DEN ILDFULLE PÅSKEN 2019 OG TALLET 16.

2
2119
Aktuell artikkel om tallet 16

Langfredag brant det på Løvstakken i Bergen.

Det har det gjort før på Langfredag.

Det har vært en ildfull påske så langt. Her har jeg samlet noe av det jeg har plukket opp av hendelser.

Påskeuken inntreffer i år i uke 16 i en Global måned 7, og i varslene advarte jeg for eksplosive nyheter denne uken siden 16 som syklustall har en tendens til å skape dramatikk. Ellers kan du lese mer om tallet 16 ved å klikke på bildet til høyre.

I tarotstokken er det 16. kortet er det urovekkende tårnet. Akkurat som tallet 16 så varsler kortet dramatiske forandringer, sjokkerende nyheter, livskriser og katastrofer.

Kortet er knyttet til lynilden i Det kabbalistiske Livets Tre, hvor lynild symboliserer skapelsen som strømmer nedover Livets Tre, fra den første sephira av ren væren til den tiende sephira, den fysiske verden. Ellers så er vi jo i april som er årets måned nr. FIRE. Oversett ordet til engelsk…


21.04.2019, synkroniserte terrorangrep på Sri Lanka.

St. Anthony-kirken på Sri Lanka under angrep

Terrorangrepene på Sri Lanka inntraff 9 år og 11 måneder etter at borgerkrigen på Sri Lanka var over. Kilde

21. april i uke 16. og i Global måned 7 avsluttes påskeuken dessverre med en rekke bombeangrep under påskegudstjenesten i flere kirker og hoteller i hovedstaden Colombo og flere andre steder på Sri Lanka. Til nå er 290 døde, deriblant 3 av barna til Danmarks rikeste mann (Skjebnetall 16). RIP. Kilde

Uke 16 startet med brannen i katedralen Notre Dame i Paris hvor tårnet falt.

Tilfeldigvis ble statuer av de 12 disiplene og andre skatter hentet ut av katedralen i forbindelse med oppussingen 4 dager før brannen.

Mange har tatt bilder og mener de har sett Jesus i brannen i Notre Dame. Den hellige tornekronen, angivelig den Jesus bar langfredag dagen han ble drept er en av relikviene som ble reddet. Den blir vist frem i Notre Dame 2 ganger i året og skulle vises frem i dag på langfredag. Jeg la ut en liten påskenøtt på Facebook i forbindelse med brannen.

Påskenøtten.

I Forkynneren i gamle testamentet, kapittel 1, vers 9 står det skrevet:

«Det som har skjedd, skal atter skje, og det som ble gjort, skal gjøres på nytt. Intet er nytt under solen».

Tidens spiral

Vi er vant til å tenke tid lineært og er veldig fremtidsrettet. Her hintes det til at tid faktisk er syklisk/ sirkulær. Et slikt historiesyn betyr at alt som skjer i verden er en repetisjon av hendelser i fortiden, at alt som skjer i verden er en repetisjon av hendelser i fortiden. 

Hint: Skapelsen bygger på lyd og vibrasjoner, likt tiltrekker likt og tallet 9 står sentralt. Hvilken hendelse i fortiden sikter jeg til?

Svaret.

I går brant katedralen Notre Dame i Paris. Den var under restaurering da den tok fyr. Ser vi tilbake 36 år skjedde noenlunde det samme med en kirke med lignende navn. Notre Dame de Lourdes-kirken i Massachusetts i USA brant ned den 11.05.1982. Som Notre Dame i Frankrike var også den under restaurering da den tok fyr.

I tiden som går er 9 er det store fraktaltallet som ofte gir oss «kopi-hendelser», og 3+6=9.

Kilde

Brann i Notre Dame i Paris og Al Aqsa-moskeen i Israel samtidig.

Ikke et pip i vestlig media om dette, men samtidig som Notre Dame begynte å brenne på mandag så startet en brann i Jerusalem i Al Aqsa-moskeen. Den har som Notre Dame stor nasjonal og religiøs symbolkraft og mange venter på at det 3. tempelet skal bygges.  Brannen inntraff ved taket på bønnerommet Al Marwani og ble raskt slukket, ingen ble skadet.

