SUPER-FULLMÅNEVARSEL!

0
1999

Fullmånen i juni kalles «Jordbærmånen».

Det er også en superfullmåne, den er ekstra stor fordi den er nærmere jorden.

Månen hever og senker millioner av tonn med vann på jorden flere ganger i døgnet.

Superfullmåner pleier å påvirke oss ekstra sterkt, det medfører at faren for geomagnetisk aktivitet som jordskjelv og vulkanutbrudd øker på, det blir mer uberegnelig vær og ofte høyere tidevann.

Jeg har fått en del spørsmål vedr. det at det er fullmåne og at planetene er stilt opp på samme måte som den 26.12.2004 da jordskjelvet på over styrke 9 og den store tsunamien inntraff i Indonesia.

Vi er i et Globalt år 6, det var vi også i år 2004. Dvs. at vi er i et såkalt «Fraktalår» siden det er 9+9 år siden og da øker sjansene for at «lignende» hendelser kopieres inn igjen i virkeligheten. Nå har vi allerede hatt en større tsunami i år i forbindelse med det ultrasaftige vulkanutbruddet på Tonga den 15.1 for parallelle 151 dager siden… (Like tall i tid=Lignende hendelser i rom).

Nedenfor bilde av slik stjernehimmelen så ut i 2004, kontra i dag. Som vi ser så er de ikke helt parallelle, Merkur faller litt utenfor linjen.

Skal vi nå allikevel lete etter koblinger og synkroniteter i tall, har det denne 14. juni-dagen passert parallelle 4114 dager  siden kl. 14 den 11.3. for 11 år og 3 mnd. siden i 2011. Da inntraff det store jordskjelvet og tsunamien på over styrke 9 i Japan.

Slik så det ut på stjernehimmelen den 11.3.11 da tsunamien i Japan inntraff. Et tydelig kors på himmelen, og 11×3=33.

33-333 blir forbundet med oppvåkningen til Jona og hans 3-dager i hvalens mage som jeg nevnte i et Facebook-innlegg og 33-årige Jesus oppstandelse den 3 dagen, og det snakkes mye om hans tilbakekomst i disse dager i kristne miljøer.

Veldig artig at det samtidig finnes en solflekkgruppe som bærer «Oppstandelsestallet 3033″, den blir jordrettet om noen dager.

Og vedr. aktivitet solen, i går raslet hjertet en lang periode og ikke uventet dukket det opp mail fra Spaceweather senere på kvelden om en praktfull utblåsning på solen fra solflekk nr. 3032 som forstyrret radiosendinger over nevnte område, Japan og Sørøst-Asia. (Kilde).

Eksplosjonen og ettergløden varte i nesten 8 timer og en CME vil sneie jordens magnetosfære senere denne uken og kan produsere frem mindre geomagnetiske stormer (nordlys).

Fullmånen skjer i det fyrrige ildtegnet Skytten på Global dag 8.

14/5+6+2022/6=17/8. Som Skytten er 8-tallet er et direkte, produktivt, energisk handlingstall som liker å sette seg mål og få ting gjort. 8 er utholdende, direkte, ledende og modig med fokus på karriere, næringsliv, makt og penger.

8 er utholdende og sterkt både fysisk og psykisk, tallet forbedrer selvtillit og fokus og gir følelsen av at man kan klare ting man setter seg fore.

8-tallet er formet som et timeglass og det handler om balanse.

Tallet assosieres med karma og dynamikken bak årsak og virkning. Har man rent mel i posten har man ingenting å frykte fra 8. Alle tall har sine negative sider og i ubalanse kan 8 være bøllete og blir forbundet med frekkhet, korrupsjon og grådighet, (som jo i stor grad har ført verden ut i uføre den er i i dag).

Fullmånen egner seg for utvikling av psykiske evner, selv-innsikt og all slags magisk arbeid.

Alt går i skjer i sykluser, og fullmåner representerer total opplysning, helhet, fullkommenhet, styrke og åndelig kraft.

Dagene gir inspirasjon og mulighet til å feire livet, akseptere seg selv og føle seg hel. Kraften vår blir mer synlig og fremtredende, så generelt en fin periode for all slags kreative prosjekter.

Det er normalt med sterkere reaksjoner og følelsesutbrudd i dagene rundt fullmåne.

Våre kollektive reaksjoner i fullmåne-perioden blir mer følelsesbasert. Følelser brister og viser seg frem, på godt og på vondt.

Det renner lettere over og i ubalanse kan man fort bli mer masete, spent og følelsesmessig ustabil. Det øker sannsynligheten for konflikter. Er du i denne kategorien er det lurt å f.eks. unngå arrangementer og situasjoner hvor sånt kan bli trigget frem.

Fullmånen ladder følelsene våre, på godt og på vondt!

Følelser, minner og nedgravde traumer som har lagt skjult i oss kommer til overflaten for å bli bearbeidet. Mange blir mer høyspent og har problemer med å sove. Andre blir mer følsom og nærtagende og blir lettere opprørt.

Luna=Måne. Det er ikke for ingenting at ordet «Lunatic» knyttes til fullmånen.

Mennesker i ubalanse blir ofte enda mer ustabile og LUNEfulle. Det er lett å ty til selvbedrag om virkeligheten blir for brutal, så lurt å ikke utfordre skjebnen altfor mye. Kriminaliteten øker og det er flere innleggelser på sykehus.

Månen fornyer seg selv hver måned, det kan du også!

 Benytt dagene til å være ærlig med deg selv. Se på hva fullmånen kan avsløre om dine tema, hva du er klar til å transformere og gi slipp på. Og etterpå kan du være stolt over deg selv for at du var bevisst nok til ikke å repetere samme gamle leksa 🙂

Husk å verdsette deg selv for alt du har fått til!

Du allerede er en suksess!  Livet er rett og slett en serie med erfaringer, og du er alltid der du skal være. Det er feilene vi gjør vi lærer mest av, så takk deg selv for alle erfaringer du har fått og visdommen du har oppnådd! 

Husk at uansett hvor forskjellig vi mennesker er, så ser vi alle opp på samme måne. Er du hissig, husk å telle til 10 og vær tålmodig og snill med deg selv og andre.

Mer om ditt Numeriske tall-tema for år 2022 m.m. finner du på her.

Ha en fredelig fullmåne alle sammen 🙂

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Del din kommentar
Skriv inn ditt navn her