LØRDAG, GLOBAL DAG 7 OG FULLMÅNE. Magi i luften!

1
26283

Hei alle sammen, håper dere har det fint!

I dag er det fullmåne kl. 13.30. i Jomfruen.

Det er den siste fullmånen i naturens årssyklus. Det betyr at vi nærmer vi oss naturens nyttår, dvs. jevndøgn, fuglesang og en ny vår!

Fullmånen inntreffer på en Global dag 7, og det passer bra fordi den inviterer oss å finpusse egenskaper knyttet til den analytiske, ryddige og gjennomtenkte Jomfruen.

  • Dag 24=2+4=6
  • Mnd. Februar=2
  • År 2024=2+0+2+4=8
  • D-M-Å: 6+2+8=16=1+6=Global dag 7.

7 er i den mentale triologi. Det er sinnets- og tankeevnens tall og symboliserer visdom, forskning, psykologi, mystikk, etterretning, metafysikk, spiritualitet, profeti, den indre verden m.m.

7 er detektiven som liker å avdekke hemmeligheter og avsløre skjulte ting og tallet oppfordrer oss alle til å stille spørsmål og skjelne mellom sannheter og usannheter.

Fullmåner, en fin tid å gjøre opp status.

De representerer tidens fylde og fullføring og flombelysningen har en tendens til å få skjulte ting frem i lyset. Og når ting blir tydeligere, ja da blir det også enklere å ta avgjørelser. Jomfruens tema er også helse, som det jo skrives mye om i disse dager. Her en artikkel fra Washington Post.

Årets første formørkelsessesong er kun uker unna og de tvinger ting mer ting frem, så lurt å være bevisst og litt i forkant 🙂

Reflekter, rydd, få ting gjort, grip fatt i følelser og utsatte prosjekter. Fullfør ting du har utsatt.


Hva sier solen? Kraftigste X-utbrudd på 77 måneder! (kalk).

Det putrer godt på solen nå med saftige utbrudd så og si daglig, og når det smeller på solen, da smeller det ofte på jorden. Satellitter og elektronikk er også utsatt.

For noen dager siden inntraff det 3 stk X-utbrudd og blant den inneværende solsyklus kraftigste blitz på X 6,3 fra den gigantiske solflekken AR3590. Som du ser på bildet inntraff den kraftigste torsdag den 22.2.24 rundt kl. 22.

V=bokstav nr. 22, V for Valencia.

Symbolikk, 2+2=4. Si ordet «fire» på engelsk? 2 boligblokker brant ned kvelden den 22.2. i den verste brann-tragedien i Valencias historie, RIP.

Mestertallene 11,22 og 33 forsterker kraften i både personer, datoer og hendelser merket med tallet.

(Spania ble rammet av et terrorangrep 22. mars 2004. Norge ble også rammet den 22. juli).

Vedr brannen i Valencia, mange trekker paralleller til 14.6.17 og Greenfell Tower-blokken på 24 etasjer som brant opp i London. Denne brannen startet på grunn av problemer med elektronikk og blokken brant fort opp på grunn av dårlige materialer (kilde). Teller vi dager mellom disse to lignende boligblokk-brannene så gikk det:

2444 dager mellom. (80 måneder og 8 dager).

Vedr. satellitter, over dammen sammenfalt solblitzene med et et 12-timers brudd AT&Ts mobiltelefonnettverk som påvirket titusenvis av amerikanere. Ser vi tilbake i tid, i årets 2. måned i år 2022 for 2 år siden mistet SpaceX over 40 satellitter i en geomagnetisk storm.

Her en rapport fra Suspicious Observers vedr. de saftige utbruddene torsdag, 77 måneder etter dette på X 9.3 den 6.9.2017.

Spaceweather skriver at vi kan få flere X-utbrudd i helgen. Du kan lese mer om solens påvirkning på oss her.


Hvorfor blir vi mer følsom rundt fullmåne?

Symbolsk representerer solen ånd, månen er sjel & forbindelsesleddet mellom ånden og materien (jorden).

Fullmånen gir inspirasjon og en mulighet til å feire livet, akseptere alle følelser og føle oss hel.

Månen er forbundet med elementet vann, følelser og åndelighet. På jordens overflate merkes effekten av magnetismen ved at den trekker mer i jorden, geologisk aktivitet øker, det blir mer uberegnelig vær og høyere tidevann. Og slik det er med tidevannets flo og fjære er det også med følelsene våre. Følelser, minner og nedgravde traumer som har lagt skjult kommer til overflaten for å bli belyst.

krangle

Månemagnetismen er på sterkeste, intensiteten stiger og følelser kommer til overflaten.

Mange blir mer energisk, rastløs og oppspilt og har problemer med søvnen. Noen blir mer sint og nedstemt og det er ikke uvanlig med sterkere reaksjoner og utbrudd i dagene rundt fullmånen.

Statistikker viser også at de fleste elgpåkjørsler skjer ved fullmåne, det er da de legger ut på sine vandringer. VG rapporterte at en motorsyklist kolliderte med en elg under en fullmåne.

Luna=Måne. Ordet «Lunatic» er knyttet til fullmånen.

Kriminalitet og rastløshet øker blant psykiatriske pasienter, skoleelever blir mer urolig. I følge gammel folketro hindrer fullmånen blodet i å koagulere skikkelig. Det sies det er flere innleggelser på sykehus og at blodet flyter mer under operasjoner. Mange får mer vann i kroppen, man blir mer oppblåst og mer stiv og støl i kroppen.

Vær åpen for hva fullmånen har å tilby, selv om du går gjennom en slags rensing /frigjøring /avslutning.

Husk å telle til 10 og å være tålmodig med deg selv og andre. Da ønsker jeg deg en nydelig fullmånehelg 🙂

  • Vil du vite mer om hva tallene avslører om ditt personlige tema for år 2024 m.m. finner du mer info her.

 Nysgjerrig på år 2024-2025? Nå har jeg tilbud!

Klikk på bildet for oversikt over analyser du kan bestille.


Aktuell artikkel

MÅNEMAGI & NEDBØR, BARNS KJØNN OG FØDSLER (A).

Kommentarer er stengt.