NUMERISK PROGNOSE FOR DONALD TRUMP I MAI 2024.

0
224

Vi er i et Globalt år 8, tallet råder over bokstaven H, og H for Historisk dom i Hysj-pengesaken.

Jeg ser at tidligere president Trump (f. 14.6.1946) ble funnet skyldig på alle punkter vedr. juksingen med dokumenter i forbindelse med betalingen til pornoskuespiller Stormy Daniels (f. 17.3.1979).  Saken er historisk fordi det er første gang en amerikansk president er funnet skyldig i en straffesak.

Trump er nå i sitt Personlige år 1 og mai er hans Personlige måned 6/Sex. I hans fremtidsanalyse for mai står det følgende:

  • At det ofte blir fokus på «kjærlighetslivet».
  • At ting som har ulmet under overflaten vil bli gått i sømmene.
  • At måneden kan medføre rettslige prosesser. Det fremheves at resultatet blir positivt om man holder seg til sannheten.
  • At man kan bli fristet til å velge letteste vei ut av en vanskelig situasjon og må være ærlig, fordi i en slik periode har hvite løgner en lei tendens til å bli ganske stygge og destruktive.
  • At etikk og moral er kritisk viktig for resultatet skal bli positivt.

Interessante tider gitt, spesielt med tanke på at Stormy Daniels også er i sitt Personlige år 1. Det betyr at månedsprognosen ovenfor også gjelder for henne. Hun har Skjebnetall 19/1, det betyr at hun nå er i sitt Personlige Skjebneår 1.

Trump har Skjebnetall 13, saken dreier seg om en betaling til Stormy på 130.000 dollar?

Globale år 8, fraktaler. 

Trump ble dømt i et Globalt år 8. Domsutmåling skjer i juli, det er Trumps Personlige måned 8. Som jeg skrev i artikkelen om mine tanker om året, 8-er år leverer konsekvenser av handlinger, forsinket i tid.

Tallet 8 styres av Saturn/Kronos (den strenge dommer). Tidens hersker og legemliggjørelsen av Skjebnen. Tallet representerer lov og rett, men også penger og økonomi. Han var tiltalt for brudd på regnskapsloven.

Daniels hevdet at hun og Trump hadde sex i 2006 for 18 år siden, ikke lenge etter at Melania Trump fødte sønnen Barron. Trump avviser påstanden.

År 2006 var som 2024 et Globalt år 8. Det betyr at vi nå er inne i et såkalt «fraktal-år». De inntreffer hvert 9. år og da har uoppklarte saker eller ting som ligner en lei tendens til å dukke opp igjen til overflaten. Går vi fraktale 9×9=81/9 år tilbake i tid så lander vi i år 1943, og da som nå blomstet jødehatet.

Trump kan få fengselsstraff opp til 4 år, men bøter og prøvetid er mer sannsynlig. Han vil anke, så endelig avgjørelse i saken kommer trolig ikke før etter presidentvalget 5. november. The show must go on, vi får følge opp etter hvert.

Forfattet av: Åse Steinsland, 31.5.2024


Vil du vite hva tall avslører og deg og ditt liv videre fremover?

TILBUD Numerologiske analyser. Spar kr. 100,-!

Aktuelle artikler

FRAKTALNYHETER ÅR 2023. (A)

NUMEROLOGENS TANKER OM ÅR 2024. (A)

Kilder