Aktuell undervisningsartikkel på lenken

Interessante steder, med tanke på historien om tempelridderne som gravde i Jerusalem og kom tilbake til Frankrike med tempelriddernes skatt.

Ridderne bodde hovedsakelig inne Den hellige gravs kirke i Jerusalem hvor de gjorde en rekke utgravninger.

jack forbannelse

Det påstås at de i tillegg til rikdommer fant mytiske relikvier og den hellige gral.

Historien forteller også at de kom seg unna med «hemmeligheter» om kosmiske og religiøse tall, hellig geometri, astrologi, astrofysikk, osv.

Brannen inntraff 711 år siden tempelridderne ble arrestert.

Tempelridder-forbannelsen

Den 18. mars 1314, 7 år etter fredag den 13. oktober 1307 så ytret en døende mann som var i ferd med å bli brent på bålet nær Notre Dame en forbannelse mens flammene slikket han oppover føttene.

Ordene hans hjemsøker verden fortsatt. Mannen var Jacques de Molay og han var stormester i «De fattige riddere av Salomos tempel» Dette kan du lese mer om i artikkelen om Tempelriddernes-forbannelse.

Ellers har det vært masse angrep på katolske kirker i Frankrike den siste tiden. Et par dager etter disse brannene så ble også en mann med to bensinkanner arrestert utenfor St. Patrick’s Cathedral i New York.

En vegg i Pentecostal Holiness Church i Sør-Afrika kollapset skjærtorsdag 18. april og 13 mennesker omkom. Kilde

Lynnedslag på hellige Akropolis.

Ellers så ble 4 (FIRE) mennesker skadet onsdag i et kraftig lynnedslag i Akropolis. De skulle besøke den «Hellige steinen» og se på Parthenon-monumentet. Billettkontoret ble ødelagt i lynnedslaget og stedet ble evakuert. Kilde


Restene av Bjørn West-hytten. Kilde.

Langfredag-brannene i Bergen

«Det som har skjedd, skal atter skje, og det som ble gjort, skal gjøres på nytt. Intet er nytt under solen».

Tilbake til brannen i Bergen. I dag er det Langfredag og det brenner nok en gang i Bergen. Det har det gjort før på Langfredag.

«Langfredagsbrannen» 10. april 1925 brøt ut i Tonninggården på Strandsiden, og det meste av bebyggelsen på nedsiden av Strandgaten mellom Nykirkeallmenningen og Tollbodallmenningen ble ødelagt.

Bjørn West-hytten i Lindås kommune ikke langt fra Bergen brant også ned til grunnen Langfredag den 6.4.2012


Aktuell artikkel

Uke 16, det Hvite Hus og Donald Trump.

Ikke så rart at «Fire & Fury» Donald Trump som har tallet 16/7 som vokaltall og 34/7 som konsonanttall er i fokus i disse dager?

Kilde

Det Hvite hus har også adresse: The White House,
1600 (7) Pennsylvania Avenue NW
Washington, DC 20500 (7)

Torsdag i uke 16 på en Global dag 16 ble Mueller-etterforskningen offentliggjort. I følge norske medier som så altfor tydelig ikke er begeistret for presidenten kaster rapporten skygger over Trumps presidentskap.


Julian Assange fengslet rett før påske etter 7 år i Equadors ambassade.

Årets påskelam/offer?

Kilde
Forfattet 19/4-2019


Natt til lørdag 20/4.

Gatekunstneren AFK har hengt opp bildet av Julian Assange i Bergen på samme sted som bilde av Sylvi Listhaug ble hengt opp påskeaften i fjor.

Tittelen på bildet er «Den forfulgte».Motivet er Assange med en hette over hodet, rundt halsen henger en lapp med påskriften: «Free press». I tillegg er et kryss i kikkertsiktet rettet mot hjertet til Assange.

Kilde

Artikkelen oppdateres etterhvert. Ha en fortsatt fin påske.

Kommentarer er stengt.