TALLENE BAK HEALER OG DYRETOLK SISSEL GRANA.

0
1543

På disse sidene analyserer vi kjente mennesker for at du skal få en dypere forståelse for Numerologi.

Vi ser nærmere tallene bak spesialpedagog, hundetrener, ride instruktør, dyretolk, healer og sjaman Sissel Grana.

Sissel er gift med Paal og ekteparet bor i Tønsberg. De har to sønner og et fosterbarn og så deler de naturligvis hjemmet sitt med katter og hunder.

Sissels bakgrunn. «Man skal tidlig krøkes».

Hun forteller at hun vokste opp i en stabil, trygg og god familie som yngstemann i en søskenflokk på 4. Hun ble tidlig knyttet til dyr, hjemme hadde de katt og besteforeldrene hadde bondegård. Sissel har alltid vært en dyrejente, nå venninnene passet unger, da passet hun dyr og hester.

Hun er glad i å lære, og sier at hadde hun fått lønn for å studere så kunne hun blitt evighetsstudent.

Sissel kombinerer spiritualitet og kunnskap og har en bred utdannelse, blant annet 7 år med universitetsstudier (biologi, norsk, sosial-antropologi, pedagogikk og spesialpedagogikk). I tillegg er hun utdannet enhetsterapeut, hundetrener og rideinstruktør og har kurs i regresjonsterapi, dyrekommunikasjon, healing og mediumskap.

Etter universitetsutdannelsen jobbet hun som leder og spesialpedagog på div. skoler i mange år. I tillegg har hun jobbet med hest på heltid i 2 år og på gård i New Zealand med kveg, hester og sauer.

I 2004 da hun gikk på hundetrenerskole oppsøkte en skeptisk Sissel en svensk dyretolk med hunden sin Bonnie. Hunden formidlet til dyretolken at Sissel hadde forandret seg den siste tiden, hun var sur og vanskelig og det var fordi hun var gravid, men at hun kom til å bli seg selv igjen etter fødselen.

Sissel var tidlig i svangerskapet og det var hemmelig. Paret hadde knapt informert sine nærmeste om graviditeten! Hvordan i all verden kunne Bonnie vite det?

Etter denne episoden forsto Sissel hvor mye dyr faktisk forstår, at de har følelser akkurat som oss og hun bestemte seg for å bli dyretolk selv.

Etter læretiden og kurset i 2004 begynte hun å ta oppdrag som dyretolk, ved siden av full jobb som avdelingsleder i skolen. Det tok fort av, hun fikk lange ventelister og tre år senere var hun i gang som dyretolker på heltid. Vi ser nærmere på hva tallene avslører.

Sissels Fødselsdata & Personlige tall

En analyse gjøres alltid på fullt fødselsnavn og fødselsdato og det er viktig å bruke riktig beregningsmetode for å komme frem til riktig sammensatt tall.

  • Fødselsnavn: Sissel Voll
  • Fødselsdato: 21.5.1970
  • Navnetall: 9
  • Vokaltall: 11/2
  • Konsonanttall: 7
  • Skjebnetall: 16/7
  • Fødselsdato: 21
  • 1. Utviklingstrinn: 8

Navnetall 9. Dette er universets tall og er i den kreative triologi. I analysen står det at hun har en sterk kraft i seg og det er viktig at hun utvikler en eller annen form for åndelighet for å få fred i sjelen.

Det er fullbyrdelsens tall, stikkord er nestekjærlighet, sosial samvittighet og medfølelse og mange 9-ere er å finne i yrker eller bevegelser som jobber for en bedre verden, eller som velgjører for andre. Mange jobber også med mennesker som har falt utenfor systemet på en eller annen måte. (Det passer jo bra på spesialpedagogen).

Vokaltall 11/2. Kalles også sjeletall. Et Mestertall indikerer ofte at det er snakk om en eldre esoterisk trent sjel. I Mestertallet 11/2, eller 1+1=2 er ånd og materie forent og tallet forsterker intuisjon, fantasi, kan gi livaktige drømmer, forvarsler m.m., derfor omtales det som «Den spirituelle budbringer» og «De synskes tall», man evner å ta inn informasjon fra andre plan. Allerede som barn var hennes forståelse stor.

