DAGENS TALL MANDAG 13. NOVEMBER. Global dag 22/4.

15087

Jeg legger ut dagens tall stort sett hver dag. En grei måte å lære om kvalitetene i tall og om Pythagoras foretrukne beregningsmetode.

Det finnes en rekke syklustall som påvirker oss individuelt til enhver tid, det Globale dagstallet råder globalt /kollektivt og påvirker oss alle. (Om ditt Personlige dagstall her).

Barn født i dag får Skjebnetall 22/4.

Alle gode ting er 3. Prinsippet er inkludert i Pythagoras reduksjonsmetode. Vi deler fødselsdato opp i dag, måned og år, Mestertall skal ikke reduseres i beregningsprosessen.

  • Dag 13=1+3=4
  • Mnd. November=11
  • År: 2+0+2+3=7
  • Vi summerer dag, mnd. og år: 4+11+7 = Global dag 22/4.
Yngve Hågensen

Mesterbyggeren 22/4 har i seg mye kraft og viljestyrke. Det bygger plattformer / strukturer vi jobber ut fra i den fysiske verden, fundamenter som påvirker folkemassene.

Tidligere LO-leder Yngve Johan Helmer Hågensen f. 13.7.1938 hadde 22/4 som Navnetall sammen med det direkte ledertallet som Konsonanttall 8, som jo trives i maktens korridorer. VG kåret han i sin tid til Norges mektigste mann. Han «tok rommet». Hågensen blir beskrevet som markant, hardtslående, åpen og direkte og han satte dype spor etter seg i både LO og norsk samfunnsliv. 9 er tallet for avslutninger og overganger. Han døde i sitt Personlige år 9. RIP

Mestertallene 11,22 og 33 forsterker kraften i både personer, datoer og hendelser merket med tallet.

Som dagstall oppfordrer den innflytelsesrike varianten 22/4 oss å tenke langsiktig, så frø for fremtiden og handle på eventuelle mål og drømmer.

Alle tall har + & – sider. Slår tallets energi til på negativt vis tar det for mye plass og kan dra massene med seg dragsuget. Stortingsbygningen ligger f. eks. i Karl Johans gate 22.

Tallet 22 er krevende, men samtidig svært lovende og signaliserer at det kan være lurt å sette i gang mer dristige prosjekter!

Klikk på bildet for å lese aktuell undervisningsartikkel

Legendetallet 22/4.

Andre personer påvirket av 22/4 sentralt  i sitt tallkart er f. eks. Elvis Presley, Marilyn Monroe, James Dean, Greta Garbo, Scarlett Johansen og Angelina Jordan Astar.

Flere artikler om 22 finner du her.

Ha en fin dag 🙂


Hva venter deg i tiden fremover?