MULIGHETSDAMEN ANNE-METTE RØSTING. Hva avslører tallene?

Røsting bruker sin røst, og hun har forstått at skapelsen bygger på lyd og frekvenser.

0
1513

Mentor, inspirator og livsveileder. Hun skriver bøker, holder foredrag og omtales som «Mulighetsdamen» og «Tingeling».

Fordi Anne-Mette Røsting berører folk hun møter. I næringslivet omtales hun som «Karriere-rebellen».

Bakgrunn/utdannelse: Hun har MBA grad i økonomi og NLP-utdannelse. I tillegg Reiki, Urtemedisin, Ancestral Clearing og hun har trent Qi Gong i over 25 år.

Hun er utdannet siviløkonom og hadde lederansvar i mellomstore og store bedrifter i 15 år før hun hoppet av. Hun ville heller bruke tiden sin på å inspirere mennesker. Avhoppingen skjedde uten fallskjerm vel å merke, de fleste mente hun var både modig og sprø.

Hun forteller at erfaringen som foredrags-holder og leder gjorde det enkelt å sette det åndelige inn i en konkret og praktisk kontekst.

Alle gode ting er 3, og i sitt Personlige kreative år 3 i 2007 begynte hun å skrive bok. Den ble lansert høsten 2008 året etter, og hun endte opp som bestselgende forfatter på Gyldendals forlag med «Mulighetsloven».

Klikk her for å kjøpe boken

Fraktale 9 år senere i 2017 gjentok boken seg (som bare 9 tallet kan). Da ble Mulighetsloven oppdaget av en agent i Sage Publishing, et av verdens største forlag. Boken kom så ut i ny drakt og ble verdenslansert i 2018 på engelsk med tittelen «The law of possibilities – How to get what you want».

Kort fortalt så handler den om at automatiserte tanker og uheldige handlings-mønstre kan brytes. At det man gir fokus, energi og oppmerksomhet, blir virkelighet – enten det er ønsket eller uønsket. En av nøklene er å finne ut hva man egentlig vil og gå for det med stålfokus. Boken selger enda, og slik inspirerer Anne-Mette folk over hele verden den dag i dag.

Ellers er hun som sagt mentor og livsveileder og har veldig god intuisjon. Hun forteller at hun kobler seg på et større nettverk/bibliotek og henter ned beskjeder til sine klienter. Det samme skjer på foredrag når hun taler for flere. Hun kobler seg til noe «større enn seg selv» og formidler budskap som gir noe til alle tilhørere.

Klikk her for å kjøpe boken

Hun har drevet egen praksis i 30 år og sier at alt «før» var en forberedelse til arbeidet hun satte i gang med for fullt i år 2020.

Nå er hun EmpatGuide og bruker all sin oppsamlede livserfaring og visdom på et Mentor-program for empater. Fordi hun mener det er empatene som vil lede oss over i en ny og bedre tid på jorden. En tid hvor snillhet, godhet, raushet og kjærlighet skal inn i verden med større KRAFT. Hun har allerede gjennomført to runder av programmet med stor suksess.

«Healing-kraften har mange former – alt ramlet på plass med Numerologi».

Anne-Mette forteller at hun som barn husket spesielt godt ansikter og tall, og det gjør hun enda.

Og tall-interessen ble vekket på ny da hun leste Gro Helen Tørums bok om hennes reise med Numerologi.

Da hun fikk sin egen Numerologiske analyse falt uløste brikker i livet på plass. – Hvorfor og hvordan energier jobbet gjennom henne. – Hvorfor kraften ofte føltes for stor for kroppen. – Hvorfor hun fikk beskjeder år før ting skjedde i virkeligheten. – Hvorfor interessen for tall startet så tidlig. -Hvordan hun kunne temme- og spille mer på lag med den ville frihetssøkende personen inni seg. -Hvorfor hun ville «blomstre» sent i livet.

Hun sier de Numerologiske analysene er et fantastisk redskap om vil man forkorte veien til sjels-oppvåkning og at hun i dag bruker de som grunnmur når hun hjelper sine klienter.

Hva avslører tallene?

En kjapp analyse av Anne-Mettes fødselsdata avslører at hun har «Budbringeren» eller det messianske mestertallet 11/2 som Navnetall. Det plasserer henne i samme tall-kategori som andre kjente personligheter med lignende rare evner som Snåsamannen, Gro-Helen Tørum  & Nikola Tesla.

Klikk på navnet om du vil lese artikkel om de nevnte i tabellen. Gro-Helen Tørum, Snåsamannen, Nikola TeslaJon Schau.

