DAGENS TALL MANDAG 27. MAI. Uke 22 og Global dag 22/4.

0
15308

Jeg legger ut dagens tall stort sett hver dag. En grei måte å lære om kvalitetene i tall og om Pythagoras foretrukne beregningsmetode.

Det finnes en rekke syklustall som påvirker oss individuelt til enhver tid, og det Globale dagstallet råder globalt og påvirker oss alle. (Om ditt Personlige dagstall her).

Barn født i dag får Skjebnetall 22/4.

Alle gode ting er 3. Prinsippet er inkludert i Pythagoras reduksjonsmetode. Vi deler fødselsdatoen opp i dag, måned og år,  og Mestertall skal ikke reduseres om de dukker opp i beregningsprosessen.

  • Dag 27=2+7=9
  • Mnd. Mai=5
  • År: 2+0+2+4=8
  • Vi summerer dag, mnd. og år: 9+5+8=Global dag 22/4.

En potent dag i dag med uke 22 og Global dag 22.

Tallet har i seg mye kraft og viljestyrke og er tallet for ekstreme prestasjoner. Det bygger og etablerer plattformer og strukturene vi jobber ut fra i fysiske verden, fundamenter som påvirker folkemassene.

Mestertallene 11,22 og 33 forsterker kraften i både personer, datoer og hendelser merket med tallet.

Som dagstall oppfordrer den innflytelsesrike varianten 22/4 oss å tenke langsiktig, så frø for fremtiden og handle på eventuelle mål og drømmer.

Tallet 22 er krevende, men samtidig svært lovende og signaliserer at det kan være lurt å sette i gang mer dristige prosjekter.

Legendetallet 22/4.

Personer påvirket av 22/4 sentralt i tallkartet ser ut til å ha lettere for å gjøre sine drømmer til virkelighet. Blant kjente personer kan nevnes Elvis Presley, Marilyn Monroe, James Dean, Greta Garbo, Scarlett Johansen og Angelina Jordan Astar.

Til slutt, alle tall har + og – sider. Slår tallets kraftfulle energi til på negativt vis kan det dra massene med seg dragsuget. År 1939 var f. eks. et Globalt år 22/4, da startet 2. verdenskrig. Flere artikler om 22-tallet finner du her.

Ha en fredelig uke sammen 🙂

Aktuell undervisningsartikkel

LEGENDETALLET 22/4 byr på ekstreme muligheter! (A)


Hvem er du og hva venter deg i -24 og -25?

Klikk på bildet for oversikt over analyser du kan bestille.