DAGENS TALL 30. DESEMBER. Global dag 1 og årets siste fullmåne.

0
1248

Det var fullmåne i natt kl. 02.42, dagen før vi skal feire overgangen til nytt kalenderår.

Først litt om dagens tall. Det finnes en rekke syklustall som påvirker oss individuelt til enhver tid. Det Globale dagstallet råder globalt /kollektivt og påvirker oss alle, og slik summeres det. (om Mestertallene 11,22,33  dukker opp i beregningsprosessen skal de ikke reduseres).

Barn som blir født i dag får Skjebnetall 1.
  • Dag 30=3+0=3
  • Mnd. Desember=12=1+2=3
  • År: 2+0+2+0=4
  • Vi summerer dag, mnd. og år: 3+3+4=1+0=Global dag 1

 

1 er tallet for nye begynnelser, og tallets kvaliteter gir en ny start og påfyll med energi og assosieres med inspirasjon, mot, originalitet, uavhengighet, aggressivitet, stolthet, ego og viljestyrke.

Energien er ambisiøs, oppfinnsom og ledende så vi har en fin dag å starte nye prosjekter, være bestemt og pågående, handle på nye ideer, stå opp for oss selv, lære nye ting og gripe fatt i prosjekter vi har utsatt.

Nye forfriskende innsikter og ideer kan dukke opp!

Kilde

Tallet inspirerer også til å ta vare på oss selv, så også en fin dag å starte treningsopplegg, rensekurer og osv.

Utstyrt med tallet er man selvstendig, konkurrerende, egenrådig og selvforsynt.

1 er også pionerens tall. De liker å være nyskapende, banebrytende og først ute på sine områder. Egenskaper som passer godt på polfareren Børge Ousland som nylig var på tidenes mest ekstreme polferd. Hans fødselsnavn er Børge Michael Jangaard Ousland og kalkulatoren viser at han har navnetall 55/10/1.

Flere artikler om tallet 1 finner du nederst på denne siden.

Hvorfor blir vi mer følsom rundt fullmåne?

Fullmåner representerer opplysning, fullførelse & avslutninger, helhet & fullkommenhet, styrke og åndelig kraft og effekten er sterkest 3 dager før og etter.

Månen påvirker flere av våre fysiske rytmer og denne gang står månen i vanntegnet Krepsen. Som andre vannholdige legemer påvirkes kroppen vår også av månen. Man blir ofte mer oppblåst i kroppen. Gikt og verketå fungerer godt som barometer fordi fordi kroppene våre består av over 70 % vann.

På samme måte virker fullmånen også inn på vannholdige moder jord med stormer, ras, springflo, jordskjelv og vulkanutbrudd.

Det var fullmåne den 26. desember 2004 da jordskjelv og tsunami slo til i Indonesia.

De siste dagene har det vært flere ødeleggende jordskjelv i Kroatia, her til lands har det i morgentimene vært et stort jordskred i Gjerdrum. 

Solens vær påvirker også og Spaceweather rapporterer at det er sjanser for økt geomagnetisk uro i dag 30. desember når en mindre strøm solvind treffer jordens magnetfelt.

Luna=måne. Det er ikke for ingenting at ordet «Lunatic» er knyttet til fullmånen. Slik det er med tidevannets flo og fjære er det også med følelsene våre. Følelser, minner og nedgravde traumer kommer til overflaten for å bli bearbeidet.

Månekreftene er på sitt sterkeste, intensiteten stiger og følelser kommer til overflaten. 

krangle

Vi får et ekstra puff som skaper endringer i situasjoner som har bygget seg opp.

Det er helt normalt med mer tankekjør og en følelse av usikkerhet disse dagene.

Man blir mer følsom og lettere opprørt. Kanskje følelsene vil i en helt annen retning enn fornuften. Det kan fort bli forvirrende, så forvent store svingninger. Det er ikke uvanlig med økt irritasjon, rastløshet, sterke følelsesutbrudd og økt kriminalitet disse dagene.

Mange merker en økning i energi, får problemer med å sove og opplever mer livaktige drømmer. La dem strømme fritt og skriv dem ned.

Det magiske 7-tallet er nært knyttet til  månens faser.

Husk å være snill med deg selv og andre og at du alltid er der du skal være. 

Numerisk sett er året som kommer  (Globalt år 5) veldig annerledes enn det vi er i ferd med å forlate (Globalt år 4). 5 er tallet for frihet og bevegelse. Fordypningsartikkel kommer.

Ha en fortreffelig uke og husk å telle til 10 🙂

Nysgjerrig på hva år 2021 har å by på?

tilbudanalyseny2017
Klikk på bildet for oversikt over analyser du kan bestille.