MÅNEDSHOROSKOP FOR NOVEMBER 2018 (A)

Hvordan vil tallene påvirke ditt liv i november måned?

18
211396

Hvordan vil tallene påvirke ditt liv i november 2018?

Horoskopet er basert på den eldgamle vitenskapen Numerologi, studiet av hvordan talls magnetisme påvirker oss til å bli slik vi er.

Månedstallet er et syklustall som trigger frem følelser og hendelser i livene våre i henhold til tallets iboende kvaliteter.

De fleste har nå skiftet over til vinterdekk fordi vi vet at vinteren er på vei. Det er det samme med sesongene i våre liv. Det kan være lurt å vite hvilke grunnleggende tallenergier som råder månedlig fordi informasjonen som fremkommer kan hjelpe deg å utnytte perioden på best mulig måte.

I tillegg til vårt eget Personlige månedstall påvirkes vi alle av det Globale månedstallet. November er en Global måned 22/4 fordi:

  • År 2018=2+0+1+8 =11 (mestertall, reduseres ikke)
  • November, kalendermåned 11
  • Vi summerer år og mnd. 11+11=22= November = Global måned 22/4 

Høyfrekvente mestertall råder over november. Mesterplanleggeren 22/4 viser frem, det handler om samfunnets plattformer, tradisjoner og strukturer.

Det blir nok fokus på hendelser som skjer i bygningen ovenfor i november som er Norges måned 8. Tallet 8 representerer både balanse og maktens korridorer. Det norske storting har navnetall 8 som bygger på vokaltall 22/4 og konsonant 22/4 og i tillegg befinner de seg på Løvebakken 22/4.

Norge var i oktober gjennom «førfilmpremieren» for år 2019. Oktober var måned 7, og 2019 er et Personlig år 7 for Norge. G=7, dette er det mest spirituelle av alle tall. Tallets kvaliteter reflekteres i dramaet Kristelig Folkeparti har satt i sving i norsk politikk. Spennende og intense tider, men samtidig dualistiske og splittende (1:1).

For å finne ditt Personlige månedstall og lese litt om hva tallene har planlagt for deg i november, skriv inn dine personlige data i kalkulatoren nedenfor. Velg først år, så måned og så dag.

Denne artikkelen er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene merket (A) i bloggen.

Abonner på Numerologens undervisningsartikler, fra kr. 222,- for 3 måneder. Klikk på bildet for å lese mer eller melde deg på.

Som abonnent får du tilgang til over 160 lærerike undervisningsartikler om Numerologi + mer.

Er du allerede registrert som abonnent kan du enkelt logge deg inn på denne lenken

God lesing!

hitshitshits