren brukte 60000 rubler (1200 pund) på å kjøpte blomster, kiste og andre begravelses-arrangementer.

Mandag den 7/11 kom, og datteren dro til sykehuset for å hente morens kropp til begravelsen, men ble fortalt at hun måtte vente, fordi de ikke var ferdig med obduksjonen.

Hun ventet en stund, så kom det en forskremt lege og fortalte henne at moren hennes allikevel ikke var død, hun lå i en seng og var sprell levende. Litt av et sjokk vil jeg tro, men datteren ringte rundt og avlyste begravelsen.

Lyudmila selv kunne ikke huske hva som hadde skjedd. Hun husket at hun var på sykehus på fredagen ​​og at hun våknet opp likhuset. Da hadde hun lagt merke til at huden var begynt å skrelle av på grunn av kulden.

En utrolig MIRakel-historie dette, men hva avslører tallene?

Numerologi handler om tall-reduksjon, alle tall over 9 kan reduseres til et tall mellom 1 og 9 når vi summerer sammen tverrsummen. Vi vet også at kodene i skjebnetallet i stor grad avslører når ting skal skje med oss.

Fødselsnavnet hennes er vanskelig å spore siden mange forandrer navn, og det var heller ikke enkelt å finne Lyudmilas fødselsdato, men da jeg oversatte «Lyudmila birthdate» til russisk på Google så fant jeg den. Hun ble født den 25.11.1951.

Tallet 7 et sentralt tall skapelsesberetningen av vår verden.

Lyudmilas fødsel nr. 1 & tall

Vi reduserer for å finne hennes skjebnetall som bygger på hennes fødselsdato.

 • Dag: 25=2+5=7
 • Mnd.: 11=11 (mestertall, reduseres ikke)
 • År: 1951=1+9+5+1=16=1+6=7
 • Vi summerer dag, mnd. og år for å finne skjebnetall: 7+11+7=
 • Skjebnetall 25/7.

Tallene 7 og 11 står også veldig frem i hennes fødselskoder, og  7 x 11 = 77.

Lyudmilas fødsel nr. 2 & tall

Så stod Lyudmila opp fra de døde (ble på en måte gjenfødt) etter å ha tilbrakt 3 dager på likhuset i kuldegrader på datoen den

7.11 nok en (om)gang!

 • Dag: 7=7
 • Mnd.:11=11 (mestertall, reduseres ikke)
 • 2011=2+0+1+1=4
 • Vi summerer dag, mnd. og år for å finne dagstallet da hun fikk en ny sjanse: 7+11+4= Dagstall 22.
 • Tallet 22 er som kjent tallet for ekstreme prestasjoner. Hun var også i sitt Personlige år 22/4 i 2011.

Dag og måned i datoen hun våknet opp fra de døde er lik-  eller reflekterer hennes fødselsdato.

As above (med det mener jeg tall), so below (symbolske hendelser på jorden). Ord er symboler, og speil på engelsk er MIRROR og MIRakelet skjedde nettopp på en speildato av hennes fødselskoder.

Kanskje ikke så rart at hun stod opp fra de døde for 2. gang den 7.11. allikevel?

Nå slutter ikke miraklene her, Lyudmila stod også opp fra de de døde en gang senere. Hun har lenge hatt hjerteproblemer og fikk nok en nær-døden opplevelse under et sykehusopphold i oktober 2012.

Jeg har ikke klart å spore den eksakte datoen for denne hendelsen, men det skjedde 11 måneder etter hun stod opp igjen fra de døde første gang. Jeg antar at det også var aktivitet i tallet 7.

Denne gangen var legene mer forberedt og klarte å hjelpe henne tilbake til livet flere timer etter hun ble erklært død. Så vidt jeg vet så lever hun enda.


Mirakel-historie. Mistet 3 barn i terrorangrep og fikk 3 nye barn på rekordtid!

Den 21. april i påsken 2019 på kalenderårets 111. dag ferierte Danmarks rikeste mann Anders Holch Povlsen med sin kone og sine 4 barn i Sri Lankas hovedstad Colombo da ekteparet mistet  2 døtre og 1 sønn i terrorangrepet. Historien om den ufattelige tragedien gikk verden rundt.

Kilde

Anders ble født 4.11.1972 og har Skjebnetall 16/7. Å velge livspartner er en skjebne-svanger ting å gjøre og pikenavnet til hans kone er Anne Storm-Pedersen, det gir henne Navnetall/Egenfrekvens 16/7. Fornavnet hennes: A1+N5+N5+E5=16. Hun har også konsonanttall 7. Jeg leste på en side at hennes personlige mantra er «Den som lever stille lever godt». En typisk 7-er, som jo Anders skjebnetall etterspør.  

Skjebnetallet handler også om når viktige hendelser inntreffer, han har Skjebnetall 16 og tragedien inntraff i Uke 16 i en Global måned 7 da Anders hadde levd i 16.970 dager. Han var også under påvirkning av Essenstall 16/7 dette året og i sitt avsluttende og transformerende Personlige år 9 (utfordrende kombinasjon fordi 7+9=16/7).

Etter regn kommer det alltid sol!

 • Paret mistet to døtre i tragedien og under ett år etter så inntraff det første mirakelet. På tvillingdatoen 11. mars 2020 fikk ekteparet velskapte tvillinger, 2 døtre.
 • De mistet også en sønn i angrepet, og i 2021 fikk paret nok et barn, en velskapt sønn denne gangen. Og snakk om timing! Han ble født den 29.9., nøyaktig 29. mnd. og 9 dager etter terrorangrepet?
 • Det gir sønnen Skjebnetall 7, og Anders som også har Skjebnetall 7 har nå fått 7 barn til sammen. Miraklenes tid er ikke forbi 🙂

Mirakel-historie. En liten solskinnshistorie!

Foto: Jennifer Turner.

Paret Jeremy og Sauhry Turner giftet seg 19. august 2017. 3 år senere fikk de sitt første barn, Jasmine ble født 3. september 2020, og det skjedde palindromske 1111 dager etter at paret giftet seg (kalk). Året etter fikk de nok en jente, Jessica ble født på storesøsterens bursdag den 3. september!

Foto: Privat

I år gjentok de bedriften og fikk jente nr. 3., hun heter Juliet og også hun ble født den 3. september. Vedr. gjentagelsen:

 • Første jente ble født 3 år etter at de giftet seg.
 • Paret har fått 3 jenter i løpet av 3 år.
 • Alle 3 ble født naturlig på samme dato, den 3. september!
 • Sum fødselsdag & mnd.: 3+9=12=1+2=3.
 • Alle 3 har navn med like initialer, JMT.
 • De to første, Jasmine og Jessica har også fødselsmerke på samme sted.

Pappa Jeremy Turner på 33 år er verdens lykkeligste 🙂

Kilder

Har du en mirakel-historie du ønsker å dele, send den gjerne inn til meg på epost@numerologen.no

Lenker:

Forfattet av: Åse Steinsland den 16.10.2017

 

Kommentarer er stengt.