TALL-ANALYSE AV STORBRITANNIAS BREXIT. Gratulerer til Storbritannina! (A)

Brexit har navnetall 33, resultatet kom på en Global dag 3.

1
6053

Oppdatering 31.01.2020 

BREXIT en realitet i kveld i EU sitt Skjebneår!

«This is not an end but beginning, it´s the dawn of new era”, sier statsminister Boris Johnson. I kveld er Storbritannia ute av EU`s klør som tallene avslørte. (Mer om hans tall litt lenger nede i artikkelen).

Great Britain gir navnetall 7. EU har Skjebnetall 7 og er nå i sitt Skjebneår 7. Blir spennende å se hvordan det går med både Storbritannia & EU videre fremover. Interessant at det britiske pundet styrket seg etter 2019 valget, stikk i strid med hva norske kommentatorer hevdet. Gratulerer til til Boris Johnson og Storbritannia! 🙌🥳

Mestertallet 33 er det mest ekstreme av alle tall og står sentralt vedr. britenes BREXIT og tallet har virkelig levd opp til jobben med å bringe frem ekstreme situasjoner!

Oppdatering 1.11.2019. 

Nå har EU har sagt ja til å utsette Storbritannias utmelding av unionen med inntil 3 måneder og nå er det bestemt dato for nytt valg i Storbritannia. Det skal skje den 12. desember. 

Det har aldri stått så mye på spill som det gjør når britene går til urnene igjen skriver britiske aviser i det de omtaler som det viktigste parlamentsvalget på 40 år – muligens siden krigen. Det kan slå ut alle veier med at Brexit blir gjennomført, det kan gi seier til dem som vil ha ny folkeavstemning, eller det kan ende opp med en fortsatt fastlåst situasjon.

Men, kan tallene i kulissene avsløre noe om utfallet?  Jeg tror det, og det handler om resonansen vedr. kodene i Brexit og valgdatoen.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

Kommentarer er stengt.