FUGLEKVITTER ER BLODIG ALVOR!

Planters vekst er avhengig av fuglesang.

1
15407

Etter en lang vinter er fuglene klar for å kvitre til seg en make, men det er flere grunner til den intense kvitringen om våren. 

Skapelsen bygger på lyd, lys og vibrasjoner og lydvibrasjonene i fuglesangen fremme naturens vekst.

Den vakre kvitringen påvirker planter, trær og blomster til å stå opp fra vinterdvalen.

Ved daggry og skumring trenger plantene stimuleringen fra fuglenes sang fordi vibrasjonene setter i gang en kjemisk prosess som får plantene til å vokse.

Fugler reagerer (som oss) på det økende dagslyset om våren. Lys øker fuglenes testosteron-nivå, som igjen påvirker forplantingsadferden. 

Lyd sies å ha startet hele skapelses-prosessen fordi lyd skaper energi og materie om til form.


Spør gjøken!

Så litt moro. I gamle dager var gjøken kjent som spådomsfugl. Det foregikk slik:

Når man hører gjøken gale, skal man skynde seg å taust stille spørsmål som må formuleres slik at det blir besvart med et tall.

 • Eksempel: «Hvor mange år går det før jeg blir gift», hvor mange barn får jeg» m.m.
  Svaret er antall ganger gjøken galer. 4 ganger blir da til at om 4 år så blir gift eller du får 4 barn. Tier gjøken, betyr det at man ikke blir gift eller får barn osv.
 • Er du så heldig at du sitter under samme tre som gjøken skal visstnok spådommen slå enda mer til.
 • Første gangen du hører  den om våren er det viktig å finne ut hvilken himmelretning koko-et kommer fra. Nord-gjøk er sorg, sør-gjøk er dødens gjøk, øst-gjøk er trøste gjøk og vest-gjøk er best gjøk.

Det er nok lurt å ta svarene med en klype salt 🙂


Kilde

Studier på planter og musikk

Fugler er følsomme for støy på grunn av at de kommuniserer akustisk og naturlig nok  forstyrrer unaturlig støy trær og planters vekst. 

Støy påvirker fuglesang, men gjør det også vanskeligere for rovdyr å jakte. Industri-støy og vibrasjoner fra mobilmaster forstyrrer oppførselen til dyr, men også insekter som pollinerer planter og sprer frø. Det blir mindre trær, som igjen betyr mindre habitat for hundrevis av arter som er avhengige av trærne for å overleve. Det var denne gjensidige avhengigheten.

På vingården Paradiso di Frassina i Toscana i Italia bruker de klassisk musikk for bedre produksjonen. Prosjektet startet i 2001 som et forsøk på å holde skadedyr unna. De observerte at planter modnet raskere når de blir utsatt for beroligende lyder fra Mozart, Vivaldi, Haydn og Mahler.

I en serie med studier utført av Dorothy Retallack i Colorado demonstrerte hun virkningen forskjellige typer musikk har på  forskjellige potteplanter.

Eksperimentene foregikk under  strenge vitenskapelige forhold. Plantene ble oppbevart i store, lukkede kabinetter på hjul, hvor lys, temperatur og luft ble automatisk regulert.

Tre timer per dag med psykedelisk rock hindret veksten og ødela squashplanter, grønnplanter og mais på under fire uker.

Hun spilte forskjellig musikk for petuniaer, rock- og klassisk musikk.

Avisen ”The Denver Post” meldte:

 • Petuniaene som ble utsatt for rock nektet å blomstre.
 • De som lyttet til klassisk musikk utviklet seks vakre blomster.
 • Mot slutten av den andre uken lente petuniaene som ble utsatt for rock seg BORT FRA radioen og viste ujevn vekst.
 • Petuniaene som lyttet til klassisk musikk lente seg alle sammen MOT LYDEN.
 • Innen en måned var alle plantene som hadde blitt utsatt for rockemusikk dødd.

I et annet eksperiment utført over tre uker, spilte hun Led Zeppelin og Vanilla Fudge til en gruppe av bønner, squash, mais, clematis og praktspragle. Hun spilte også innovativ, atonal populærmusikk til en annen gruppe og ingenting for en tredje gruppe.

 • Plantene utsatt for Led Zeppelin og Vanilla Fudge LENTE SEG BORT FRA HØYTTALEREN. Etter tre uker var de innskrumpet og DØENDE.
 • Bønnene som var utsatt for den ’nye musikken’ lente seg 15 grader bort fra høyttaleren og hadde røtter av middels størrelse.
 • Plantene som hadde blitt etterlatt i stillhet hadde de lengste røttene og vokste høyest.
 • Videre oppdaget man at planter som man spilte rolig, klassisk musikk for ikke bare ble høyere enn plantene som ble etterlatt i stillhet, men de lente seg MOT HØYTTALEREN. 
 • Alle plantene som stod ved siden av rockemusikken LENTE SEG BORT FRA HØYTTALERENE og prøvde å komme seg bort fra musikken.

eggcelle

Samme prinsipp vedr. lyd råder i vår skapelse?

Hvordan finner menneskelige sædceller frem til egget? Blir sædcellene kjemisk tiltrukket av egget, eller har de andre måter å navigere på?

Slik jeg har skjønt det, så kvitrer/synger egget til sæden. Egget gir fra seg et «paringsrop/frekvens», og sædcellen som resonnerer best i henhold til kriteriene til sjelen som ønsker å bli født, finner raskest frem til eggets inviterende sang.  

Nedenfor en sang en mann lagde ut fra hvordan en gruppe fugler hadde plassert seg på  strengene.

Forfattet av: Åse Karin Steinsland, oppdatert 24.05.2018


Ser litt stressa ut det vannet utsatt for 440 Hz.

Relatert artikkel: «432 HZ, DEN GLEMTE HARMONISKE FREKVENS.»
440 Hz som musikkinstrumenter er innstilt på i dag er ute av synkronitet med resten av universets harmoniske musikk.

Vi er en del av universet, og jeg tror det er fundamentalt viktig at vi justerer oss tilbake til universets harmoniske toner skal vi klare å gjenopprette balanse og fred på jord.

Aktuelle artikler

DET VAKRE SOMMERFUGL-ALFABETET

WIFI, 5G, STRÅLING & DEN ELEKTROMAGNETISKE TÅKEN. 5G, et sakte Hiroshima?

 

Kilder:

Kommentarer er stengt.