Alle har navnetall 11/2. Det bygges av den jordnære og organiserte byggeren 4 sammen med forsker- og mystikertallet 7 som vokal- og kons. tall.

Tallet 11/2 kalles de synskes tall, det gir visjoner og evner å ta inn informasjon fra andre plan. Tallet er høysensitivt og fungerer som en bro mellom det bevisste og det ubevisste plan. Kvalitetene sammen med forskeren og mystikertallet 7 skaper ofte eksentriske personer med «rare evner» som

bruker intuisjon i kombinasjon med vitenskap, de utforsker og virkeliggjør nye teorier og filosofier.

Alle nevnte har gitt ut bøker og formidlet metafysiske sannheter på sin måte, og på sine felt.

Mestertallene 11-22-33 er Spredertall, de skaper ofte mer vidtrekkende og forsterkende konsekvenser/ resultater/personer. Tenk på konsekvensen av hendelsene  11. september -01 eller 22. juli -11. Eller Martin Luther King og hans tale «I have a dream». Han hadde også Navnetall 11/2 (fødenavn Michael King). Eller alle jordens legender. Så få kan spre budskap som Mestertallene.

Nå har Anne-Mette også hatt suksess internasjonalt med skrivingen, men så har hun også Skriverens tall som Skjebnetall.

Og i 2018 da gjennombruddet og verdens-lanseringen kom, var Anne-Mette, som har Skjebnetall 5 i sitt Personlige Skjebneår 5.

Numeriske sykluser merket med 5-tallet vil derfor alltid være mer livsendrende for henne. Alle går gjennom Skjebneår hvert 9. år. Dette er mer potente perioder, på godt og på ondt. Det skjer på grunn av samme tall-forsterkning /likhet som er iboende i mestertallene.

Røsting bruker sin røst, hun har forstått at skapelsen bygger på lyd og frekvenser (som vi oversetter til tall). Hun sier at Snåsamannen healet på sin måte, hun healer ved hjelp av kommunikasjon. Når hun snakker bruker hun stemmefrekvensen, og hun skriver også energiene ut i bokform. Du kan høre henne når hun leser «Mulighetsloven» på Fabel her.

Tilbakemeldinger.

Jeg lurte på om hun har referanser fra sceneforedrag eller fra personer hun har guidet på sin vei. Her noen få, de første fra næringslivet og resten fra deltakere på mentor-programmet.

  • «Du leverte jo herifra til månen» – Frode Stang (tidl. NRK)
  • «Hun har en Gudegitt gave i kommunikasjon, vi satt som trollbundet». Thore Holtskog.
  • «Anne-Mette har en fantastisk formidlingsevne og utstråler kjærlighet for andre. Jeg har hatt en fantastisk reise gjennom Mentorprogrammet.» – Maria VJ
  • «Gjennom Mentorprogrammet har jeg gått fra å «huske hvem jeg er» til «å vite hvem jeg er. Jeg føler at jeg er blitt ledet hele veien hjem. Tusen takk for speiling, gullkorn og for at du er deg.» – Heidi M S E.
  • «Tusen hjertelig takk for Mentorprogrammet. Noe av det mest gjennomgripende og varig utviklende jeg har vært med på. Jeg kjenner det som om jeg har fått varig stabilisert og forbedret mitt selvbilde, og har fått en større lydhørhet og respekt for min sjels storhet.» – Rikka Ø
  • «Jeg vil med største glede anbefale Anne-Mettes Mentorprogram på det aller varmeste! Jeg har opplevd en indre reise så stor at den vanskelig kan beskrives. Nå står jeg fjellstøtt på min egen plattform, i essensen av meg selv, og med en helt ny erkjennelse av hvordan vi empater med vår kraft kan finne vår plass i verden.» – Ingjerd R

Høres Mentor-programmet interessant ut kan du lese mer om det på nettsiden hennes. Neste kurs skjer i oktober og hun har venteliste.

Vi får avslutte for denne gang, men det er bare å se opp. Anne-Mette er en sprudlende person med en misjon. Hun vet hun har en oppgave med å endre samfunnsstrukturer som ikke fungerer. Og som hun sier, det er nå det begynner!

SAMMEN er VI
DU er MEG og
JEG er DEG
Sammen BYGGER vi kraften til en ny æra. (A-M.R)

Jeg ønsker Anne-Mette masse lykke til videre!

Forfattet av: Åse Steinsland, 11.08.2021


Hvem er du, og hva venter deg resten av året og i 2022-2023? 

Klikk på bildet nedenfor for info og oversikt over Numerologiske analyser du kan bestille.

Andre kilder: