GJENOPPDAGELSEN AV GRAVITASJONS-BØLGER, VITENSKAPENS HELLIGE GRAL

0
3335

I forbindelse med forskningsverdenens «nye» oppdagelse av gravitasjonsbølger brukes det store ord.

«Himmelen blir aldri den samme. Forskerne har omsatt bølgene til lyd, noe Einstein selv aldri trodde skulle bli mulig. Inntil nå har vi bare sett opp på himmelen og vi kunne ikke høre musikken.

G=Gravitasjon & Geometri
G=Gravitasjon & Geometri

En forskningsnyhet av en slik dimensjon at man kanskje bare en gang i livet får oppleve det. Andre internasjonalt kjente forskere sammenligner oppdagelsen med at Galileo Galilei på 1600-tallet begynte å observere planetene med teleskop. Andre kaller det «vitenskapens hellige gral».

Dahle sier det ikke nødvendigvis finnes umiddelbare praktiske anvendelser ved oppdagelsen, men at den legger grunnlaget for ny kunnskap om universet».  Lenke


Vel, det er IKKE noe ny oppdagelse. Det handler om å gjenoppdage. For flere tusen år siden så levde Numerologiens far Pythagoras og hans læresetning er svært sentral i geometri.
Han mente at hele universet var musikalsk og det var han som kom opp med teorien om «Sfærenes musikk».

frontmatEinstein studerte Pythagoras. Skapelsen bygger på lyd og vibrasjoner, og med vitenskapen Numerologi så gjorde han disse lydvibrasjonene om til tall. Han lærte oss at alle planetene i vårt solsystem utstråler sin unike lyd-vibrasjon, og at hvert individ var en særegen toneart/vibrasjon. Ved hjelp av Numerologi oversatte han disse vibrasjonene til tall.

Pythagoras mente at den synlige verden er et uttrykk for geometri, tall og tallforhold, og at tall utgjør kjernen i tilværelsen og at alle tall har usynlige åndelige unike egenskaper. Om man kjente til hvilke tall som dannet en persons vibrerende energi, ville man forstå vedkommendes egenskaper og liv.

Oppdatering 10/7-2019! Nå undersøker forskere muligheten for at mørkt materiale er en ren geometrisk effekt, snarere enn en partikkel eller en kompakt gjenstand. Kilde

Det begynner å bli ordentlig interessant. Dagens forskere må snart bite i det sure eple og anerkjenne numerologi som vitenskap igjen? Men, først må de klare å oversette lydbølgene til tall. Spennende tider 🙂

Aktuelle artikler

Forfattet av: Åse Steinsland, 12.02.2016