DAGENS TALL ONSDAG 24. NOVEMBER. Global dag 22/4

En potent dag!

0
13790

Jeg legger ut dagens tall stort sett hver dag. En grei måte å lære litt om kvalitetene i hvert enkelt tall og om Pythagoras foretrukne beregningsmetode.

Det finnes en rekke syklustall som påvirker oss individuelt til enhver tid, men det Globale dagstallet råder globalt /kollektivt og påvirker oss alle. (Mer om ditt Personlige dagstall finner du her).

Barn født i dag får Skjebnetall 22/4.

Alle gode ting er 3. Prinsippet er inkludert i Pythaoras reduksjonsmetode. Vi deler fødselsdatoen opp i dag, måned og år, og Mestertall skal ikke reduseres i beregningsprosessen.

  • Dag 24=2+4=6
  • Mnd November=11
  • År: 2+0+2+1=5
  • Vi summerer dag, mnd. og år: 6+11+5=Global dag 22/4.

I dag er vi påvirket av både  visjonære 11 og mesterbyggeren 22 i datoen. 

I tillegg er vi i uke 47, og 4+7=11. Summen av dobbelt visjonære 11+11=blir jordnære 22/4. Tallet 22/4 bygger fysiske fundament og etablerer plattformer og strukturene vi jobber ut fra i fysiske verden. Det sies at personer påvirket av tallet sentralt i sitt tallkart kan gjøre den mest ambisiøse drøm til virkelighet. Dette på grunn av kraften, smitteeffekten og viljestyrken i tallet.

De «smittsomme» Mestertallene 11,22 og 33 forsterker kraften i både personer, datoer og hendelser.

Mestertallet 22 handler om viktige strukturer, plattformer og fundamenter som påvirker folkemassene, som for eksempel våre regjeringer og 24.11.2021/Global dag 22 så fikk Sverige sin første kvinnelige statsminister.

54 år gamle Magdalena Andersson ble født 23.1.1967 og har Skjebnetall 11/2.
Det betyr at Skjebnen hennes har noe med tallet 11/2 å gjøre. Vel, nå er vi i året 11 kalendermåned og hun er nå i sitt mer potente Skjebneår 11/2 (Pga. resonans) og vi er i uke 47/11.
Hun er født den 23. og det var i går 23. at nyheten lekket ut.
Mesterbyggeren 22/4 har i seg en sterk kraft som også kan dra massene med seg i dragsuget, som jo hele verden har vært vitne til og opplevd siden i fjor (2020/4). Vi får håpe hun får stoppet strømmen og dradd svenskene opp igjen av hølet. Gratulerer 🙌
Uforglemmelige sjarmerende Askepott forlot oss for noen måneder siden. Libuse Safrankova ble født 7. juni 1953 og hadde det uforglemmelige Legendetallet 22/4 som Skjebnetall. Og en liten legende ble hun, hver eneste julaften her i landet og i mange andre land. RIP

Som dagstall oppfordrer den innflytelsesrike varianten 22/4 oss alle til tenke langsiktig, så frø for fremtiden og handle på eventuelle mål og drømmer, siden tallet gir ekstra kraft.

Tallet gir også fokus på sunnhet og helse siden kroppen også er et fysisk fundament. Så en fin dag for jordnære aktiviteter som å grave i hagen å få litt skit på fingrene.

Tallet 22 er krevende, men samtidig svært lovende. Det signaliserer at det kan være lurt å sette i gang dristige prosjekter. 

Klikk på bildet for å lese undervisningsartikkel.

Tallet omtales som sagt som «Legendetallet». Elvis, Greta Garbo, Marilyn Monroe, James Dean, vår egen Angelina Jordan Astar, Justin Bieber, Britney Spears og Scarlett Johansen har alle tallet 22/4 som kode og fellesnevner sentralt i sine tallkart.

Tallet kan også være for dominerende og utspekulert. Slår tallets sterke energi til på negativt vis kan det dra massene med seg dragsuget. År 1939 var f.eks. et Globalt år 22/4. Da startet 2. verdenskrig.

Flere artikler om Mestertallet 22 finner du på denne lenken.

Ha en mesterlig dag!