DAGENS TALL TIRSDAG 29. JUNI. Global dag 22/4

0
13485

Jeg legger ut dagens tall stort sett hver dag. En grei måte å lære litt om kvalitetene i hvert enkelt tall og om Pythagoras foretrukne beregningsmetode.

Det finnes en rekke syklustall som påvirker oss individuelt til enhver tid, men det Globale dagstallet råder globalt /kollektivt og påvirker oss alle. (Mer om ditt Personlige dagstall finner du her).

Barn født i dag får Skjebnetall 22/4.

Alle gode ting er 3. Prinsippet er inkludert i Pythaoras reduksjonsmetode. Vi deler fødselsdatoen opp i dag, måned og år, og Mestertall skal ikke reduseres i beregningsprosessen.

  • Dag 29=2+9=11
  • Mnd Juni=6
  • År: 2+0+2+1=5
  • Vi summerer dag, mnd. og år: 11+6+5=Global dag 22/4.

I dag er vi påvirket av både  Visjonære 11 og Mesterbyggeren 22. Tallet 22/4 bygger fysiske fundament og etablerer plattformer og strukturene vi jobber ut fra i fysiske verden.

Summen av dobbelt visjonære 11+11= blir jordnær i 22/4. Det sies at personer påvirket av tallet sentralt i sitt tallkart kan gjøre den mest ambisiøse drøm til virkelighet. Dette på grunn av kraften, smitteeffekten og viljestyrken i tallet.

Mestertallene 11,22 og 33 forsterker kraften i både personer, datoer og hendelser.

Uforglemmelige sjarmerende Askepott døde nylig. Libuse Safrankova ble født 7. juni 1953 og hadde det uforglemmelige Legendetallet 22/4 som Skjebnetall. Og en liten legende ble hun, hver eneste julaften her i landet og i mange andre land. Så hun kan hvile i fred, jobb vel utført?
Hun ble innlagt på sykehus på bursdagen sin og døde to dager senere. 68 år gammel, i sitt. Personlige år 9. RIP

Som dagstall oppfordrer den innflytelsesrike varianten 22/4 oss alle til tenke langsiktig, så frø for fremtiden og handle på eventuelle mål og drømmer, siden tallet gir ekstra kraft.

Tallet gir også fokus på sunnhet og helse siden kroppen også er et fysisk fundament. Så en fin dag for jordnære aktiviteter som å grave i hagen å få litt skit på fingrene.

Tallet 22 er krevende, men samtidig svært lovende. Det signaliserer at det kan være lurt å sette i gang dristige prosjekter. 

Klikk på bildet for å lese undervisningsartikkel.

Tallet omtales også «Legendetallet». Elvis, Greta Garbo, Marilyn Monroe, James Dean, vår egen Angelina Jordan Astar, Kristine Koht, Justin Bieber, Britney Spears og Scarlett Johansen har alle tallet 22/4 som kode og fellesnevner sentralt i sine tallkart.

Tallet tar sin plass, og kan også være for dominerende og utspekulert. Slår tallets sterke energi til på negativt vis kan det dra f.eks. massene med seg dragsuget. År 1939 var f.eks. et Globalt år 22/4. Da startet 2. verdenskrig. Terroren rammet oss 22. juli 2011, det var en Global dag 33/6.

Flere artikler om Mestertallet 22 finner du på denne lenken.

Ha en fin dag!