DAGENS TALL ONSDAG 11. MAI. Global dag 22/4

En potent dag!

0
13989
Klikk for å lese undervisningsartikkel

Jeg legger ut dagens tall stort sett hver dag. En grei måte å lære litt om kvalitetene i hvert enkelt tall og om Pythagoras foretrukne beregningsmetode.

Det finnes en rekke syklustall som påvirker oss individuelt til enhver tid, men det Globale dagstallet råder globalt /kollektivt og påvirker oss alle. (Mer om ditt Personlige dagstall finner du her).

Barn født i dag får Skjebnetall 22/4.

Alle gode ting er 3. Prinsippet er inkludert i Pythaoras reduksjonsmetode. Vi deler fødselsdatoen opp i dag, måned og år, og Mestertall skal ikke reduseres i beregningsprosessen.

  • Dag 11=11
  • Mnd=5
  • År: 2+0+2+2=6
  • Vi summerer dag, mnd. og år: 11+5+6=Global dag 22/4.

Vi har to mestertall på jobb i dag siden det også er den 11.

Mestertallene 11,22 og 33 forsterker kraften i både personer, datoer og hendelser.

Mestertallet 22/4 bygger fysiske fundament og etablerer plattformer og strukturer vi jobber ut fra i fysiske verden.

22/4 handler om strukturer, plattformer og fundamenter som påvirker folkemassene som f.eks. lands regjeringer. Tallet har i seg mye viljestyrke, men kan også være for dominerende, utspekulert og ta for mye plass. Slår tallets sterke energi til på negativt vis kan det dra massene med seg dragsuget. År 1939 var f.eks. et Globalt år 22/4, da startet 2. verdenskrig og vi vet alle hva som skjedde den 22. juli -11. Forøvrig en Global dag 33/6.

Som dagstall oppfordrer den innflytelsesrike varianten 22/4 oss alle å tenke langsiktig, så frø for fremtiden og handle på eventuelle mål og drømmer, siden tallet gir ekstra kraft.

Tallet gir også fokus på sunnhet og helse siden kroppen også er et fysisk fundament. Så en fin dag for jordnære aktiviteter som å grave i hagen å få litt skit på fingrene.

Tallet 22 er krevende, men samtidig svært lovende. Det signaliserer at det kan være lurt å sette i gang dristige prosjekter. 

22/4 omtales også som «Legendetallet».

Klikk for å lese undervisningsartikkel

Tallet har i seg mye trykk og viljestyrke og personer påvirket av22/4 sentralt i tallkartet kan gjøre den mest ambisiøse drøm til virkelighet. Visste du at Elvis, Greta Garbo, Marilyn Monroe, James Dean, Angelina Jordan Astar, Justin Bieber har alle tallet 22/4 som fellesnevner blant kodene i fødselsnavnet?

Det samme gjelder skuespilleren Scarlett Ingrid Johansson. Hun ble født 22.11.1984 (summen av året blir også 22) og har også 22/4 som Navnetall. Det bygger på Kons.tall 12/3 og Vokaltall 19/1. Hun har også Skjebnetall 19/1.

I 2002 var hun i sitt mer potente Personlige Skjebneår 1. Da tok hun eksamen på skuespillerskolen og spilte inn filmen «Lost in Translation» som allerede da ga henne et større gjennombrudd. Flere artikler om Mestertallet 22 finner du på denne lenken.

Ha en mesterlig dag!