FUGLEKVITTER ER BLODIG ALVOR. Bli spådd av gjøken!

Planters vekst er avhengig av fuglesang.

1
13233

hits

Etter en lang vinter er fuglene klar for å kvitre til seg en make, men det er flere grunner til den intense kvitringen om våren. 

Skapelsen bygger på lyd, lys og vibrasjoner og lydvibrasjonene i fuglesangen fremme veksten i naturen.

Den vakre kvitringen om våren påvirker planter, trær og blomster til å stå opp fra vinterdvalen.

Ved daggry og skumring trenger plantene stimuleringen fra fuglenes sang fordi vibrasjonene setter i gang en kjemisk prosess som får plantene til å vokse når de skal.

Fugler reagerer (som oss) på de økende dagslyset som følge av at dagene blir lengre om våren. Lyset øker fuglers testosteron-nivå som igjen påvirker forplantings-adferden. 

Lyd sies å ha startet hele skapelses-prosessen fordi lyd skaper energi og materie om til form.


Spør gjøken!

Så litt moro. I gamle dager var gjøken kjent som en spådomsfugl, og det foregikk slik:

Når man hører gjøken gale, skal man skynde seg å taust stille spørsmål som må formuleres slik at de blir besvart med et tall.
For eksempel: «Hvor mange år går det før jeg blir gift», hvor mange barn får jeg» m.m.
Svaret er det antall som gjøken galer. Galer den 4 ganger så går det 4 år til du blir gift eller du får 4 barn. Tier gjøken, så betyr det at man ikke blir gift eller får barn osv.
Er du så heldig at du sitter under samme tre som gjøken sitter i, så skal spådommen slå enda sikrere til.
Første gangen i året du hører gjøken gale, bør man heller ikke glemme å finne ut hvilken himmelretning han roper fra.
Nord-gjør er sorg gjøk sør-gjøk er dødens gjøk, øst-gjøk er trøste gjøk og vest-gjøk er best gjøk. Det er vel lurt å ta svarene med en klype salt 🙂


Kilde

Studier på planter og musikk

Fugler er følsomme for støy på grunn av sin akustisk kommunikasjon, og naturlig nok så forstyrrer menneskeskapt og unaturlig støy veksten til planter og trær.

Støy påvirker fuglesangen og det gjør det også vanskeligere for rovdyr å jakte. Industri-støy og mobilmaster forstyrrer oppførselen til dyr som pollinerer planter og sprer frø som igjen fører til f.eks. mindre trær som igjen betyr mindre habitat for hundrevis av arter som er avhengige av trærne for å overleve. Det var denne gjensidige avhengigheten.

På vingården Paradiso di Frassina i Toscana i Italia bruker dem klassisk musikk for bedre produksjonen. Prosjektet startet i 2001 som et forsøk på å holde skadedyr unna. De observerte at plantene modnet raskere når de blir utsatt for beroligende lyder fra Mozart, Vivaldi, Haydn og Mahler.

I en serie med studier utført av Dorothy Retallack fra Denver, Colorado demonstrerte de virkningen av forskjellige typer musikk på forskjellige potteplanter.

Eksperimentene foregikk under  kontrollerte og strenge vitenskapelige forhold. Plantene ble oppbevart i store, lukkede kabinetter på hjul, hvor lys, temperatur og luft ble automatisk regulert.

Tre timer per dag med psykedelisk rock hindret veksten og ødela squashplanter, grønnplanter og mais på under fire uker.

Hun spilte musikk fra to forskjellige radiostasjoner for to grupper petunia, den ene spilte rockemusikk og den andre spilte klassisk musikk.

Avisen ”The Denver Post” meldte:

  • Petuniaene som lyttet til rock nektet å blomstre.
  • De som lyttet til klassisk musikk utviklet seks vakre blomster.
  • Mot slutten av den andre uken, lente petuniaene som ble utsatt for rocke seg BORT FRA radioen og viste ujevn vekst.
  • Petuniaene som lyttet til klassisk musikk lente seg alle sammen MOT LYDEN.
  • Innen en måned var alle plantene som hadde blitt utsatt for rockemusikk døde.

I et annet eksperiment, utført over tre uker, spilte Dorothy musikk av Led Zeppelin og Vanilla Fudge til en gruppe av bønner, squash, mais, clematis og praktspragle. Hun spilte også innovativ, atonal populærmusikk til en annen gruppe. For å kontrollere, spilte hun ingenting til en tredje gruppe.

  • Innen ti dager kunne man se at plantene som hadde blitt utsatt for Led Zeppelin og Vanilla Fudge alle LENTE SEG BORT FRA HØYTTALEREN. Etter tre uker var de innskrumpet og DØENDE.
  • Bønnene som var utsatt for den ’nye musikken’ lente seg 15 grader bort fra høyttaleren og hadde røtter av middels størrelse.
  • Plantene som hadde blitt etterlatt i stillhet hadde de lengste røttene og vokste høyest.
  • Videre oppdaget man at planter som man spilte rolig, klassisk musikk for ikke bare ble høyere enn plantene som ble etterlatt i stillhet, men de lente seg MOT HØYTTALEREN. 
  • Alle plantene som stod ved siden av rockemusikken LENTE SEG BORT FRA HØYTTALERENE og prøvde å komme seg bort fra musikken.

eggcelle

Samme prinsipp vedr. lyd råder i vår skapelse?

Hvordan finner menneskelige sædceller frem til egget? Blir sædcellene kjemisk tiltrukket av egget, eller har de andre måter å navigere på?

Slik jeg har skjønt det, så kvitrer/synger egget til sæden. Egget gir fra seg et «paringsrop/frekvens», og sædcellen som resonnerer best i henhold til kriteriene til sjelen som ønsker å bli født, finner raskest frem til eggets inviterende sang.  

Nedenfor en sang en mann lagde ut fra hvordan en gruppe fugler hadde plassert seg på  strengene.

Forfattet av: Åse Karin Steinsland, oppdatert 24.05.2018


Ser litt stressa ut det vannet utsatt for 440 Hz.

Relatert artikkel: «432 HZ, DEN GLEMTE HARMONISKE FREKVENS.»
440 Hz som musikkinstrumenter er innstilt på i dag er ute av synkronitet med resten av universets harmoniske musikk.

Vi er en del av universet, og jeg tror det er fundamentalt viktig at vi justerer oss tilbake til universets harmoniske toner skal vi klare å gjenopprette balanse og fred på jord.

Aktuelle artikler

DET VAKRE SOMMERFUGL-ALFABETET

Kilder:

Hjem Blogg

Ingen artikler å vise