PAKT, GRUNNLOVER & GUD. Israel, USA og tallet 7. Eldgamle profetier i aksjon? (A)

1
4982

Ekko fra eldgamle tider gjentar seg på nytt i dagens avis-overskrifter. 

Vi er i dag vitne til ødeleggelsen /demonteringen av et grusomt og korrupt politisk system som har sine røtter i det internasjonale gjeldsbaserte pengesystemet.

Et globalt penge-slaveri-system som har blitt kontrollert av sentralbank-institusjoner i snart hundre år. Ødeleggelsen startet i år -16. Først med Brexit, så fortsatte det med president-valget som Donald Trump vant under mystiske omstendigheter.

I enkelte kristne minoritets-samfunn har de lenge antydet at det finnes «profetiske maler.»

Det vil si at vi kan trekke tydelige paralleller mellom hendelser og personer i verden dag opp mot hendelser og personligheter som utspilte samme drama for tusenvis av år siden. 

Har «Donald Trump» skjedd før?

Jeg studerer tall og symboler og har skrevet en rekke artikler om hvordan tall knytter hendelser sammen på en bemerkelsesverdige måte. Desto mer jeg studerer, desto mer trer det frem tydelige både tall- og symbolmønstre. La oss gå i gang 🙂

 

LESE MER? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Klikk her eller på bildet for å lese mer om ordningen eller melde deg ordningen som koster fra kr. 333,-.

Er du allerede abonnent, logg deg inn nedenfor for å lese denne artikkelen.

Hjem Blogg

Ingen artikler å vise