SKJULT FORSKNING PÅ SØVN-PARALYSE OG ANDRE SPIRITUELLE FENOMENER.

Hvor mange har opplevd å våkne opp, lys våken men ute av stand til å bevege seg eller snakke?Og hvorfor foregår det så så ekstremt mye klassifisert forskning på disse latterliggjorte fenomenene?

1
16431

Hvor mange har opplevd å våkne opp, man er våken men ute av stand til å bevege seg eller snakke?

sovnparalyse4Hvis det har skjedd deg er du ikke alene. Det kalles søvnparalyse. Ofte skjer det i det du holder på å sovne eller er i ferd med å våkne.

Mange føler, ser og hører tilstedeværelse av ukjente vesener av forskjellig art og opplever høye ringe-lyder eller frekvenslignende & mekaniske lyder. Andre igjen rapporterer at de forlater kroppen og får de mest utrolige opplevelser og innsikter, men de fleste opplever søvnparalyse som både truende svært traumatisk.

Oppdatering juli 2022, av-klassifisert CIA-dokument om «Gateway-prosessen», ut av kroppen-opplevelser og  tidsreiser.

Selv om slike opplevelser stort sett er slettet fra vårt kulturelle repertoar er ikke søvnparalyse, ut av kroppen-opplevelser, nær døden opplevelser, klarsyn noe nytt, det har blitt rapportert siden tidenes morgen.

Nye kvantevitenskapelige studier avslører at det finnes verdener som blander seg i vår verden (parallelle virkeligheter) som de fleste ikke klarer å oppfatte med det blotte øye.

Boken tar for seg ting som nærmest aldri er fremme i vår offentlige debatt.
Boken tar for seg ting som nærmest aldri er fremme i vår offentlige debatt.

I boken til idehistoriker Terje G. Simonsen om boken «Våre skjulte evner» kommer det frem at:

  • Flere nobelprisvinnere i fysikk var overbevist om realiteten av fenomener som telepati, klarsyn og fremsyn.
  • I det høyst seriøse og omfattende paranormale militær-prosjektet Stargate engasjerte de vitenskapsfolk for å utvikle synske spioner
  • Kleopatras forsvunne palass ble gjenfunnet ved hjelp av klarsynte personer.
  • President Jimmy Carter bekreftet i 1995 at et styrtet militærfly ble funnet ved hjelp av en synsk spion.
  • Vår store polarhelt Roald Amundsen var overbevist om at han kunne kommunisere telepatisk med folk.
  • President Lincoln drømte om drapet på seg selv tre dager før det skjedde.

Det er en høyst aktuell bok som avdekker mange vitenskapelige resultater innenfor PSI, telepati, klarsyn og fremsyn, og det finnes mange kjente navn i boken som avslører at historikere, arkeologer, sosialantropologer, psykologer, CIA, psykiatere og fysikere opp gjennom historien har benyttet seg av paranormale fenomener.

nsabeskjedHvorfor forskes det så mye på  fenomenene i hemmelighet i etteretningsmiljøer?

Hvorfor så ekstremt klassifisert?

National Security Agency (NSA) er et amerikansk føderalt forvaltningsorgan med ansvar for blant annet signaletterretning og kryptering. NSA er underlagt Forsvarsdepartementet.

Follow the money. Etatens budsjett er konfidensielt, men ifølge beregninger The Economist har gjort går 80 prosent av etterretningsbudsjettet i USA til NSA. CIA får kun 10 prosent. NSA har om lag 30.000 ansatte og det er verdens største arbeidsgiver for matematikere?

sovnparalyse2All den skjulte forskningen som foregår på fenomenene gir dem enda mer troverdighet.

Nylige lekkasjer fra NSA avslørte at Canada opererer med svarte budsjetter på slikt. Lekkasjene avslørte også at kanadiske forskere har fått munnkurv.

På universitetet i Stanford forskes det på de forskjellige hallusinasjonene man opplever under søvnparalyse, de motoriske opplevelsene, «ut av kroppen opplevelser», remote viewing osv.

remote viewing«Remote viewing» (= fjern syn) kan beskrives som evnen til å se og beskrive en ekstern geografisk plassering som ligger flere hundre tusen kilometer unna.

Fenomenet har blitt bevist gang på gang. Kort tid etter at det ble offentliggjort avsluttet det amerikanske forsvarsdepartementet programmet. Det finnes mange eksempler på fenomener man kan plassere under den åndelige paraply.

Fenomenene latterliggjøres fordi OM vi hadde begynt å bruke våre iboende evner så utgjør det en stor trussel mot de som sitter ved makten, vi kunne jo ha avslørt de som kontrollerer vår generelle kollektive oppfattelse i det store virkelighetsspillet.

sovnparalyse1Jeg har jobbet som veileder i mange år og vet at det vanligere enn folk tror, men de aller fleste tør ikke snakke åpent om det. Ikke så rart når  de fleste blir sett på som småpsykotisk og  havner i psykiatrien for å bli medisinert bort.

Når du forandrer måten du ser ting på, vil det du ser på forandres.

27 paralell fBare tenk på konsekvensene om jordens befolkning hadde begynt å utforske det aktivt.  Vi ville ha fått det største skifte vi noen gang hadde sett på jorden.

Latterliggjøringen er en måte å kontrollere massene på, det kalles sosial kontroll.

sovnparalyseJeg har selv opplevd søvnparalyse flere ganger. Opplevelsene påvirket livet mitt i stor grad. Det er også en av grunnene til at jeg driver med Numerologi.

Tenker du hjelp, så kan Lillian Marie Høvik ved Drømmebruket hjelpe.

En annen skriver: Første gangen jeg opplevde dette selv var i 2000 og har opplevd det en rekke ganger etterpå. Det er en helt forferdelig opplevelse der det kjennes ut som noen står på brystkassa mi og jeg får ikke puste. Jeg er lys våken og ser rommet helt klart klart for meg men ser også andre ting som ikke skal være der. En gang hadde jeg senga full av rotter. Jeg prøver alltid å rope men får det ikke til. Det kjennes ut som alt går i sakte kino og kroppen er blytung. Husker jeg leste ett sted for lenge siden at dette kan skje i det sjela forlater kroppen. Hver natt forlater sjela kroppen for å gjøre andre ting, men da er den helt avhengig av at kroppen sover. Dersom kroppen våkner når sjela er på tur ut, oppstår søvnparalyse. Kroppen vil gjøre alt den kan for å trekke inn sjela igjen siden det er ensbetydende med at kroppen dør dersom sjela forlater kroppen. Hva tenker du om en slik forklaring?

Jeg tenker at det er fornuftig at kroppen er «paralysert» når sjela ikke er tilstede slik at den ikke vandrer avgårde sånn uten videre – litt som en bil i bevegelse uten sjåfør. Det virker som om søvnparalyse da er en tilstand der kroppen sover men hjernen er «våken» og samtidig drømmer, noe som gjør det så skremmende. Samtidig så er den ikke helt våken, for jeg bruker å våkne like etterpå. Tror ikke jeg har opplevd det etter at jeg leste dette da det gav meg en fornuftig forklaring på fenomenet slik at det ikke ble så skremmende 😊Hilsen A

Nedenfor trailer fra dokumentaren fra David Lynch om fenomenet. Du kan se den på Netflix.

Forfattet av: Åse Steinsland 05.03.2015, oppdatert 28.09.2016

Kilder:

Kommentarer er stengt.