7000 ÅR GAMMEL FLYPLASS I IRAK?

0
5657

Journalister fikk seg litt av et sjokk i forbindelse med en pressekonferanse i slutten av september 2016 vedr. bygging av ny flyplass Irak.

Samferdselsminister Kazem Finjan i Iran kunngjorde samtidig at jordens eldste flyplass ble bygget for 7000 år siden i samme område som den nye skal bygges.

Han uttalte også at dengang så ble den også brukt til interplanetariske reiser og utforskning av verdensrommet.

Nedenfor pressekonferansen.

Han hevdet også at sumererne som bodde i Mesopotamia fikk hjelp av utenomjordiske til å utvikle romstasjonen og at de utforsket verdensrommet og reiste til planetene Nibiru og Pluto.
sumerisk tavle1
Sumerisk tavle

Ha sa også at stedet er spesielt og fortsatt er den tryggeste plassen for landing og takeoff for fly på grunn av gunstige atmosfæriske forhold. Han la også til at han trodde sumererne visste dette og derfor valgte denne plasseringen for sine reiser til andre planeter.

Samferdselsminister Finjan er overbevist om at han har bevis for sine teorier og henviste til den sumeriske historikeren Zecharia Sitchin og forfatteren Samuel Kramer og hans bok «Historien begynner i Sumer «som formidler det samme, at den første flyplassen på jorden befant seg i el Naciria.

Oldtidens Sumer kalles menneskehetens vugge og ligger langs den 33. parallell.
Sumer kalles menneskehetens vugge og ligger langs den 33. parallell.

Sumeriske tavler avslører som kjent at dette var en høyt utviklet sivilisasjon som hadde kunnskap om solsystemet  som vi først fikk kjennskap til tusenvis av år etter dem. Pluto ble først oppdaget i 1930. I filmen ser du også at han uttaler at NASA  for dager siden hadde bekreftet Nibiru eksistens.

Relaterte artikler

Sumer – Guds portal. Sumeriske tavler avslører alt fra utenomjordisk besøk, ufoer og anti-gravitasjonsteknologi, stjerneportaler og healingmaskiner.

Fant de Gilamesh grav?

Er det som blir presentert som kriger mellom konkurrerende nasjoner, religioner og verdier, egentlig en strategisk krig hvor verdifulle fortidsminner blir ødelagt og bortgjemt, for at menneskeheten ikke skal minnes på hvem- og hva vi egentlig er? Dette kan du lese mer om i artikkelen under.

HEMMELIGHETER FRA SUMER, «GUDS PORTAL».

PLANET X / NIBIRU.

Nibiru sies å ha en omløpstid på 3600 år (3+6=9). Teller vi tilbake i tid så avslører geologiske rapporter og andre skrifter at jorden gikk gjennom naturkatastrofer og kraftige jordskjelv – for 3600 år siden.  Undervisningsartikkel på lenken under.

 

PLANET X / PLANET 9 / NIBIRU. Er den tilbake? (A)

Forfattet: 7. oktober 2016, Åse Steinsland

Kilde

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3826663/Iraq-s-transport-minister-Kazem-Finjan-declares-country-s-new-airport-built-site-7-000-year-old-alien-interplanetary-spaceship-launcher.html