NAZCALINJENE OG ANDRE HELLERISTNINGER. Romkart (A)

0
386
De berømte Nazcalinjene i Peru.

Sett fra luften viser de opptil 370 meter lange imponerende linjene geometriske figurer og dyrefigurer spredd utover terrenget på et 520 kvadratkilometer stort område mellom Stillehavet og Andesfjellene.

Forskerne tror nå figurene har fungert som en slags type veimarkør for å geleide reisende til rituelle samlingssteder. Jeg er forsåvidt enig i det, men jeg tror vi har vært svært så avansert i tidligere tider. Jeg tror linjene fungerte var/er kart for romreisende, at disse samlingsstedene ikke nødvendigvis er på jorden. Det samme tror jeg om mange av våre norske helleristninger og egyptiske hieroglyfer.

Solen, en portal?

La oss du levde i en mer avansert tidsalder og du ville legge igjen kunnskap for fremtidige generasjoner som måtte starte helt på?

Hvilket språk hadde du brukt? Jo, symbolspråket. Jeg har tidligere skrevet om en 7000 år gammel flyplass. I september 2016 fikk mange journalister seg et lite sjokk da samferdselsminister Kazem Finjan i Iran kunngjorde samtidig at jordens eldste flyplass ble bygget for 7000 år siden i samme område som den nye skal bygges. Han uttalte at dengang så ble den også brukt til interplanetariske reiser og utforskning av verdensrommet. Han hevdet også at sumererne fikk hjelp av utenomjordiske til å utvikle romstasjonen og at de utforsket verdensrommet og reiste til planetene Nibiru og Pluto.

Nå har det vært mange observasjoner av flyvende objekter som kommer ut av solen. Ta et søk på youtube.

I denne artikkelen fra Space.com skriver de om magnetiske portaler (tenk rørledninger) som åpner seg hvert 8 minutt og kobler jorden til solen.

The Gate of the Sun

er en megalittisk steinportal som befinner seg i Sør-Amerika Bolivia nær Titicacasjøen. Den er 3 meter høy og 4 meter bred. Det finnes mange slike rundt omkring. Kilde

La oss anta at solen er en portal og at koronale hull eller visse geometriske datoer som jevndøgn og solverv skaper riktige forutsetninger og åpninger i solportalen.

En av figurene i Nasza er edderkoppen, og den ligner andre figurer funnet i kalendere og andre  objekter i samme verdensdel.  La oss anta at hodet på edderkoppen beskriver solen, da får vi følgende kart eller veimarkør. 

Nedenfor beskrivelse for romreisen og en vei ut om man tar av til høyre i 2. foten. Edderkoppen går igjen i en rekke kompass 🙂

Og nei, bildet ovenfor er ikke av en ufo, men det galaktiske planet. (Sjekk)
Helleristninger. Dyrene representerer dyrene i Zodiaken?
Leoparden med sine flekker representerer stjernehimmelen. 
Kilder