DAGENS TALL ONSDAG 23. NOVEMBER. Global dag 22/4 og nymåne!

0
14588

Jeg legger ut dagens tall stort sett hver dag. En grei måte å lære litt om kvalitetene i hvert enkelt tall og om Pythagoras foretrukne beregningsmetode.

Det finnes en rekke syklustall som påvirker oss individuelt til enhver tid,  det Globale dagstallet råder globalt /kollektivt og påvirker oss alle. (Om ditt Personlige dagstall her).

Barn født i dag får Skjebnetall 22/4.

Alle gode ting er 3. Prinsippet er inkludert i Pythagoras reduksjonsmetode. Vi deler fødselsdatoen opp i dag, måned og år,  Mestertall skal ikke reduseres i beregningsprosessen.

  • Dag 23=2+3=5
  • Mnd. November=11
  • År: 2+0+2+2=6
  • Vi summerer dag, mnd. og år: 5+11+6=Global dag 22/4.

Vi starter med nymånen i kveld, en fin tid å så nye tankefrø & sette nye intensjoner!

Nymåner representerer en overgang, slutten- og begynnelsen på en ny 28-dagers syklus og denne skjer i optimistiske, ekspansive og energiske Skyttens tegn. Verden sikter mot nye mål!

November er en Global måned 8, det handler blant annet om maktens korridorer, økonomi, rettferdighet, karma osv. og Skytten handler mye om det samme, visdom, tro og verdslighet, politikk, etikk, moral, rettferdighet og jus. Både 8 og Skytten styrker selvtillit og gir oss større tro på oss selv.

Det blir interessant å se hva månelyset avslører etter hvert som det vokser frem mot fullmåne, spesielt med tanke på all korrupsjonen som skjer i verden. I Brasil rapporteres det f. eks. i dag at president Jair Bolsonaro bestrider utfallet av presidentvalget.

Mestertallene 11,22 og 33 forsterker kraften i både personer, datoer og hendelser merket med tallet.

22/4 har i seg mye kraft og viljestyrke, tallet bygger og etablerer plattformer og strukturene vi jobber ut fra i fysiske verden, fundamenter som påvirker folkemassene.

Som dagstall oppfordrer den innflytelsesrike varianten 22/4 oss alle å tenke langsiktig, så frø for fremtiden og handle på eventuelle mål og drømmer.

Tallet gir også fokus på sunnhet og helse siden kroppen også er et fysisk fundament. Så en fin dag for jordnære aktiviteter som å grave i hagen å få litt skit på fingrene.

Tallet 22 er krevende, men samtidig svært lovende og signaliserer at det kan være lurt å sette i gang mer dristige prosjekter!

Slår tallet sterke energi til på negativt vis kan det dra massene med seg dragsuget. År 1939 var f. eks. et Globalt år 22/4, da startet 2. verdenskrig. (Aktuell artikkel).

22/4, Legendetallet.

Klikk for å lese undervisningsartikkel

Tallet har i seg mye trykk og viljestyrke og personer påvirket av 22/4 sentralt i tallkartet kan gjøre den mest ambisiøse drøm til virkelighet. Elvis Presley, Marilyn Monroe, James Dean, Angelina Jordan Astar, Justin Bieber og Scarlett Johansen har alle tallet 22/4 som fellesnevner. Flere artikler 22 finner du på denne lenken.

Ha en strålende fin nymåne alle sammen 🙂


Hvem er du og hva venter deg i årene 2023-2024?