FULLMÅNEVARSEL!

0
1637

Fullmånen i oktober kaltes i gamle dager for «Hunters moon» eller «Jegermånen».

Folk forberedte seg på vintermånedene med jakt, slakting og konservering av kjøtt. I disse dager prepper folk av helt andre grunner…

Vedr. planeter i retrograd, nå har hele 4 begynt å gå direkte igjen! Merkur også og den råder over handel, kommunikasjon, trafikk og faktisk også lungene, og verden har fått smake på retrogradens effekt også denne gang med forsinkelser, osv.

Så etter hindringer og klabb og babb i lang tid vil nok verden begynne å gå mer på skinner igjen i tiden fremover.

Fullmåner representerer fullførelse, overganger og avslutninger.

Som andre vannholdige legemer påvirkes også vår kropp og vårt sinn av månens magnetisme. Slik det er med tidevannets flo og fjære det også med følelsene våre. Noen dager før- og etter fullmåne er energien på ett høydepunkt fordi måne-kreftene er på sitt sterkeste, intensiteten stiger og diverse popper til overflaten.

Fullmånen skjer i det fyrrige ildtegnet Væren på Global dag 8.

Som Væren er 8 er et direkte, produktivt, jordnært og energisk handlingstall som liker å sette seg mål og få ting gjort. 8 er utholdende, ledende og modig med fokus på karriere, næringsliv, makt og penger.

8 er utholdende og sterkt både fysisk og psykisk, tallet forbedrer selvtillit og fokus og gir følelsen av at man kan klare ting man setter seg fore.

Som Vekten handler 8-tallet som er formet som et timeglass også om balanse. Tallet assosieres med Saturn, karma og dynamikken bak årsak og virkning.

Har man rent mel i posten har man ingenting å frykte fra 8. Alle tall har sine negative sider og i ubalanse kan 8 være bøllete og blir forbundet med frekkhet, korrupsjon og grådighet, (som jo i stor grad har ført verden ut i uføre den er i i dag). Denne fullmånen er litt hissig og kan indikere konfrontasjoner.

Hunters moon får meg til å tenke på presidentsønn Hunter Biden og hans «Laptop from Hell». Det er også visepresident Kamala Harris 57-års dag i dag, hun har navnetall 8, kons. tall 8 og er i sitt Personlige år 8. Det blir interessant å se hva fullmånen vil få frem i lyset.

Månen hever og senker millioner av tonn med vann på jorden flere ganger i døgnet, og månens magnetisme hever også vannstanden i kroppen vår. På jordens overflate merkes effekten av månens magnetisme ved at den trekker mer i jorden.

Det medfører at blant annet jordskjelv-aktiviteten øker, det blir mer uberegnelig vær og høyere tidevann.

På samme måte er våre kollektive reaksjoner i fullmåne-perioden blir mer følelsesbasert. Følelser brister og viser seg frem, på godt og på vondt.

Fullmånen egner seg for utvikling av psykiske evner, selv-innsikt og all slags magisk arbeid.

Alt går i skjer i sykluser, det gjelder også vår bevissthetsutvikling. Fullmåner representerer total opplysning, helhet, fullkommenhet, styrke og åndelig kraft.

Dagene gir inspirasjon og mulighet til å feire livet, akseptere alle følelser og føle seg hel. Kraften vår blir mer synlig og fremtredende, så generelt en fin periode for all slags kreative prosjekter.

Det er normalt med sterkere reaksjoner og følelsesutbrudd i dagene rundt fullmåne.

Det renner lettere over og i ubalanse kan man fort bli mer masete, spent og følelsesmessig ustabil. Det øker sannsynligheten for konflikter. Er du i denne kategorien er det lurt å f.eks. unngå arrangementer og situasjoner hvor sånt kan bli trigget frem.

Fullmånen ladder følelsene våre, på godt og på vondt!

Følelser, minner og nedgravde traumer som har lagt skjult i oss kommer til overflaten for å bli bearbeidet. Mange er mer høyspent og har problemer med å sove. Andre er mer følsom og nærtagende og blir lettere opprørt.

Luna=Måne. Det er ikke for ingenting at ordet «Lunatic» knyttes til fullmånen.

Mennesker i ubalanse blir ofte enda mer ustabile og LUNEfulle. Det er lett å ty til selvbedrag om virkeligheten blir for brutal, så lurt å ikke utfordre skjebnen altfor mye. Kriminaliteten øker og det er flere innleggelser på sykehus.

Månen fornyer seg selv hver måned, det kan du også!

 Benytt dagene til å være ærlig med deg selv. Se på hva fullmånen kan avsløre om dine tema, hva du er klar til å transformere og gi slipp på. Og etterpå kan du være stolt over deg selv for at du var bevisst nok til ikke å repetere samme gamle leksa 🙂

Husk å verdsette deg selv for alt du har fått til!

Du allerede er en suksess!  Livet er rett og slett en serie med erfaringer, og du er alltid er der du skal være, uansett hva som har skjedd. Det er feilene vi gjør vi lærer mest av, så takk deg selv for alle erfaringer du har fått og visdommen du har oppnådd! 

Husk at uansett hvor forskjellig vi mennesker er, så ser vi alle opp på samme måne. Er du hissig, husk å telle til 10 og vær tålmodig og snill med deg selv og andre.

Mer om ditt Numeriske tall-tema for år 2021 m.m. finner du på her.

Ha en fredelig fullmåne alle sammen 🙂

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Del din kommentar
Skriv inn ditt navn her