DAGENS TALL FREDAG 22. MARS. Global dag 33.

2
12629

Jeg legger ut dagens tall stort sett hver dag. En grei måte å lære litt om kvalitetene i hvert enkelt tall og om Pythagoras foretrukne metode.

Det finnes en rekke syklustall som påvirker oss individuelt, det Globale dagstallet råder globalt /kollektivt og påvirker oss alle. Slik summeres det i henhold til metoden. (Mestertall skal ikke reduseres når de dukker opp i beregningsprosessen).

Barn født i dag får Skjebnetall 33/6. 
  • Dag 22=22
  • Mnd. Mars=3
  • År 2024=2+0+2+4=8
  • Vi summerer dag, mnd. og år: 22+3+8=Global dag 33/6.

Vi har en potent dag i dag med alle mestertallene på jobb!

Vi er i mars som er en Global måned 11, det er den 22. og det er en Globalt dag 33, det sjeldneste av alle tall.

Mestertall forsterker energien i både personer, datoer og hendelser som bærer tallet.

33 er i den kreative triologi og inspirerer, helbreder, løfter- og opplyser.

Personer påvirket av tallet er naturlige healere med mye medfølelse, empati og intuisjon. De trekkes ofte mot karrierer innenfor kunst eller som involverer å hjelpe andre som lærere, rådgivere eller annet sosialt arbeid. Slår potensialet ut i full blomst legger man personlige og egoistiske ambisjoner på hylla, bruker energien på å løfte menneskeheten og leverer åndelig rikdom, opplysning og helbredelse til verden.

33 representerer også transformasjon av det fysiske menneske til det guddommelige mennesket.

Kilde

Jesus var 33 år da han døde på korset og stod opp igjen etter 3 dager, han underviser verden enda. Foredragsholder Jon Schau er kodet med 33/6 som Skjebnetall og 11/2 som Navnetall. Også han overskred materiens verden da han stod opp igjen fra de døde. Han bruker tiden på å reise rundt og fortelle om sin nær døden opplevelse. Marion Dampier-Jeans har Skjebnetall 33/6, hun kommuniserte med døde allerede som 3-åring.

De klarsynte mediumene Lisa Williams og Tyler Henry Koelewyn har Konsonanttall 33/6. Sistnevnte har Vokaltall 11/2 og Navnetall 8 og er kjent for serie «Life After Death with Tyler Henry», kilde

Alle tall har positive og negative sider. Tallet har i seg en sterk magnetisme som kan frembringe ekstreme situasjoner, på godt og på ondt.

Oppdatering: Datoer med mestertall står dessverre også ofte frem vedr. terrorangrep. 22/7-2011 da terrorangrepet inntraff i Norge var også en 33-dag, i dag kom nok et terrorangrep, denne gangen i Russland med 93 drepte. RIP (kilde).

Kilde

Symbolikken i «De 33».

Totalt 33 gruvearbeiderne ble innesperret i en gruve i Chile i år 2010, som var et Globalt år 3.

Hele verden fulgte med på redningsaksjonen. Alle 33 overlevde, og det tok 33 dager å nå gjennom og få de ut så tallet ble magisk for dem. Det er utgitt både film og bøker om hendelsen.

Ha en fredelig helg alle sammen!

Flere artikler om tallet 33 finner du her.


 

Klikk på bildet for oversikt over Numerologiske analyser du kan bestille.

Kommentarer er stengt.