MÅNEDSHOROSKOP FOR DESEMBER 2018 (A)

Hvordan vil tallene påvirke ditt liv i desember måned?

19
212293

Hvordan vil tallene påvirke deg i desember 2018?

Horoskopet er basert på den eldgamle vitenskapen Numerologi, studiet av hvordan talls magnetisme påvirker oss til å bli slik vi er.

Månedstallet er et syklustall som trigger frem følelser og hendelser i livene våre i henhold til tallets iboende kvaliteter.

De fleste har nå skiftet over til vinterdekk fordi vi vet at vinteren er på vei. Det er det samme med sesongene i våre liv. Det kan være lurt å vite hvilke grunnleggende tallenergier som råder månedlig fordi informasjonen som fremkommer kan hjelpe deg å utnytte perioden på best mulig måte.

I tillegg til vårt eget Personlige månedstall påvirkes vi alle av det Globale månedstallet. Desember er en Global måned 5 fordi:

  • År 2018=2+0+1+8 =11 (mestertall, reduseres ikke)
  • Desember, kalendermåned 12
  • Vi summerer år og mnd. 11+12=23= Desember = Global måned 5 

For å finne ditt Personlige månedstall og lese litt om hva tallene har planlagt for deg i desember, skriv inn dine personlige data i kalkulatoren nedenfor. Velg først år, så måned og så dag. Du finner liten tolkning nedenfor.

Denne artikkelen er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene merket (A) i bloggen.

Abonner på Numerologens undervisningsartikler, fra kr. 222,- for 3 måneder. Klikk på bildet for å lese mer eller melde deg på.

Som abonnent får du tilgang til over 160 lærerike undervisningsartikler om Numerologi + mer.

Er du allerede registrert som abonnent kan du enkelt logge deg inn på denne lenken

God lesing!

hitshitshits