DAGENS TALL SØNDAG 25. SEPTEMBER. Global dag 22/4

0
14420

Jeg legger ut dagens tall stort sett hver dag. En grei måte å lære litt om kvalitetene i hvert enkelt tall og om Pythagoras foretrukne beregningsmetode.

Det finnes en rekke syklustall som påvirker oss individuelt til enhver tid, men det Globale dagstallet råder globalt /kollektivt og påvirker oss alle. (Mer om ditt Personlige dagstall finner du her).

Barn født i dag får Skjebnetall 22/4.

Alle gode ting er 3. Prinsippet er inkludert i Pythaoras reduksjonsmetode. Vi deler fødselsdatoen opp i dag, måned og år, og Mestertall skal ikke reduseres i beregningsprosessen.

  • Dag 25=2+5=7
  • Mnd. September=9
  • År: 2+0+2+2=6
  • Vi summerer dag, mnd. og år: 7+9+6=Global dag 22/4.

Mestertallene 11,22 og 33 forsterker kraften i både personer, datoer og hendelser merket med tallet.

22/4 har i seg mye kraft og viljestyrke, tallet bygger og etablerer plattformer og strukturene vi jobber ut fra i fysiske verden, fundamenter som påvirker folkemassene.

Som dagstall oppfordrer den innflytelsesrike varianten 22/4 oss alle å tenke langsiktig, så frø for fremtiden og handle på eventuelle mål og drømmer.

Tallet gir også fokus på sunnhet og helse siden kroppen også er et fysisk fundament. Så en fin dag for jordnære aktiviteter som å grave i hagen å få litt skit på fingrene.

Tallet 22 er krevende, men samtidig svært lovende. Det signaliserer at det kan være lurt å sette i gang dristige prosjekter. 

Slår tallet sterke energi til på negativt vis kan det dra massene med seg dragsuget. År 1939 var f.eks. et Globalt år 22/4, da startet 2. verdenskrig. (Aktuell artikkel).

22/4, «Legendetallet».

Klikk for å lese undervisningsartikkel

Tallet har i seg mye trykk og viljestyrke og personer påvirket av22/4 sentralt i tallkartet kan gjøre den mest ambisiøse drøm til virkelighet. Elvis Presley, Marilyn Monroe, James Dean, Angelina Jordan Astar, Justin Bieber og Scarlett Johansen har alle tallet 22/4 som fellesnevner. Flere artikler 22 finner du på denne lenken.

Ha en strålende fin søndag alle sammen 🙂


Hvem er du og hva venter deg i årene 2023-2024?