Helbrederen Cecilie Violett Beyer

Cecilie fjernhealer og formidler budskap fra den andre siden.

0
14175

Jeg har periodevis vært plaget med mye hodepine de siste 15 år etter mye jobb foran PC.

Etter en samtale med fjernhealeren Cecilie Violett Beyer, så bestemte jeg meg for å la henne fjern-heale meg. 

Jeg har opp gjennom årene klart å holde hodepine-anfallene i sjakk ved å gå til både naprapat og kiropraktor. Dette har ikke hjulpet særlig den siste gangen, så hvorfor la noe være uprøvd?

Jeg har til nå hatt flere healing-timer med Cecilie som har foregått over en måneds tid.

Jeg hadde ett mildt anfall etter den første timen, men har siden dette vært fri for hodepine og kan derfor anbefale henne på det varmeste!


Cecilies tall

Jeg ble  nysgjerrig på hennes tall, og har fått hennes tillatelse til å skrive litt om hennes tall.

Cecilies fødselsdata og Personlige tall

  • Fødselsnavn: Cecilie Violett Johannesen
  • Fødselsdato: 12.03.1971
  • Navnetall: 11/2
  • Vokaltall: 11/2
  • Konsonant-tall: 27/9
  • Skjebnetall: 15/6

En numerologisk analyse skal alltid gjøres på fulllt fødselsnavn.

Vi ser at Cecilie har mestertallet 11 kodet to ganger blant sine kjernetall, både som navnetall og vokaltall. Det å ha samme tall dobbelt opp er med å forsterke tallets iboende kvaliteter ytterligere.

Navnetallet avslører ofte noe om hvilken yrkesretning vi velger, og mange som er kodet med navnetall 11/2 ender opp som terapeuter, synske, medisinsk intuitive, psykologer, tolkere, rådgivere, healere, forhandlere eller meklere.

Tallet 11 omtales også som de synskes tall og den spirituelle budbringer.

Cecilie har sett lysvesen siden hun var liten, og er vel slik jeg ser det både synsk, har healing evner og er medisinsk intuitiv. Fra avstand ser hun deg og kroppen din som hun er tilstede i samme rom.

Flere kjente synske & healere er under påvirkning av tallet, både den kjente Snåsamannen og Gro-Helen Tørum.

Påvirket av tallet 11 så utstråler tallet egenskaper som gjør at en person virker imøtekommende, varm, vennlig og sjenerøs, og man liker å hjelpe andre. (Og det er hun).

11 er tallet for megleren, og å formidle budskap fra den andre siden er på en måte å «megle» mellom dimensjoner.

Som mange andre påvirket av det høy-sensitive tallet 11, så har hun også opplevd å ha problemer med å skille mellom sin egen og andres smerte (derfor blir mange påvirket av tallet som ikke har forståelse for tallenes kvaliteter og påvirkning også ofte litt hypokondere).

Hun følte en periode hun sugde til seg alt av sorg og smerte og måtte trekke seg unna. Hun ba om hjelp, og ble så guidet av lysvesen fra «den andre siden». Hun fikk videre leksjoner fra disse lysvesene om healing-metoden hun benytter seg av i dag.

Cecilie er født den 12.3., reduserer vi tallet 12 kan vi skrive 3:3. Tallet 33 er tallet for mesterhealeren og mesterlæreren. Hun har skjebnetall 15/6 og skal da denne gangen blant annet utvikle og balansere den iboende evnen hun har til å hjelpe andre ytterligere.


Hvordan fungerer healingen?

Når hun har lokalisert deg så leviterer hun. Hennes fysiske kropp er her, men hennes bevissthet går opp til et nivå hvor Kristus-energien befinner seg, her er det forskjellige lysvesen hun samarbeider med.

De kommuniserer sammen for å finne beste løsning for personen som skal helbredes, så dras de ned til kroppen i et slags (interessant nok) magnetfelt og kobler seg til personen som skal helbredes.

Hun holder også helgekurs som hun har kanalisert. Der lærer du teknikker på å heale deg selv og andre. På kurset går hun gjennom forskjellige nivåer for å oppnå kontakt som  praktiseres gjennom øvelser, og det trengs ingen forkunnskaper.

Cecilie har mange gode tilbakemeldinger både på klarsyn og på healing. Du kan lese mer om Cecilie, tilbakemeldinger og mer om hennes metode på denne lenken.

Kontaktinformasjon finner du på hennes  Facebook-side.

Forfattet av: Åse Steinsland 07.03.2018


Andre lenker & relaterte artikler

SNÅSAMANNENS TALL.

GRO-HELEN TØRUMS MØTE MED NUMEROLOGI.