Sissel forteller at hun som barn sanset energi som for andre var usynlig. Hun visste ofte hva som skulle skje i fremtiden. Kommunikasjon med mennesker opplevde hun ofte som vanskelig fordi hun fanget opp det som ikke blir sagt med ord. Som hun sier: «Så mange ivaretar fasaden og prater i vei om hvor bra de har det, og så kjente jeg at det som ble sagt med ord og det som ble sagt telepatisk ikke stemte overens.»

11-ere trenger ofte litt tid, eller gode røtter før de slår ut i full blomst.

Jeg var voksen før jeg forstod at jeg kommuniserte med dyr på et dypere plan enn normalt.

Dyr formidler også mye viktig informasjon om eierne. Sissel forteller at hun ikke bare snakker med dyr. Ofte kan også avdøde slektninger komme inn i samtalen med beskjeder fra andre siden.

Hun er original, idealistisk og sensitiv og har medfødte synske/telepatiske healing- evner hun kan utvikle videre for å hjelpe andre (som hun jo har gjort). Mer utradisjonelle former for healing er blant tallets spesialiteter og hun kan ha et stort ønske om å bli opplyst.

Konsonanttall 7 & Skjebnetall 7. Dette var Pythagoras favoritt-tall og er tallet for forskeren/  mystikeren/ metafysikeren. Tallet assosieres med den indre verden, psykologi, telepati, profeti, åndelige studier, etterretning, å avdekke sannheter m.m. Påvirket av tallet liker man å grave, mange bruker masse tid på å søke etter meningen med livet.

7-tallet gjør at hun utstråler en viss ro og hun har en naturlig beroligende, healende effekt på andre, spesielt nervøse mennesker. (Sikkert en evne som kommer til nytte på nervøse dyr også).

Kvalitetene i mestertallet 11 sammen med forskeren og mystikertallet 7 skaper ofte eksentriske personer med «rare evner» som bruker intuisjon i kombinasjon med vitenskap, de utforsker og virkeliggjør nye teorier og filosofier.

Mange 7-ere er filosofer, analytikere og tenkere som ender opp som lærer eller terapeut, en fin måte å dele sin kunnskap og visdom med andre. Å ha to like tall i tallkartet slik hun har forsterker egenskapen i tallet. (Dyretolken Anna Breutenbach har også to 7-tall i sitt tallkart). Skjebnetallet bestemmer over egenskaper man skal utvikle mer denne gangen, hvilken retning man bør ta og Sissel har også 7 som Skjebnetall. Dvs. at hun skal utvikle sin egen tro og bruke sin medfødte visdom og kunnskap for å vise andre vei, og slik ble det 🙂

Som vi ser på listen nedenfor er hun i godt selskap. Skapelsen bygger på lyd og vibrasjoner som aktivert i oss via fødselsdataene våre, og vibrasjonene oversettes til tall med Numerologi. De fleste healere er også klarsynte og vice-versa.

Sissel har skrevet boken «Dyrekommunikasjon – når dyrene får en stemme» og i disse dager holder hun på med ny bok.

I dag driver hun Norges største dyretolkskole og utdannelsen er nettbasert. Mange veterinærer har også gått på kurs hos henne. I tillegg gir hun dyretolknings-konsultasjoner over telefon. Jeg ønsker Sissel masse lykke til!

Her et ferskt intervju med Sissel på podcasten Uhøytidelig spirituell.

Vil du ha kontakt med Sissel? Du finner hennes hjemmeside her, https://sisselgrana.no 

Facebooksiden hennes finner du her,  https://www.facebook.com/SisselGrana/

Artikkel om Sissel og hvordan hun reddet hesten Hurricane,  https://www.klikk.no/produkthjemmesider/hjemmet/sissel-snakker-telepatisk-med-dyr-3206387


 

Hvem vet – kanskje du også har evner du aldri har vært bevisst? Du finner oversikt over Personlighetsanalyser du kan bestille her

Relaterte artikler

MILJØVERNER OG DYREELSKER STEVE IRWINS TALL (A)