DAGENS TALL ONSDAG 29. JULI. Global dag 22/4

0
12836

I Numerologi finnes det en rekke syklustall som påvirker våre personlige tall til enhver tid. Det Globale dagstallet påvirker alle, og aller mest dem som nå er i sitt Personlige år 4.

Alle gode ting er 3. Dette prinsippet er også inkludert i Pythaoras Numerologiske redusjonsmetode av fødselsdatoen hvor vi deler datoen opp i dag, måned og år.

  • Dag:29=2+9=11
  • Mnd juli=7
  • År: 2+0+20=4
  • Vi summerer dag, mnd. og år: 11+7+4=Global dag 22/4

Mestertallene 11,22 og 33 forsterker kraften i både personer, datoer og hendelser.

Vi er nå inne i 2020, ta bort nullene og du står igjen med 22.

22 er tallet for internasjonal suksess og ekstreme prestasjoner og omtales også «Mesterbyggeren».

Personer påvirket av tallet 22 i sitt tallkart kan man gjøre den mest ambisiøse drøm til virkelighet. Dette fordi tallet har i seg en sterk disiplin og viljestyrke.

4 er tallet for byggeren, organisatoren, strukturer, plattformer og fundamenter og den innflytelsesrike varianten 22/4 oppfordrer oss til tenke langsiktig, så frø for fremtiden og handle på eventuelle mål og drømmer, siden tallet gir ekstra kraft. 

Tallet 22 er krevende, men samtidig svært lovende og signaliserer at det kan være lurt å sette i gang med dristigere prosjekter.

Tallet 22 er også tallet for internasjonal suksess og ekstreme prestasjoner. Den er tallet for den dobbelt visjonære 11+11 som gjør drømmer til virkelighet.

Klikk på bildet for å lese undervisningsartikkel.

Tallet omtales også «Legendetallet». Både Britney Spears, vår egen Angelina Astar, og Lady Gaga og Justin Bieber har tallet 22/4 som kode og fellesnevner i sine tallkart, i likhet med mange av fortidens største legender som Greta Garbo, Marilyn Monroe, James Dean m.fl.

Jordens dag blir feiret hvert år den 22. april, og jorden er alles felles plattform. Energien i tallet fokuserer også på globale strukturer, problemstillinger og leveforhold for jordens befolkning generelt.

Tallet 22/4 gir også fokus på sunnhet og helse siden kroppen også er et fysisk fundament. Også fin dag for jordende aktiviteter som å grave i hagen å få litt skit på fingrene.

Aktuell artikkel om året vi er inne i på lenken under.

Ha en fin tirsdag 🙂

NUMEROLOGENS TANKER OM ÅR 2020. Ny plattform underveis?(A)